FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 02 nov 2011, 23:13

zlatandr je napisao/la:Moze li Kroos igrati Svajnijevu poziciju?
Moze biti na njoj a igrati je nikako , treba on jos pure da pojede za tu poziciju , @gorstak ma da ga **** brate ne moze bit gori od Tymoschuka veceras :mrgreen: :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 nov 2011, 23:22

Gubitak Svajnija je za mene ravno gubitku ove tekme

dobro smo igrali al nam nije trebo onaj prvi gol jer se tad ekipi da neka doza morala (slicno kao Ola na matorom trafordu)

Sta reci za Gomeza. Klasa od golgetera ne od napadaca
Thomas Müller - Fußballgott

kavaz_
Kontakt:

Post Postao/la kavaz_ » 02 nov 2011, 23:23

Ako neko nije gledao ima snimak utakmice na Areni sport 2, u toku je 15. minut :mrgreen:

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 02 nov 2011, 23:46

Bundesliga je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Moze li Kroos igrati Svajnijevu poziciju?
Moze biti na njoj a igrati je nikako , treba on jos pure da pojede za tu poziciju , @gorstak ma da ga **** brate ne moze bit gori od Tymoschuka veceras :mrgreen: :mrgreen:
@bundes ta dvojica plus legenda Demikelis. Nikad nisam shvatio ni prihvatio sta ce oni u Bayernu. Tymo je i kod Gaalonje ulazio samo u nuzdi.
Svajni ce duze odsustvovati sa terena, pise na Bayernovoj stranici.
24.04.1991.
Stern des südens

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 02 nov 2011, 23:48

Kada imate napadaca koji se zayebaje i postize golove, onda je sve lahko. Svakako da je ubjedljivo najbolji centarfor na svijetu, tu dileme neJma. ;)

Tesko ce biti bez Schweinija, ali bitno je da bude spreman za drugi dio sezone.
Villareal mozemo dobiti i bez njega, a i sve u Bundesligi. Postavlja se pitanje ko ce biti njegova zamjena.

Ja bih najvise volio da to izgleda ovako:

---Gustavo - Kroos---
-Muller---Alaba---Ribery-

Ne bih volio gledati Tyma i Gustava u sredini terena. Izgubili bi na posjedu lopte, a to nam je jedno od najjacih oruzja. ;)

Buyten me veceras (ponovo) iznervirao. Gubi zracni duel protiv znatno nizeg Napolitanca, a jos se na kraju svedja s Gustavom. Ne ide to tako, moj Dani... :twisted:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 03 nov 2011, 00:01

Sechs Wochen Pause für Schweinsteiger

eto ga i zvanicno, sa Bayernovog sajta :( :( :( :( :(
24.04.1991.
Stern des südens

Klare

Post Postao/la Klare » 03 nov 2011, 00:18

amerosm je napisao/la:Tacno je potrebno za neke igrace pri potpisivanju ugovora uvesti IQ test. Boatengu, pa ondje dijete od dvije godine nebi pravilo prekrsaj.
Slažem se! :!: Boateng je jak igrač, nema šta, ali zna ga brate pretjerati. :evil:
I nije prvi put, ovakve stvari mu se redovno dešavaju, imao je sreće kod nekoliko penala, ali inače ide bezglavo, zarovi pa kud potrefi. :x
JetSet_Hantraga je napisao/la:Kada imate napadaca koji se zayebaje i postize golove, onda je sve lahko. Svakako da je ubjedljivo najbolji centarfor na svijetu, tu dileme neJma. ;)
Slažem se! :!: Ne znam za tebe :? , ali mi se čini da ću teško zaboraviti njegov pokušaj iz Berlina. :lol:
JetSet_Hantraga je napisao/la:Tesko ce biti bez Schweinija, ali bitno je da bude spreman za drugi dio sezone.
Villareal mozemo dobiti i bez njega, a i sve u Bundesligi.
Slažem se! :!: Bastian je srce ove ekipe, sreća pa slijedi lako gostovanje, zatim pauza, a onda Dortmund, možda i jedina utakmica gdje bi nam mogao faliti u punom smislu te riječi. Ostali protivnici, mislim nisu problem.
Čak vjerujem da bi se mogao vratiti ranije nego što se i očekuje, takav je on, ima sposbnost brzog zacijeljivanja rana. :D
JetSet_Hantraga je napisao/la:Ne bih volio gledati Tyma i Gustava u sredini terena. Izgubili bi na posjedu lopte, a to nam je jedno od najjacih oruzja. ;)
Što da ne i ovo, večerašnja utakmica nije pokazalo stvarne mogućnosti njih dvojice zajedno, najizglednija zamjena bi bio Kroos, a možda i Alaba, a što ne i Pranjić. :?
JetSet_Hantraga je napisao/la:Buyten me veceras (ponovo) iznervirao. Gubi zracni duel protiv znatno nizeg Napolitanca, a jos se na kraju svedja s Gustavom. Ne ide to tako, moj Dani... :twisted:
NE SLAŽEM SE! :evil: Poslije Gomeza i Lahma Buyten vjerovatno i najbolji, ne diraj mi Daniela, spašavao je našu kožu večeras. I nije se on naljutio na Brazilca, nego mu ovaj nešto dobacuje i neda da mu Belgijanos objsani. A Gustava je trebao za onakvo ponašanje počastiti onim s čim obično Robben časti svoje suigrače. :lol:
Buyto uz tebe smo! :D

Ali eto čak i kad je riječ o drugim igračima, opet se moramo dotaći Mariana, jednostavno čovjek sve stigne, jesi vidio kako smiruje strasti, pruža nježne zagrljaje i umiruje uzavrele tipove.
Marion je ličnost koja širi pozitivnu energiju unutar ekipe. :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 nov 2011, 00:29

Pobijedili smo, neporaženi smo u Ligi prvaka, 10 bodova sjajna zaliha, fenomenalno prvo poluvrijeme...Ovo su svakako pozitivni aspekti večeri koji i prevladavaju i svi smo s time zadovoljni. Gomez je bio danas fantastičan, postigao 3 gola, pokazao još jednom da posjeduje i tehnicki potencijal kod onog prvog gola, borio se i za njega nije bilo izgubljene lopte. Ja u njega imam povjerenja da i dalje i penale puca, on jednostavno pršti od samopouzdanja.
Kritike malo treba biti zbog opuštanja ekipe, ozbiljnost mora biti prisutna svih 90 minuta. Ekipa međutim ima opravdanje jer za par minuta se desilo nekoliko neszgodnih i nespretnih situacija, povreda Schweinsteiger, pa crveni Badstuberu (neopravdan jer drugi žuti karton nigdje veze, jer Holger nije ni dotakao Cavanija).Ipak kada se na kraju i ovakva kritična situacija preživi, kada ste blizu da izgubite konce i izgubite bar 2 boda, onda je to jako bitno za ekipu. Povreda Schweinija boli, ali zamjene za njega ima, jer bitno je da tim kao tim funckioniše, u ovakvom timu svakog onda možete zamijenit.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 03 nov 2011, 00:34

Klare je napisao/la:Slažem se! :!: Ne znam za tebe :? , ali mi se čini da ću teško zaboraviti njegov pokušaj iz Berlina. :lol:
Uh, zamisli da je pogodio.
Onda kad ti neko kaze da on daje golove samo s metar, ti mu pokazes video u kojem zabija iz Berlina. 8-)
Klare je napisao/la:Što da ne i ovo, večerašnja utakmica nije pokazalo stvarne mogućnosti njih dvojice zajedno, najizglednija zamjena bi bio Kroos, a možda i Alaba, a što ne i Pranjić. :?
Alabu ne bih na toj poziciji. Tu je potreban neko s vise iskustva, neko ko je sigurniji s loptom.
Ne kazem da je Kroos zreo igrac, al' opet puno iskusniji od cadjavog beckog djecaka. :lol:
A zasto ne Pranjic? Odgovori cu protupitanjem: zasto ne ja? :lol:
Klare je napisao/la:I nije se on naljutio na Brazilca, nego mu ovaj nešto dobacuje i neda da mu Belgijanos objsani. A Gustava je trebao za onakvo ponašanje počastiti onim s čim obično Robben časti svoje suigrače. :lol:
Ma 'ta ce on.
Zaboravljas da on nema muda da uklize protivniku, a kamoli da se tuce s Gustom.
Klare je napisao/la:Buyto uz tebe smo!
Eto Daniela, 'ercegovina je uz tebe. 8-)
Klare je napisao/la:Ali eto čak i kad je riječ o drugim igračima, opet se moramo dotaći Mariana, jednostavno čovjek sve stigne, jesi vidio kako smiruje strasti, pruža nježne zagrljaje i umiruje uzavrele tipove.
Marion je ličnost koja širi pozitivnu energiju unutar ekipe. :D
To sto pruza njezne zagralje uzavrlim tipovim mu i nije preveliki plus kod mene. :D Al' ima stila, umije s loptom, pa stoga zasluzuje toliko respekta s moje strane.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 nov 2011, 00:39

effe, ti najbolje znaš da ne volim da dajem "autograme" na nečiji post, ali ovaj tvoj jednostavno zaslužuje.

Vidim, leg'o i novi avatar, joj valja i meni neki smisliti do sutra, pojest će me Mačak. :lol: :lol:

P.S. Evo i Hantre, napokon. :D
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 nov 2011, 00:45

geronimo je napisao/la:effe, ti najbolje znaš da ne volim da dajem "autograme" na nečiji post, ali ovaj tvoj jednostavno zaslužuje.

Vidim, leg'o i novi avatar, joj valja i meni neki smisliti do sutra, pojest će me Mačak. :lol: :lol:

P.S. Evo i Hantre, napokon. :D
Hantro se aktivirao više na drugom forumu valjda voli druge "poglavice" :D :D :D svaka čast hantro ;)
Pa kome ćeš drugom post potpisat nego meni....Često si me znao onako indirektno pohvalit, al et sad ovo baš direktno me iznenadi :) A moraš nešto smislit, nije te samo Mačak upozorio, nego i ja, al izgleda nisi pročitao :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 03 nov 2011, 00:53

JetSet_Hantraga je napisao/la:Alabu ne bih na toj poziciji. Tu je potreban neko s vise iskustva, neko ko je sigurniji s loptom. A zasto ne Pranjic? Odgovori cu protupitanjem: zasto ne ja? :lol:
Tebi sviju mi niko ne valja. ;) :D
JetSet_Hantraga je napisao/la:Ma 'ta ce on.
Zaboravljas da on nema muda da uklize protivniku, a kamoli da se tuce s Gustom.
Nije to njegov nivo, nije da se služi niskim udarcima ispod pojasa. :D Buyto kao pravi fighter ide prsa u prsa, tako da ti ova baš i nije na mjestu. :D
JetSet_Hantraga je napisao/la:Eto Daniela, 'ercegovina je uz tebe. 8-)
Ne 'ercegovina, nego..., ne znam šta da ti kažem, da ne ispadne da si ti nešto skroz suprotno, pošto ga i ne gotiviš, a sam živ ne znaš šta Buytenu fali. :D
JetSet_Hantraga je napisao/la:To sto pruza njezne zagralje uzavrlim tipovim mu i nije preveliki plus kod mene.
Ne laži! :x :lol:

A Geroslave meći i ovdje Mariona, da vidimo jesi li od riječi. ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 nov 2011, 01:03

@ geronimo

neznam je li me sjecanje dobro sluzi, ali ja mislim da si ti bio taj koji se nije slozio s mnom da je Bayernu bio potreban jos jedan kvalitetan zadnji vezni igrac u ljetnom prijelaznom roku. Naravno da ima ko Schweinija zamjeniti, ali isto tako treba biti realan i reci da su svi igraci na njegovoj poziciji jednu klasu ispod njega.
Ja mislim da sam predlagao M'Vila i Montoliva kao pojacanja za Bayern i u sta sam 1000000000000 % siguran je da si rekao da je Usami dostojna zamjena za Robbena i Riberya.

PS: Evo sada nesta kontam, mogao bi David Alaba zamjeniti Schweinija, ako se ne varam igrao je tu poziciju u Hoffenheimu i to vrlo uspjesno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 nov 2011, 01:04

effe_sa je napisao/la:valjda voli druge "poglavice"
jedan je vrhovni, valjda ti to znaš. :D ako mi ukažeš nepovjerenje ideš kod tuneta na lomaču. :mrgreen:
Klare je napisao/la: Nije to njegov nivo, nije da se služi niskim udarcima ispod pojasa.
žao mi dana kada je effe_šefe :D carovao u MinKenu, vidio bi belgijska bluza :lol: šta znači degenek.
Klare je napisao/la: A Geroslave meći i ovdje Mariona, da vidimo jesi li od riječi. ;)
Gdje sam rek'o da ga moram i ovdje staviti? :?
Sad ću glumit nekog od vrlih forumaša i reći....daj mi argument da sam ja to rek'o. :lol: :lol:

P.S. Nije problem. Ali samo ako dokažeš svoje tvrdnje. :D
Vom Jäger zum Gejagten

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 03 nov 2011, 01:09

effe_sa je napisao/la:Hantro se aktivirao više na drugom forumu valjda voli druge "poglavice"
Ma poglavice k'o poglavice, svi ste isti.
Vlast vas iskvari u startu. Udruzite se protiv nas obicnih smrtnika, pocnete potpisivati jedni drugima postove... :x
Klare je napisao/la:Tebi sviju mi niko ne valja.
A tebi svi valjaju...svi osim Krafta, momka koji je na svojoj poziciji sigurno bolji nego sto je Pranjic na svojoj. Ako on upste ima poziciju. :lol:

Nemojte ba geru dirat', dosta mu je njegove muke sto mora nosati Mariona na avataru na onom anam forumu. Il' ces ono Neuera staviti? 8-)
Zadnja izmjena: JetSet_Hantraga, dana/u 03 nov 2011, 06:11, ukupno mijenjano 1 put.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 nov 2011, 01:10

amerosm je napisao/la:@ geronimo
neznam je li me sjecanje dobro sluzi, ali ja mislim da si ti bio taj koji se nije slozio s mnom da je Bayernu bio potreban jos jedan kvalitetan zadnji vezni igrac u ljetnom prijelaznom roku. Naravno da ima ko Schweinija zamjeniti, ali isto tako treba biti realan i reci da su svi igraci na njegovoj poziciji jednu klasu ispod njega.
Ja mislim da sam predlagao M'Vila i Montoliva kao pojacanja za Bayern i u sta sam 1000000000000 % siguran je da si rekao da je Usami dostojna zamjena za Robbena i Riberya.
Slabo te sjećanje služi, moj dobri prijatelju. ;)
Bila je priča oko krila, gdje sam ja tebi replicirao i rekao da Bayern ne treba pojačanja na toj poziciji.
Nije problem provjeriti, ništa nije izbrisano.

Bastiana već neko vrijeme (preko dvije godine) branim i tvrdim da je izrastao u svjetsku klasu.
Teško je njega nadoknaditi.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 nov 2011, 01:12

geronimo je napisao/la: jedan je vrhovni, valjda ti to znaš. :D ako mi ukažeš nepovjerenje ideš kod tuneta na lomaču. :mrgreen:
Ti zaboravio da je tuna moj dobar jaran :) Ljudi izgleda više ukazuju drugom poglavici povjerenje, al et imaš bonusa kod mene jer si me znao često usmjerit u pravom smjeru pa i širokih ruku dočekat na ovom forumu :)

A ovo za Schweinija neće biti problem veliki ....Najbolje tu Alabu uz Gustu ili Tymu stavit, ma Alaba ima petlju, sad će tek da pokaže koliki je kvalitet. Hargreaves je na primjer mijenjajući Effea u jednoj utakmici Lige prvaka postao veliki, a sad Alaba ako zaista dobije više prilike može da postane veliki.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 nov 2011, 01:20

JetSet_Hantraga je napisao/la: Ma poglavice k'o poglavice, svi ste isti.
Vlast vas iskvari u startu. Udruzite se protiv nas obicnih smrtnika, pocnete potpisivati jedni drugima postove... :x
čuj, čuj :) :)
I citirao si me gore za nešto što nisam rekao, to je bila Klaretova rečenica mislim ova kad ti je rekao da ti niko ne valja :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 nov 2011, 01:52

JetSet_Hantraga je napisao/la: Ma poglavice k'o poglavice, svi ste isti.
Vlast vas iskvari u startu. Udruzite se protiv nas obicnih smrtnika, pocnete potpisivati jedni drugima postove
Da nije warden u tvojoj blizini, hoću reći, da mu nisi posudio acc. :lol:
Samo ti otresaj, jednog dana, kada budeš mene smjenjivao vidjećeš kako je meni bilo. :lol:
effe_sa je napisao/la: Ti zaboravio da je tuna moj dobar jaran
Nisam, pričao mi je o tebi. :D

@Amere, slobodno nastavi, ebo-ga-ti. Ružno je nešto završiti a nisi završio. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 nov 2011, 02:01

@ gero

evo pretrazivao sam forum i bio si upravu sto se tice kvalitetnog zadnjeg veznog, a ti si samo rekao/napisao da nije potrebna zamjena za Robbena i Riberya i da je kao taj igrac planiran Usami.
Koliko god neki od Vas kritikovali van Gaala, ipak se njemu trebate zahvaliti sto je Schweini izrastao u igraca svijetske klase, jer mu je on pronasao idealnu poziciju na kojoj vruhunski igrac. No takodjer treba imati na umu da je on Bayernu uskratio jos jednog odlicnog igraca iz samog vrha, a to je Sami Khedira.
U danasnjem modernom fudbalu pozicija veznog igraca je najvaznija i misljenja sam da Bayern sebi nesmije dopustiti da tu ima samo jednog igraca svijetske klase - uz duzno postovanje prema Gustavu, Pranjicu i AT44.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []