Leeds United Football Club

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

mexy_whites
Kontakt:

Re: Leeds United Football Club

Post Postao/la mexy_whites » 02 nov 2011, 17:09

Carlo je napisao/la:Očekujem večeras pobjedu.Biće mi žao Shelveyja koji je došao na posudbu u Blackpool, al' hajd... :P
Dobar je on, sjećam se njegovih igara iz Charltona u League One. Valjda nam večeras neće zadati puno problema :)
Side before self

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 02 nov 2011, 20:44

UNITED v BLACKPOOL

United: Rachubka, Connolly, Lees, Kisnorbo, White, Snodgrass, Howson, Clayton, Pugh, McCormack, Keogh. Subs: Cairns, O'Brien, Vayrynen, Becchio, Sam.

Blackpool: Gilks, Baptiste, Cathcart, Crainey, Evatt, Southern, Ferguson, Shelvey, McManaman, Lua Lua, Sylvestre. Subs: Eardley, Phillips, Bogdanovic, Angel, Ince.

Referee: R East

Ajmo momci ! MOT
Side before self

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 02 nov 2011, 21:01

mexy_whites je napisao/la:UNITED v BLACKPOOL

United: Rachubka, Connolly, Lees, Kisnorbo, White, Snodgrass, Howson, Clayton, Pugh, McCormack, Keogh. Subs: Cairns, O'Brien, Vayrynen, Becchio, Sam.

Blackpool: Gilks, Baptiste, Cathcart, Crainey, Evatt, Southern, Ferguson, Shelvey, McManaman, Lua Lua, Sylvestre. Subs: Eardley, Phillips, Bogdanovic, Angel, Ince.

Referee: R East

Ajmo momci ! MOT

daj mi stream od utakmice igro sam Leeds na kladionici . ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 02 nov 2011, 21:04

" onclick="window.open(this.href);return false;

To je radio link, jer tv-a nema. Gubimo 1-0, Rachubka invalid **** sve svoje, ponovo nije znao uhvatit loptu :S
Side before self

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 02 nov 2011, 21:07

mexy_whites je napisao/la:

To je radio link, jer tv-a nema. Gubimo 1-0, Rachubka invalid **** sve svoje, ponovo nije znao uhvatit loptu :S
igro sam iz 1/1 xd .. jel moguce da zabije Leeds 2 do poluvremena ?

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 02 nov 2011, 21:13

0-2 gotovo. **** li ti familiju cigansku Rachubka ! Kod penala ispustio loptu i Lees igr'o rukom za crveni i penal ! **** ti sve debilu glupi ...
Side before self

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 02 nov 2011, 21:16

0-3 opet greška Rachubke aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa **** li ti sve cigane glupi ....jedva čekam da vidim golove **** li majku kretensku !!
Side before self

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 02 nov 2011, 21:16

mexy_whites je napisao/la:0-2 gotovo. **** li ti familiju cigansku Rachubka ! Kod penala ispustio loptu i Lees igr'o rukom za crveni i penal ! **** ti sve debilu glupi ...
a evo vidio sam pade i ja na kladionici , Mozda ce u drugom poluvremenu bit bolje .

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 nov 2011, 21:24

A **** te, Shelvey rasturi. Imam osjećaj da bi Gušo bolje branio od Rachubke... Vjerovati ne mogu :x
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 02 nov 2011, 21:27

Steta Leeds, al se nisam nado da Jonjo vec postigne 2 gola... Kako stoji Leeds na tabeli ??
Nad nama nebo ima da gori!

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 02 nov 2011, 21:53

Ma nije Do Shelveya. Odličan je igrač, to stoji, ali ovo večeras je Rachubka show. Kažem da mu tri puta lopta ispala, a kod drugog gola je krivac i za Leesov crveni. Teško je kome u to vjerovati, al sve će se vidjeti na klipu sutra. U šoku sam :S
Side before self

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 nov 2011, 21:58

mexy_whites je napisao/la:Ma nije Do Shelveya. Odličan je igrač, to stoji, ali ovo večeras je Rachubka show. Kažem da mu tri puta lopta ispala, a kod drugog gola je krivac i za Leesov crveni. Teško je kome u to vjerovati, al sve će se vidjeti na klipu sutra. U šoku sam :S
je li inače ovako smotan ili ovo samo nije njegova noć?

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 02 nov 2011, 22:13

Carlo je napisao/la:
mexy_whites je napisao/la:Ma nije Do Shelveya. Odličan je igrač, to stoji, ali ovo večeras je Rachubka show. Kažem da mu tri puta lopta ispala, a kod drugog gola je krivac i za Leesov crveni. Teško je kome u to vjerovati, al sve će se vidjeti na klipu sutra. U šoku sam :S
je li inače ovako smotan ili ovo samo nije njegova noć?
Ma to je najgori golman u zadnjoj deceniji. Pa čovjeku je lopta ispala u 93. minuti protiv Coventrya i primio je gol za 1-1, zatim protiv Peterborougha u 88. za 2-2. Srećom, tad smo dali gol u 96. minuti i dobili 3-2. I evo večeras mu je tri puta ispala :S Sve bi to imalo smisla da je on 18-godišnjak, ali čojk ima 30 godina. Evo izašao je na poluvremenu, zamionio ga je mladi Cairns. Koliko nam je naškodio lom prsta Lonergana, tek sad se može vidjeti.
Side before self

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 02 nov 2011, 22:24

Jonjo Shelvey hat trick. Šta reći, kakvu poruku poslati....
Side before self

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 nov 2011, 22:27

Vjerovati ne mogu... Hajd biće bolje, **** ga sad

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 03 nov 2011, 14:12

" onclick="window.open(this.href);return false;

Oj pa jel možeš bit ovoliko retardiran golman? :S Pogledajte molim vas.
Side before self

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 nov 2011, 15:52

mexy_whites je napisao/la:

Oj pa jel možeš bit ovoliko retardiran golman? :S Pogledajte molim vas.
Ja mislim da je i treći golman Famosa kvalitetniji od Rachubke!

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 05 nov 2011, 11:54

Leicester City vs Leeds United, 06.11.2011, King Power Stadium, 16:00

slika

Nakon debakla u srijedu, sutra nas čeka još teži meč protiv ekipe koja je u pojačanja uložila 10m funti. Leicester i pored toga ne pruža dobre partije, a zbog toga je nastradao Sven Goran Eriksson dobivši otkaz prije 3. kola. U posljednjem kolu su dobili Burnleya 3-1 u gostima, te možda najavili bolju formu u narednim mečevima. Neuigranost im je glavni problem, jer je dosta igrača odmah ušlo u prvih 11, a nisu zajedno prošli kompletne pripreme. U Lesteru su i dva bivša igrača Leedsa i to Beckford i Schmeichel. Pored njih, američki vlasnici su doveli i nogometaše poput Peltiera, Koncheskog, Dannsa, Nugenta, Millsa(najskuplje pojačanje) itd...

Sutra će domaći biti bez iskusnog Vassella, te Lloyda Dyera, jer su obojica zadobili povrede u utorak. Što se nas tiče, Tom Lees sutra propušta meč zbog suspenzije, a najvjerovatnije će ga zamijeniti O'Brien. Najveća novost je dolazak Alexa McCarthya, u-21 golmana, iz Readinga na posudbu. On će odmah u prvih 11, a pored njega, Grayson bi mogao u početni sastav gurnuti nekoga od Sama, Becchia i Vayrynena.

Sutra se ne nadam nečemu posebnom, mislim da je moral ekipe nizak i da ćemo teško do boda. Čitao sam da igrači upoređuju poraz od Blackpoola sa onim protiv Cardiffa od prošle sezone. Tada smo poraženi 4-0 kući, a nakon toga zaredali seriju od 15 utakmica bez poraza. Međutim, tada smo u prvoj narednoj tekmi gostovali slabašnom Scunthorpeu i to je bio idealan meč za oporavak. Ovaj sutra nije, ali Leeds je pun iznenađenja, tako da ništa nije nemoguće. MOT !
Side before self

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 05 nov 2011, 12:06

aaa vidi Lomana LuaLua-e :lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 nov 2011, 14:04

mexy_whites je napisao/la:Leicester City vs Leeds United, 06.11.2011, King Power Stadium, 16:00

slika

Nakon debakla u srijedu, sutra nas čeka još teži meč protiv ekipe koja je u pojačanja uložila 10m funti. Leicester i pored toga ne pruža dobre partije, a zbog toga je nastradao Sven Goran Eriksson dobivši otkaz prije 3. kola. U posljednjem kolu su dobili Burnleya 3-1 u gostima, te možda najavili bolju formu u narednim mečevima. Neuigranost im je glavni problem, jer je dosta igrača odmah ušlo u prvih 11, a nisu zajedno prošli kompletne pripreme. U Lesteru su i dva bivša igrača Leedsa i to Beckford i Schmeichel. Pored njih, američki vlasnici su doveli i nogometaše poput Peltiera, Koncheskog, Dannsa, Nugenta, Millsa(najskuplje pojačanje) itd...

Sutra će domaći biti bez iskusnog Vassella, te Lloyda Dyera, jer su obojica zadobili povrede u utorak. Što se nas tiče, Tom Lees sutra propušta meč zbog suspenzije, a najvjerovatnije će ga zamijeniti O'Brien. Najveća novost je dolazak Alexa McCarthya, u-21 golmana, iz Readinga na posudbu. On će odmah u prvih 11, a pored njega, Grayson bi mogao u početni sastav gurnuti nekoga od Sama, Becchia i Vayrynena.

Sutra se ne nadam nečemu posebnom, mislim da je moral ekipe nizak i da ćemo teško do boda. Čitao sam da igrači upoređuju poraz od Blackpoola sa onim protiv Cardiffa od prošle sezone. Tada smo poraženi 4-0 kući, a nakon toga zaredali seriju od 15 utakmica bez poraza. Međutim, tada smo u prvoj narednoj tekmi gostovali slabašnom Scunthorpeu i to je bio idealan meč za oporavak. Ovaj sutra nije, ali Leeds je pun iznenađenja, tako da ništa nije nemoguće. MOT !
hoće li biti prenosa?

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 11 gostiju.