Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ova loša igra Napolija večeras ne treba da nas zavara i da mi u nedjelju preuzmemo ulogu favorita, dobro kaže Barzagli da zaslužujemo ovo prvo mjesto to trebamo pokazati i u nedjelju.
Oni će biti umorni možda i psihički slomljeni od večeras, a mi smo imali 7 dana da se pripremimo za utakmicu kako taktički i fizički.
Očekujem pobjedu u svakom slučaju jer ovo nije ni sjena prošlogodišnjeg Juventusa, a vala ni Napolija.
Oni će biti umorni možda i psihički slomljeni od večeras, a mi smo imali 7 dana da se pripremimo za utakmicu kako taktički i fizički.
Očekujem pobjedu u svakom slučaju jer ovo nije ni sjena prošlogodišnjeg Juventusa, a vala ni Napolija.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
mozemo dobit Napolia.Vidi se da su u losoj formi.Padaju totalno.Nisu tim za dva fronta.Catania i slicni timovi su ih dobivali sto ne bi i mi.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
ko ce znati mozda se i oni cuvaju za Juventusta, odbrana mora da igra cvrsto ko dosada ,JuveSissoko je napisao/la:mozemo dobit Napolia.Vidi se da su u losoj formi.Padaju totalno.Nisu tim za dva fronta.Catania i slicni timovi su ih dobivali sto ne bi i mi.
mislio sam da je ono Maggiu otisla noga koliko se vrtio , a eno ga koda nije nista bilo
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mogli bi Napolija dobit. Red bi nam bio.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- JuveSissoko
- Kontakt:
Ma Napoli me podsjeca na nekada Celtu Vigo, otisli u LP a iste godine ispali iz lige. 
Moramo ih dobit inace ce najpametniji forumas doci da nam lekcije drzi ovdje.

Moramo ih dobit inace ce najpametniji forumas doci da nam lekcije drzi ovdje.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja baš vjerujem u ovaj Juventus, Pepe će vjerovatno ići na desnu stranu i pokriti Maggio, tako da on ne bi trebao predstavljati problem, Vidal može pokriti Hamsika...
Igrači Napolija su psihički istrošeni i svakako na njima će biti pritisak, ipak smo mi ispred njih na tabeli...
Treba samo mirno početi tekmu, stati na loptu bez žurbe, ja lično bih bio zadovoljan i remijem, znamo kako smo prošlih sezona prolazili dole, vrijeme je vala za pozitivan rezultat.
Igrači Napolija su psihički istrošeni i svakako na njima će biti pritisak, ipak smo mi ispred njih na tabeli...
Treba samo mirno početi tekmu, stati na loptu bez žurbe, ja lično bih bio zadovoljan i remijem, znamo kako smo prošlih sezona prolazili dole, vrijeme je vala za pozitivan rezultat.
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma uvijek se te ekipe s juga nabriju na Juve, kao da je LP.Cak mislim i vise se nabriju.Bianconeri1988 je napisao/la:Ja baš vjerujem u ovaj Juventus, Pepe će vjerovatno ići na desnu stranu i pokriti Maggio, tako da on ne bi trebao predstavljati problem, Vidal može pokriti Hamsika...
Igra Juventusa do sada nam daje mjesto za optimizam. Do sada svaku utakmicu koju smo odigrali smo realno bili bolji od protivnika i da zivimo u nekom savrsenom svijetu imali bi maksimalni ucinak.
Nadam se da ce ovo protiv Napolija biti utakmica u kojoj cemo poceti da koristimo sanse koje su nam se do sada, u svakoj utakmici ukazivale.
Jos uvijek cekamo da vidimo neke igrace, Napoli je mnogo jaka ekipa tako da nije za ocekivati da cemo ih sada vidjeti. Kao sto cemo i do kraja sezone i sada idemo na sva 3 boda.
Forza Grande Juve
Nadam se da ce ovo protiv Napolija biti utakmica u kojoj cemo poceti da koristimo sanse koje su nam se do sada, u svakoj utakmici ukazivale.
Jos uvijek cekamo da vidimo neke igrace, Napoli je mnogo jaka ekipa tako da nije za ocekivati da cemo ih sada vidjeti. Kao sto cemo i do kraja sezone i sada idemo na sva 3 boda.
Forza Grande Juve
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma još bolje, nek se nabriju da se ne bi naši opustili.
A i merdisti su se bili nabrijali neko večer pa smo im iz prvog pravog napada dali gol
Kad se sjetim kako su se bili naložili to oni nas lafo stisnuli napali, joj razvalit će nas kad ga Mirko Zoro Vučinić zabi
Ja sam još uvijek pod dojmom subotnje utakmice i one taktičke dominacije na terenu.
A i merdisti su se bili nabrijali neko večer pa smo im iz prvog pravog napada dali gol
Kad se sjetim kako su se bili naložili to oni nas lafo stisnuli napali, joj razvalit će nas kad ga Mirko Zoro Vučinić zabi
Ja sam još uvijek pod dojmom subotnje utakmice i one taktičke dominacije na terenu.
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma merdisti se briju godinama, pa i kad imaju tri puta jacu ekipu dobiju po nosu.Oni mogu da se briju do sutra.Bianconeri1988 je napisao/la:Ma još bolje, nek se nabriju da se ne bi naši opustili.
A i merdisti su se bili nabrijali neko večer pa smo im iz prvog pravog napada dali gol![]()
Kad se sjetim kako su se bili naložili to oni nas lafo stisnuli napali, joj razvalit će nas kad ga Mirko Zoro Vučinić zabi![]()
Ma kakav napoli ,ne bojim se ni sekunde uz normalno suđenje i zdrave naše igrače da ćemi ih dobiti.
Precijenjeni hamsik i padavičar lavezzi neće primirisati golu osim ako ne bude ispunjen gore navedeni prvi uslov.
Jedino paziti na Cavania za kojeg smatram da je pravi igrač.
Mazzari će ponovo kukati na kraju kao što uvijek radi.
Precijenjeni hamsik i padavičar lavezzi neće primirisati golu osim ako ne bude ispunjen gore navedeni prvi uslov.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- SoloJuve26
- Kontakt:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A kako mi je slatka samo ona pobjeda...Nema mi ništa draže kad neko nas stisne, a mi njima zabijemo gol, tako je neko večer bilo...
To možda baš pokazuje kako smo mi trenutno dobra ekipa da i kada loše počnemo utakmicu to sve preokrenemo u našu korist.
A i svkakao našim igračima je poraslo samopouzdanje i moral, vjerujem da se Napoli treba da plaši nas, a ne mi njih.
To možda baš pokazuje kako smo mi trenutno dobra ekipa da i kada loše počnemo utakmicu to sve preokrenemo u našu korist.
A i svkakao našim igračima je poraslo samopouzdanje i moral, vjerujem da se Napoli treba da plaši nas, a ne mi njih.
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Cavani je stroj.On nas je znao sjebbat.Al cim nema ekipe izgleda nema ni njeg.Bice zabavno,vidjecemo.Matri bi mogao presuditOxygen je napisao/la:Ma kakav napoli ,ne bojim se ni sekunde uz normalno suđenje i zdrave naše igrače da ćemi ih dobiti.
Milan je svojevremeno posudio Abbiatija Juventusu, u trenucima kada je Buffon bio povrijeđen, a ovoga puta, Stara dama želi uzvratiti uslugu Rossonerima i na posudbu poslati napadača Fabia Quagliarellu, jer će Antonio Cassano propustiti veći dio sezone.
Medicinski nalazi i potpredsjednik Milana, Adriano Galliani, potvrdili su da će Antonio Cassano morati propustiti dobar dio sezone, zbog moždanog udara, koji je pretrpio nakon meča sa Romom.
Zbog toga, Rossoneri će morati potražiti zamjenu za Cassana, a navodno je Juventus spreman pomoći, tako što će na posudbu poslati Fabia Quagliarellu, fudbalera koji je ove sezone u drugom planu kod trenera Contea, nakon što se oporavio od teške povrede koju je doživio prošle sezone.
Milan je svojevremeno učinio sličnu stvar, poslavši Cristiana Abbiatija put Torina, nakon što se Buffon teže povrijedio na prijateljskoj utakmici sa Milanom.
Ovo bi odgovaralo objema ekipama, jer Quagliarella želi igrati i vratiti staru formu, a obzirom da ne dobiva previše prostora za igru u Juventusu i da se spominjala moguća prodaja u januaru, Juve bi tako dobio priliku da eventualno sačuva Quagliarelu. Milanu je potrebna kvalitetna zamjena za Cassana, što Quaglarella svakako jeste, a pri tome ne bi plaćali veliku odštetu i obje strane bi na neki način profitirale.
Samo, postavlja se pitanje; da li je Juve spreman pojačati direktnog rivala za titulu i kako bi na to reagovali navijači, ali obzirom na sve navedeno, uzvraćanje usluge Rossonerima, čini se korisnom za obje strane.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Milan je posudio Abbiatija Juventusu jer su igrači Milana povrijedili Buffona u onom Berlusconi kupu znači 2 sedmice prije početka prvenstva...Dakle u znak solidarnosti.
Tako da od ovog nema ništa, da se kojim slučajem Cassano povrijedio protiv Juventusa onda bi se moglo pričati o ovome, a pošto to nije slučaj, bilo kakva posudba Quagliarelle ne dolazi u obzir.
ETA BETA NON SI TOCCA!
Tako da od ovog nema ništa, da se kojim slučajem Cassano povrijedio protiv Juventusa onda bi se moglo pričati o ovome, a pošto to nije slučaj, bilo kakva posudba Quagliarelle ne dolazi u obzir.
ETA BETA NON SI TOCCA!
Ž '21!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Koji pakaš od sudije je ovaj Rizzoli, za šta sad svira penal nad CR7, a nama neko večer nije htio da svira nešto što je 100 puta bilo očiglednije.
Ž '21!
Svuda piše usluga,kakva crna usluga,golmana nam Kaka povrijedio,rame mu iščašio nakon čega Gigi više nikada nije onaj pravi bio.Soni je napisao/la:Milan je svojevremeno posudio Abbiatija Juventusu, u trenucima kada je Buffon bio povrijeđen, a ovoga puta, Stara dama želi uzvratiti uslugu Rossonerima i na posudbu poslati napadača Fabia Quagliarellu, jer će Antonio Cassano propustiti veći dio sezone.
Medicinski nalazi i potpredsjednik Milana, Adriano Galliani, potvrdili su da će Antonio Cassano morati propustiti dobar dio sezone, zbog moždanog udara, koji je pretrpio nakon meča sa Romom.
Zbog toga, Rossoneri će morati potražiti zamjenu za Cassana, a navodno je Juventus spreman pomoći, tako što će na posudbu poslati Fabia Quagliarellu, fudbalera koji je ove sezone u drugom planu kod trenera Contea, nakon što se oporavio od teške povrede koju je doživio prošle sezone.
Milan je svojevremeno učinio sličnu stvar, poslavši Cristiana Abbiatija put Torina, nakon što se Buffon teže povrijedio na prijateljskoj utakmici sa Milanom.
Ovo bi odgovaralo objema ekipama, jer Quagliarella želi igrati i vratiti staru formu, a obzirom da ne dobiva previše prostora za igru u Juventusu i da se spominjala moguća prodaja u januaru, Juve bi tako dobio priliku da eventualno sačuva Quagliarelu. Milanu je potrebna kvalitetna zamjena za Cassana, što Quaglarella svakako jeste, a pri tome ne bi plaćali veliku odštetu i obje strane bi na neki način profitirale.
Samo, postavlja se pitanje; da li je Juve spreman pojačati direktnog rivala za titulu i kako bi na to reagovali navijači, ali obzirom na sve navedeno, uzvraćanje usluge Rossonerima, čini se korisnom za obje strane.
Nikakva to usluga nije i Quagliarella neće nikuda ići,valjda smo se opametili i da nećemo rivalima prodavati igrače!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Don't shoot the messenger 
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Soni je napisao/la:Don't shoot the messenger
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.