Jeste li primetili da Adilović (kojem svaka cast na golu i asistenciji Selimoviću) nije htio da potrci na onu extra asistenciju Bešlije kad je provukao loptu između njihova dva stopera
Zato u revanšu ocekujem Vernesa i Ramića u napadu.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ZamaloGrdan je napisao/la:Željezničar-Čelik 3:0
e ovako vec mozeGrdan je napisao/la:ZamaloGrdan je napisao/la:Željezničar-Sarajevo 3:0.
Najjaci momenatzubanovic89 je napisao/la:Ne bih komentarisao utakmicu
samo cu rec' USTANI ISTOK!!!![]()
![]()
reko ja reyultat, naj jaci detalj odbrana guse. dobar gol adilovica nema staposmatrac sa juga 87 je napisao/la:bas smijesno... Danas Zeljo-celik 2/3- 0aS_Roma je napisao/la:Smijesno bas![]()
zeljo - Celik 1-2
ponovo ce aBd Amar da prica kako je upozorio igrace da je Sarajevo promasilo svoje prilike protiv Borca i da im se to negdje moralo vratiti...vi u zadnje vrijeme sve pogadzate a Bgm Gabela i 90 minuta ..BlueTiger je napisao/la:Sta reci??? SAMO RIJECI HVALE ZA SVE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SMRZAO SAM SE KAO PICA, ALI ISPLATILO SE
![]()
![]()
![]()
BRAVO MOMCI i molim vas ovaj put hladne glave, pa sta bude neka bude![]()
![]()
![]()
![]()
Zasluzili su OGROMNU PODRSKU NA DERBIJU, STO JESTE, JESTE![]()
![]()
Zato nema OPRAVDANJA ZA NE DOLAZAK
![]()
![]()
![]()
Samo da upuzorim, derbi 2009, kada smo kiksali 1:2 na Grbavici, FK Sarajevo je igralo mec prije derbija protiv Sirokog u Sirokom i isto su fulilo dvije 100% kao danas protiv Borca. Pa sve sto su fulili im se vratilo na derbiju. Znam da neke statistike nemaju veze sa trenutnim stanje oba tima, ali ipak je dobro znati, ZASTO? DA SE NE PONOVI![]()
![]()
![]()
SUBOTA, Novembar 5, 2011, 17.00h, MANIJACI SVI U DOLINU!! OKUPACIJA![]()
![]()
![]()
FORZAAAAA ZELJOOOOOO!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 16 gostiju.