Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la admin » 20 okt 2011, 18:28

je li dosta spama?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 okt 2011, 20:40

Jos samo da ima onaj bijeli sto su nosili protiv Francuza, kupio bih ga ;) . Nadam se da ce ga nekako nabaviti.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 okt 2011, 20:43

Goalgetter je napisao/la:Jos samo da ima onaj bijeli sto su nosili protiv Francuza, kupio bih ga ;) . Nadam se da ce ga nekako nabaviti.
I meni se svidio.
Nervira me sto stalno mjenjaju dizajn dresova,pa mi svaku drugu utakmicu igramu u novim dresovima :roll: ,et ovaj se potrefio lijep i neka ga zadrze,barem do eura :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 26 okt 2011, 15:05

BH Patriot je napisao/la:Baš sam vidio ovaj trenutni original dres u GMS-u Vitez i cijena je 100 km, šta mislite je li puno?
Livin' La Vida Loca ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 okt 2011, 16:35

BH Patriot je napisao/la:
BH Patriot je napisao/la:Baš sam vidio ovaj trenutni original dres u GMS-u Vitez i cijena je 100 km, šta mislite je li puno?
Kad uzmes u obzir da onaj gore kosta 60€, onda se isplati (naravno ako je original), I de samo mi posalji sliku koji je tacno dres ,da znam ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 nov 2011, 16:02

Ako stigne bijeli iz pariza, sigurno cu ga uzeti ;) .

hercegovac_nino
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac_nino » 02 nov 2011, 16:39

Barem da su dresovi sa brojem i imenom, ovako isto obicna sportska majica, nigdje veze, samo na malom grbu vidimo mi da je BH dres, ostali i neznaju koji je dres ili da je uopce dres...

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 02 nov 2011, 18:48

Pa cekajte.... Zar nije to isti bijeli dres sto su nosili cijele kvalifikacije (i sto su svi tvrdili da ke ruzan ko k...), a samo su promjenili sorc? Otkud sad ta promjena misljenja?

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 02 nov 2011, 22:43

maxuz baxuz je napisao/la:Pa cekajte.... Zar nije to isti bijeli dres sto su nosili cijele kvalifikacije (i sto su svi tvrdili da ke ruzan ko k...), a samo su promjenili sorc? Otkud sad ta promjena misljenja?

Mah, da izvineš, SERU !... Od početka kvalifikacija, uvijek smo igrali u sljedećoj opremi

Bijela

slika
slika

Plava

slika
slika

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 08 nov 2011, 11:01

Mislim da smo mi jedina repka na svijetu koja ne moze da ustali svoj prepoznatljivi dress code. Jedan podugacak period smo nosili kombinaciju bijeli dres, plavi sorc i bijele stucne, i to je izgledalo jako lijepo(sto se vidjelo i u Parizu), da bi se onda nasao neki pametnjakovic koji bi nas odjednom "presvukao" u skroz bijele i plave. I to je bilo pravilo da ako igramo kuci da igramo u toj bijelo-plavoj varijanti, dakle nasem prvom izboru, a u gostima, zavisno od domacina. Mislim da bi ponovo trebalo ustaliti ovu kombinaciju jer jako lijepo izgleda i poprilicno je unikatna u reprezentativnom fudbalu, dok imamo mali milijon repki koje nose skroz plave i skroz bijele dresove.
Izgradimo svoj stil po kojem cemo biti prepoznatljivi u svijetu.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 nov 2011, 11:06

scorpion je napisao/la:Mislim da smo mi jedina repka na svijetu koja ne moze da ustali svoj prepoznatljivi dress code. Jedan podugacak period smo nosili kombinaciju bijeli dres, plavi sorc i bijele stucne, i to je izgledalo jako lijepo(sto se vidjelo i u Parizu), da bi se onda nasao neki pametnjakovic koji bi nas odjednom "presvukao" u skroz bijele i plave. I to je bilo pravilo da ako igramo kuci da igramo u toj bijelo-plavoj varijanti, dakle nasem prvom izboru, a u gostima, zavisno od domacina. Mislim da bi ponovo trebalo ustaliti ovu kombinaciju jer jako lijepo izgleda i poprilicno je unikatna u reprezentativnom fudbalu, dok imamo mali milijon repki koje nose skroz plave i skroz bijele dresove.
Izgradimo svoj stil po kojem cemo biti prepoznatljivi u svijetu.
U pravu si,bijeli dres i svjetloplavi sorc su ono sto zelim vidjeti na BiH igracima.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 08 nov 2011, 16:36

Goalgetter je napisao/la:
BH Patriot je napisao/la:
Kad uzmes u obzir da onaj gore kosta 60€, onda se isplati (naravno ako je original), I de samo mi posalji sliku koji je tacno dres ,da znam ;)
slika ;)
Livin' La Vida Loca ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 nov 2011, 17:09

Dok je nama legean sponzor, nema ozbiljne prodaje dresova. Jednostavno nemaju tu organizaciju kao Nike ili Adidas. Dresovi su im ok po meni, ali sto se tice prodaje, katastrofa. A mogli su dobro zaradit, jer svak ima dres, ali 90% nije orginal.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 08 nov 2011, 18:19

Jel mi se ovo cini ili su ovi dresovi u kojima igraju protiv Zelje opet neki novi?

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 08 nov 2011, 18:29

Najnoviji set, danas predstavljen. :lol:

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 08 nov 2011, 18:42

Kao i sve ostale garniture ni ova ne valja, katastrofa dresovi. Dok god Legea bude sponzor igrat če sae u ovim pidjamama :x
YNWA!

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 08 nov 2011, 20:30

ma ovo je bezveze garnitura za trening utakmice,nista ovo

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 08 nov 2011, 20:32

hercegovina je napisao/la:ma ovo je bezveze garnitura za trening utakmice,nista ovo
Barem ovi nisu nakrpani. :mrgreen:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 08 nov 2011, 20:42

Ovi veceras isto vreće :lol: :lol:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”