Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- skyisthelimit
Re: Miralem Pjanić
eno ga sad Zlatan veliki bosanac
cuj kakve su sanse, pa valjda znas moj Zlatane nikakve 
15.10 - 15.06 ...
- Boateng_27
- Kontakt:
Znači psovanje nije bilo upućeno Miralemu nego možda nekom drugom, toliko !
ps : Nije vam Ibra kriv što igra za drugu repku nego nesposobni ljudi u savezu po HILJADITI PUT !
ps : Nije vam Ibra kriv što igra za drugu repku nego nesposobni ljudi u savezu po HILJADITI PUT !
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
ko to napisa?Ibizevic je napisao/la:Zlatan Ibrahimović poručio Pjaniću: Navijaću za BiH!
Nesuđeni bh. reprezentativac Zlatan Ibrahimović sa svojim je Milanom u posljednjem kolu italijanske "Serie A" savladao Romu našeg Miralema Pjanića rezultatom 2:3, te tom prilikom postigao dva gola.
Prije meča, Ibrahimović i Pjanić u tunelu su Stadiona "Olimpico" razmijenili nekoliko riječi na bosanskom jeziku.
- Zlatan me je pitao kakve su realne šanse naše reprezentacije u baražu i kakva atmosfera vlada u bh. taboru. Poručio mi je da će svim srcem navijati za Bosnu i Hercegovinu i da nema ništa protiv da se naša reprezentacija na europskom prvenstvu nađe u istoj grupi sa Švedskom. - govori Miralem Pjanić.
Podsjetimo se, Švedska se pobjedom nad Holandijom u posljednjem kolu kvalifikacija direktno plasirala na Euro 2012 kao najbolja drugoplasirana momčad, dok će naši "Zmajevi" svoje mjesto na najvećoj europskoj smotri reprezentacija tražiti kroz mečeve baraža protiv Portugala, 11. i 15. novembra.
G BUSSA BUSS
Ali u qurcu.citaj raspitao se PRIJE utakmice za vrijeme i poslije pokazao svoje lice.Boateng_27 je napisao/la:Znači psovanje nije bilo upućeno Miralemu nego možda nekom drugom, toliko !
Zasto uostalom i nije previse se ni trudio da zaigra za BIH.Kakav savez,ovakvi ne yebu savez.
Mada je po sto puta receno da tog romaulea firaunovica ne treba mjesati sa ovom temom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zašto nikakve? To nam opet op'o optimizam.skyisthelimit je napisao/la:eno ga sad Zlatan veliki bosanaccuj kakve su sanse, pa valjda znas moj Zlatane nikakve
Ne valja ni euforija, ali treba biti i realan, jer što se NOGOMETNIH pitanja tiče, nema mnogo razloga da ne prođemo dalje. O onim pitanjima iza zavjese ne želim pisati, jer nas oni ne trebaju zanimati.
Dok su igrači sigurni u sebe, u svoje NOGOMETNE vještine, možemo biti sigurni da ćemo dostojno pokazati Europi da trebamo biti na EURU.
Još deset dana do utakmice, hajmo mislit pozitivno!
I ti Mire, i ti misli pozitivno. (Da ne bude totalni off-topic.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
ebem vam kosti pesimisticne
BiH, BiH, GO, GO, GO...Bosna i Hercegovina
[youtube][/youtube]
BiH, BiH, GO, GO, GO...Bosna i Hercegovina
[youtube][/youtube]
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Mah ovi naši laprdaju previšeBoateng_27 je napisao/la:Znači psovanje nije bilo upućeno Miralemu nego možda nekom drugom, toliko !
Jok eto nekom Talijanu na nasem jeziku je upucena psovkaBoateng_27 je napisao/la:Znači psovanje nije bilo upućeno Miralemu nego možda nekom drugom, toliko !
Ito poslije nekoliko pokusaja Pjane da mu uzme loptu sa ledza...
Ma hebo ti cigu kad bi ne znam sta postao u zivotu on je uvijek cigo...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Od pocetka protiv novare,ko moze da nadje sopcast kanal 79509,extra slika
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
brate daj link ?santos je napisao/la:Od pocetka protiv novare,ko moze da nadje sopcast kanal 79509,extra slika
ako hoces ovaj sto ja gledam slika 'ubija'-SiviSoko- je napisao/la:brate daj link ?santos je napisao/la:Od pocetka protiv novare,ko moze da nadje sopcast kanal 79509,extra slika
sop://broker.sopcast.com:3912/79509" onclick="window.open(this.href);return false;
osim sopcasta imas jos na ovom
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Miralem do sada nije preuzeo neku kontrolu tekme niti to moze ucinit s obzirom s kakvim igracima igra. Sevap je zaobici Taddei-a u dodavanju.
- L' Imperator
- Kontakt:
sop://broker.sopcast.com:3912/111686" onclick="window.open(this.href);return false;
#samoRudar #zauvijek
a kako ce preuzet, vidi s kim igra.AÐ_Official je napisao/la:Miralem do sada nije preuzeo neku kontrolu tekme niti to moze ucinit s obzirom s kakvim igracima igra. Sevap je zaobici Taddei-a u dodavanju.
ojjjj roma.
...
Pjanic dosta dobar veceras..
Kakva asistencija! Perverzija!

A-sist 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jao babeeeeeeeeeeeeeeeeAlucard je napisao/la:Kakva asistencija! Perverzija!![]()
Opet pokušao, al' Krkić ne prati...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 05 nov 2011, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pjanic odlicna asistencija,fenomenalna za 1:0! bravo Zmajuuu!!!!
Trenutno korisnika/ca: General505, hansbosna, Tihi, zikerrz21 i 40 gostiju.