FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Sta je to bilo sa Bastianom, nisam informisan nikako, kakva sad za Boga dragog povreda 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nikakva, Bastian na treningu redovno sa ostatkom ekipe.Centre forward je napisao/la:Sta je to bilo sa Bastianom, nisam informisan nikako, kakva sad za Boga dragog povreda
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Franck Ribery: "Ich will noch mit 35 bei den Bayern spielen". 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Francuski reprezentativac Franck Ribery već petu sezonu nastupa za minhenski Bayern. Dobar početak bavarskog kluba oduševio je Riberyja koji poručuje – ne želim nigdje igrati osim u Bayernu
Minhenski Bayern je briljantno otvorio ovu sezonu, a Franck Ribery (28) je definitivno jedan od zaslužnijih za takve dobre rezultate. Francuski internacionalac potvrđuje da je ponajbolje krilo svijeta. Iako je prije koju sezonu Ribery bio na korak od odlaska iz Bayerna, jer ga je 'svrbio' poziv madridskog Reala, sada više ne razmišlja o tome.
Naime, Ribery je nedavno produljio ugovor s Bayernom koji mu istječe 2015. godine, no Francuz bi za Bavarce igrao doživotno.
'Meni je savršeno u Münchenu. Da, htio bih doživotno ostati u Bayernu. Ukoliko mi tijelo dozvoli, volio bih i sa 35 godina igrati ovdje. Opet sam onaj stari. Heyneckes mi lijepo objasni kako da se krećem po terenu i sada je savršeno', kazao je Ribery u razgovoru za Bild.
Minhenski Bayern je briljantno otvorio ovu sezonu, a Franck Ribery (28) je definitivno jedan od zaslužnijih za takve dobre rezultate. Francuski internacionalac potvrđuje da je ponajbolje krilo svijeta. Iako je prije koju sezonu Ribery bio na korak od odlaska iz Bayerna, jer ga je 'svrbio' poziv madridskog Reala, sada više ne razmišlja o tome.
Naime, Ribery je nedavno produljio ugovor s Bayernom koji mu istječe 2015. godine, no Francuz bi za Bavarce igrao doživotno.
'Meni je savršeno u Münchenu. Da, htio bih doživotno ostati u Bayernu. Ukoliko mi tijelo dozvoli, volio bih i sa 35 godina igrati ovdje. Opet sam onaj stari. Heyneckes mi lijepo objasni kako da se krećem po terenu i sada je savršeno', kazao je Ribery u razgovoru za Bild.
Je li ima neko vec sastav za veceras? Zanima me sta je sa Bastia? Iako je trenirao sa ekipom osjetio je blage bolove...
Stern des Südens
- anton 1983
- Kontakt:
spreman je za danas kao i Buyten...proFCB je napisao/la:Je li ima neko vec sastav za veceras? Zanima me sta je sa Bastia? Iako je trenirao sa ekipom osjetio je blage bolove...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Veceras se nadam Blitzkriegu Bayerna i rutinskoj pobjedi za ovvjeru plasmana u narednu fazu takmicenja i onda protiv Villareala obezbjediti prvu poziciju na tabeli.
Takodjer vecerasnja pobjeda moze Italijane jos vise unazaditi i moze se ostvariti jos veca prednost nad njima.
Takodjer vecerasnja pobjeda moze Italijane jos vise unazaditi i moze se ostvariti jos veca prednost nad njima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jedan cojk mi ukro dres od nojera . Neću mu halaliti
Thomas Müller - Fußballgott
Ovaj bi bio idealan.proFCB je napisao/la:Je li ima neko vec sastav za veceras?
-----------------Neuer--------------------
Rafinha—Boateng--Badstuber--Lahm
------Gustavo-Schweinsteiger----------
Müller----------Kroos---------Ribery
-----------------Gomez------------------
Moguće je da Buyten starta, Boa da igra beka i umjesto Guge da zaigra Tymoščuk.
@burza, pošto sam se uvjerio da nije orginal, smatraj ga svojim.
Vom Jäger zum Gejagten
Hehe, stani malo da perilica odradi svoj pos'o. Upravo je na centrifugi.
Ha ga vidiš na štriku jami ga.
Ha ga vidiš na štriku jami ga.
Vom Jäger zum Gejagten
Neću tako noram nekako orginalnije to uzimanje sa strika mi je isfuralo
Thomas Müller - Fußballgott
Za sve bavarce , večeras utakmicu mogu pratiti u direktnom prenosu na SAT1 , bar smo pošteđeni gubljenja živaca preko streamova. 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ima i na PTC1, samo što su komentatori užžžasni.Saurman je napisao/la:Za sve bavarce , večeras utakmicu mogu pratiti u direktnom prenosu na SAT1 , bar smo pošteđeni gubljenja živaca preko streamova.![]()
Naprijed naši!
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
LINKOVI??? pls neko ko zna onu stranicu nesto ide "bayern forum" nesto slicno bio bi jako zahvalan <3
gero, moja je postava ljepšageronimo je napisao/la:
ipak nema malog rafe.

Sent from my Philips Smart TV.
@tesanjac, nisam na fejsu, pa mi je to promaklo.

Idemo, ideeeeemo, ideeeeeeeeemoooooooooo

Idemo, ideeeeemo, ideeeeeeeeemoooooooooo
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.