WWin: mirza00
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Castitamo. Jucer si dobro prošao._karabaja_ je napisao/la:
WWin: mirza00
Mislim da je ono, "daj koliko daš". Ja sam par puta uplacivao po 3 KM. Vjerujem da može i manje.jasko_juve je napisao/la:kolika je minimalna nadoplata racuna na wwin?
2 KMjasko_juve je napisao/la:kolika je minimalna nadoplata racuna na wwin?
Iako sam navijač Spursa složit ću se s tobom, igrat će drugi sastav pa čak i juniori plus što Harry neće voditi momčad i ja ću igrati keca pa šta budepastore je napisao/la:U Rusiju dolazi prvi na ljestvici Tottenham. Iako se ljudi trude da ispadnu iz ovog natjecanja, šalju na teren većinu nepoznatih igrača, svejedno drže vrh ljestvice. U prvoj utakmici Rubin je imao dosta šansi i bili su konkretniji, držali konce igre u svojim nogama ali jedan slobodni udarac i odlična realizacija su doveli do poraza. Uvjeren sam da će sličan sastav i ovaj put Harry poslati, ali puno teže će im biti u Rusiji. Modrić, Van der Vart, Bale, Parker, King, Kaboul, Fridel i Adebayor ne bi trebali ni krenuti na ovo gostovanje, već ostati u Engleskoj i čekat prvenstveni ogled sa Fulhamom. Rusi igraju solidno u zadnje vrijeme, poraženi su samo od Zenita, dok su neporaženi u 14 domaćih utakmica u europskim natjecanjima. Njima je stalo do ovog natjecanja i na svom terenu bi trebali ostvarit pobjedu. Ulog 6/10.
Rubin-Totenham 1 ko avaz...

pintol_TM87 je napisao/la:TIP DANA:
Ne znam zasto ali poklon kvota danas TSonga vs Queri TIP 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.