FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lik » 02 nov 2011, 23:41

BlueTiger je napisao/la:Pa kone moje, necu srati o tekmi, nasi timovi igraju u ubotu, pa cemo tada o tome. A mene zanimaju ovi novi vasi dresovi. Ja koliko sam imao informaciju, vi ste do sada vec trebali igrati u njima :?: :?: A kako vidim po slikama, jos ste u Royal opremi :!: :!:
Pa zato što sa Rojalom ugovor vrijedi do kraja polusezone pa vjerovatno radi toga, golman brani u novom dresu jer golmani mogu imati različitu opremu, a došle su i jakne, trenerke i ostala oprema, znači samo igramo u Rojalu. I još nešto lijepo je kako vas interesuju i najsitniji detalji o nama, meni neko da sad stoju da ne bih znao šta nosite :D
Haj živio.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 02 nov 2011, 23:42

Dule 078 je napisao:Je li ovaj sut Bucana na kraju izvjestaja taj gol koji nam je ponisten?

Ne.
I ja reko :D

Ovo nije ni bio gol,ali ni na vasem ni na nasem izvjestaju nema tog gola :oops:
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 02 nov 2011, 23:46

Dule 078 je napisao/la:
Dule 078 je napisao:Je li ovaj sut Bucana na kraju izvjestaja taj gol koji nam je ponisten?

Ne.

bice cijela tekma uploadovana pa bujrum...

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 02 nov 2011, 23:47

Lik je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:Pa kone moje, necu srati o tekmi, nasi timovi igraju u ubotu, pa cemo tada o tome. A mene zanimaju ovi novi vasi dresovi. Ja koliko sam imao informaciju, vi ste do sada vec trebali igrati u njima :?: :?: A kako vidim po slikama, jos ste u Royal opremi :!: :!:
Pa zato što sa Rojalom ugovor vrijedi do kraja polusezone pa vjerovatno radi toga, golman brani u novom dresu jer golmani mogu imati različitu opremu, a došle su i jakne, trenerke i ostala oprema, znači samo igramo u Rojalu. I još nešto lijepo je kako vas interesuju i najsitniji detalji o nama, meni neko da sad stoju da ne bih znao šta nosite :D
Haj živio.
heheh, Hvala na odgovoru :D :D :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 02 nov 2011, 23:48

I ja se pitam za ove dresove sta je, gdje zapelo nekako mi bi zao igraca u kratkim rukavima kad sam se ja u jakni smrzo ko p.... :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 02 nov 2011, 23:54

adnanhz je napisao/la:I ja se pitam za ove dresove sta je, gdje zapelo nekako mi bi zao igraca u kratkim rukavima kad sam se ja u jakni smrzo ko p.... :lol:
A jarane što nisi navijao meni ugodno bilo ;)
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 02 nov 2011, 23:57

adnanhz je napisao/la:I ja se pitam za ove dresove sta je, gdje zapelo nekako mi bi zao igraca u kratkim rukavima kad sam se ja u jakni smrzo ko p.... :lol:
Nista , dok je zima i ja i ti pravac Sjever tamo se sigurno necemo smrznuti , covjek ispred mene radi istezanje usred tekme :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 03 nov 2011, 00:01

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Nista , dok je zima i ja i ti pravac Sjever tamo se sigurno necemo smrznuti , covjek ispred mene radi istezanje usred tekme :D

Ja sam vec tamo cak sam skako i kad je trebalo i kad nije sto se tice navijanja :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 nov 2011, 00:11

Dzaba se smrzo...tacno da nema Hordi covjek nekad nebi imao sta gledati na tekmi... :D
sto se tice ofsajda nidze veze,fkt ne znams to je sudija digao zastavicu...gol za Borac je bio cist ko suza.. :oops:
sto se nase igre tice,nekako sam i dalje siguran da uzimamo barem bod kod Zelje..ove prilike se moraju negdje vratiti i nadam se da ce to biti bas protiv komsija..jeste sve je to na silu,al kako ces drugacije dati go timu koji se brani sa 10 igraca osim iz prekida...nazalost nemamo zebu iz zelje da iz prekida pogadza nase igrace u glavu i da tako dolazimo do gola... :roll:
kod strumfova ce biti lakse jer ce igati ofanzivnije a to ostavlja dosta prostora za Suljica i Kojasevica a stari lisac Obuca je uvijek tu da da dobar pas il da zabije neki (pipo) gol.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 nov 2011, 00:42

Ne znam sta da vam se vrati, pa jedino gdje ste mozda trebali dobiti, a niste, je protiv Veleza i mozda protiv Sirokog, ostalo je sve zasluzeno, a i ti promasaji su vam se vratili u ovih nekih zadnjih tekmi.. Tako da nemojte se nadati, Zeljo dobija u subotu, jer smo i realno kvalitetniji, iskusniji, euforicniji, i plus nemate navijace...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 nov 2011, 01:12

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne znam sta da vam se vrati, pa jedino gdje ste mozda trebali dobiti, a niste, je protiv Veleza i mozda protiv Sirokog, ostalo je sve zasluzeno, a i ti promasaji su vam se vratili u ovih nekih zadnjih tekmi.. Tako da nemojte se nadati, Zeljo dobija u subotu, jer smo i realno kvalitetniji, iskusniji, euforicniji, i plus nemate navijace...
nije to uvijek prednost.. ;) ;)
Bgm smo i protiv Leotara dobre prilike promasili i trebali smo dobiti.. :x :x
sta hoces,sa 3 tekme beze izgubili bodove ,a nikoga u 90toj nismo dobili..niti smo ijednu dobili na srecu..jedino je protiv celika (4:2) malo bilo gurava.. ;) ..
vrijeme je za malo srece .. :D :D
u kojoj su nam se promasaji vratili Bgt..u Prijedoru smo bili bolji od Rudara..propustili vise sansi.. :roll: ,a vala i Zrhinjski nam je iz jedine njihove ozb prilike dao gol,dok je Kojasevic na drugoj strani 1 na 1 promasio :evil:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 03 nov 2011, 01:41

Ajmo bordo momci KARAJ SELJU U VESELJU...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 03 nov 2011, 03:02

mma_hz je napisao/la:Dzaba se smrzo...tacno da nema Hordi covjek nekad nebi imao sta gledati na tekmi... :D
sto se tice ofsajda nidze veze,fkt ne znams to je sudija digao zastavicu...gol za Borac je bio cist ko suza.. :oops:
sto se nase igre tice,nekako sam i dalje siguran da uzimamo barem bod kod Zelje..ove prilike se moraju negdje vratiti i nadam se da ce to biti bas protiv komsija..jeste sve je to na silu,al kako ces drugacije dati go timu koji se brani sa 10 igraca osim iz prekida...nazalost nemamo zebu iz zelje da iz prekida pogadza nase igrace u glavu i da tako dolazimo do gola... :roll:
kod strumfova ce biti lakse jer ce igati ofanzivnije a to ostavlja dosta prostora za Suljica i Kojasevica a stari lisac Obuca je uvijek tu da da dobar pas il da zabije neki (pipo) gol.. ;) ;)
Tjesi se lik nema dalje :lol: :lol: :mrgreen: . E jeste nasli gdje da trazite utjehu, ima da vam bude po usima u subotu, pa vi nemozete nikog pobijediti malo jaceg od Goska i Slavije. Ma vi ste divovi al jebu vas sudije i savez :lol:

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 03 nov 2011, 06:28

Srce_Tebi je napisao/la:Ajmo bordo momci KARAJ SELJU U VESELJU...
:mrgreen:

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 03 nov 2011, 07:52

Joj što volim ove što su toliko iskompleksirani da počinju navijati i za tuđe klubove :D
Bolan bolje ti je razmišljaj kako će te ostati u ligi nego što ser.eš ovdje po komšijskom forumu.
Poklopite se i budite sretni što je derbi u subotu jer bi sinoć popili petaka ko iz pi..e!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 03 nov 2011, 09:00

nookey je napisao/la:
Joj što volim ove što su toliko iskompleksirani da počinju navijati i za tuđe klubove :D
Bolan bolje ti je razmišljaj kako će te ostati u ligi nego što ser.eš ovdje po komšijskom forumu.
Poklopite se i budite sretni što je derbi u subotu jer bi sinoć popili petaka ko iz pi..e!
slika
Mi nikada odustati necemo...

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 03 nov 2011, 09:04

sarajevo- borac 2 000, željo-čelik 3 500 vi ste divovi

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 03 nov 2011, 09:28

kako laze onaj na bh radiju,kaze 1500 na grbavici

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 03 nov 2011, 09:48

Dule 078 je napisao/la:

Ne.

Gol Bučana opravdano poništen. Čist ofsajd.
Nakon toga, negdje 86,87 minut sviran je ofsajd koji nije postajao, u situaciji kada bi Bučan izašao sam na Adilovića.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 03 nov 2011, 10:10

Nema veze,sudijske greske se desavaju,mada je ovo vec drugi put uzastopno da na Kosevu imamo problem sa sudjenjem. Mnogo vaznije od toga je da kod vas ima toliko postenih momaka koji objektivno pisu o ponistenom golu,nepostojecem ofsajdu i to je stvar koja me veseli i zbog koje i ja polako pocinjem vjerovati da kod vas uglavnom gradska raja navija za Sarajevo. Vase komsije bi prije poginule nego priznale da je njima dosudjen nepostojeci penal ili da je protivniku ponisten regularan gol i sl.

Pozdravljam vas i cujemo se za dvadesetak dana,i ja cu vama objektivno napisati kako je bilo na nasim utakmicama koje slijede u Banjaluci (ako ne budu na tv).
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 03 nov 2011, 10:14, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, boki86, Google Adsense [Bot], laznokrilo, riki46, supervizor, Vanja8 i 62 gosta.