FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Snimak tekme
Prvo poluvrijeme (416 MB) http://www.megaupload.com/?d=8HE44JD3" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo poluvrijeme (419 MB) http://www.megaupload.com/?d=3YWS9GGX" onclick="window.open(this.href);return false;
courtesy by pOZz
Prvo poluvrijeme (416 MB) http://www.megaupload.com/?d=8HE44JD3" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo poluvrijeme (419 MB) http://www.megaupload.com/?d=3YWS9GGX" onclick="window.open(this.href);return false;
courtesy by pOZz
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
(za jubutubi)
a ti rutavi i ne obrijani djecace i dalje prati nas forum, citaj, obavjestavaj svoje, kopiraj nase postove i stavljaj na tamo vas mali mizerni forum a znas ti o cemu ja pricam, vidim koliko si iskompleksiran da to stalno radis. Citas nas forum pa onda nase postove zalijepis tamo na taj vas smrdljivi forum gdje mozete da serete, pisete, vrijedjate nas a kad mi nesto napisemo onda ti to smeta. Sto se javljas??? Sta ti smeta??? Jel imas ovdje svoju temu na forumu....imas!! Jel imas svoj forum na koji ste svi do jednog pobjegli???....imas!!!! PA STA BOLAN HOCES?? Sto ne kazes sta vi pisete na svom forumu?? Hoces da ti ja kazem.....nazivate nas teren zeleni lavor, Sarajevo Madzahirija, velicate ratne zlocince, jer kod par vasih forumasa pise ime jednog KRVNIKA, pa ja to nikad nisam napisao ovdje raji jer nas zabili neka stvar sta vi mislite o nama. Pisacu kako ja hocu, dokad ja hocu, a ti i dalje snimaj...posmatraj...citaj i prenosi informacije svojima kako vi nazivate ovaj zeleni forum....uzivaj TATAMATA jer sam te davno provalio koji ti je nick na vasem uvazenom forumu, oguli bananu i spremi se za deranje guzova
a ti rutavi i ne obrijani djecace i dalje prati nas forum, citaj, obavjestavaj svoje, kopiraj nase postove i stavljaj na tamo vas mali mizerni forum a znas ti o cemu ja pricam, vidim koliko si iskompleksiran da to stalno radis. Citas nas forum pa onda nase postove zalijepis tamo na taj vas smrdljivi forum gdje mozete da serete, pisete, vrijedjate nas a kad mi nesto napisemo onda ti to smeta. Sto se javljas??? Sta ti smeta??? Jel imas ovdje svoju temu na forumu....imas!! Jel imas svoj forum na koji ste svi do jednog pobjegli???....imas!!!! PA STA BOLAN HOCES?? Sto ne kazes sta vi pisete na svom forumu?? Hoces da ti ja kazem.....nazivate nas teren zeleni lavor, Sarajevo Madzahirija, velicate ratne zlocince, jer kod par vasih forumasa pise ime jednog KRVNIKA, pa ja to nikad nisam napisao ovdje raji jer nas zabili neka stvar sta vi mislite o nama. Pisacu kako ja hocu, dokad ja hocu, a ti i dalje snimaj...posmatraj...citaj i prenosi informacije svojima kako vi nazivate ovaj zeleni forum....uzivaj TATAMATA jer sam te davno provalio koji ti je nick na vasem uvazenom forumu, oguli bananu i spremi se za deranje guzova

pisa: tatamata
ramiral je napisao:
Očerupati lešinare laganini... može 2:0.. za raju
ado-hz je napisao:
Danas lagano svi na tekmu, treba dati podrsku momcima i danas ne mlatnuti nego ubiti u pojam ove kokoske, skinuti im perje pa nek idu kuci placuci....ipak su oni za nas tako maleni

bordo_Sarajevo je napisao:
ne ocekujem previse problema protiv dodikovca
Pa ja ne znam,ako ovo igrace ne moze motivisati,da im se najebu mame,i da ih oduce od fudbala na sred zelenog lavora,e pa stvarno onda,**** sve.Pa ja se razljutim kada citam ovo,a kamoli oni koji igraju.
Ajde Borce daj gol,Kosevo da rusimo...
Eh ovako ti pises na svom forumu, stavljas nase komentare koliko si ljubomoran,iskompleksiran i zavidan....drzi se svijih i ne zabadaj nos u tudje....djecace rutavi

ramiral je napisao:
Očerupati lešinare laganini... može 2:0.. za raju

ado-hz je napisao:
Danas lagano svi na tekmu, treba dati podrsku momcima i danas ne mlatnuti nego ubiti u pojam ove kokoske, skinuti im perje pa nek idu kuci placuci....ipak su oni za nas tako maleni

bordo_Sarajevo je napisao:
ne ocekujem previse problema protiv dodikovca
Pa ja ne znam,ako ovo igrace ne moze motivisati,da im se najebu mame,i da ih oduce od fudbala na sred zelenog lavora,e pa stvarno onda,**** sve.Pa ja se razljutim kada citam ovo,a kamoli oni koji igraju.
Ajde Borce daj gol,Kosevo da rusimo...
Eh ovako ti pises na svom forumu, stavljas nase komentare koliko si ljubomoran,iskompleksiran i zavidan....drzi se svijih i ne zabadaj nos u tudje....djecace rutavi

Ti si gori od onog forumasa @vidovitadzemila,sto misli da ja pisem i pod nick-om @Grdan.
Aj uzivaj ti u pljuvanju,pisi sta hoces,razvijaj teorije,nazivaj nas "kokoskama,pticurinama" i tako dalje... 

admin je napisao/la:Previše vam je Aca dao slobode.
sad sam i ja tu, mislim da će bus za Banoviće brzo da se napuni.
malo je bus ima voz

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
navijaci sarajeva ce biti na tekmi(nece im faliti ni dlaka sa glOve)mma_hz je napisao/la:Kakvo licemjerstvo uprave Zeljeznicara...3 dana prije derbija oni se vec ogradzuju ako bude belaja...
nadam se da ce i nasa uprava biti namazana kao i oni i isto izaci u javnost i fino reci da nijedan navijac Sarajeva nece biti prisutan na tekmi ,i da ukolio se desi bilo kakav problem to nece biti od strane navijaca pomenutog kluba jer jednostavno nismo bili prisutni..![]()
i to je fakt
Prvaci SRBIH :1946
-
- Kontakt:
Hajde ti pročitaj još jednom saopštenje, fino,polako...mma_hz je napisao/la:Kakvo licemjerstvo uprave Zeljeznicara...3 dana prije derbija oni se vec ogradzuju ako bude belaja...
nadam se da ce i nasa uprava biti namazana kao i oni i isto izaci u javnost i fino reci da nijedan navijac Sarajeva nece biti prisutan na tekmi ,i da ukolio se desi bilo kakav problem to nece biti od strane navijaca pomenutog kluba jer jednostavno nismo bili prisutni..![]()
i to je fakt
sve je meni jasnoPlavetnilo je napisao/la:Hajde ti pročitaj još jednom saopštenje, fino,polako...mma_hz je napisao/la:Kakvo licemjerstvo uprave Zeljeznicara...3 dana prije derbija oni se vec ogradzuju ako bude belaja...
i to je fakt

sve ste ucinili da derbi prodze u najboljem redu,cak ste i zaduzene za to javno zamolili...ako se sta desi ,sa vase strane sve je ucinjeno

ponavljam,sve je meni jasno

moze se ovo saopstenje tumaciti na dva nacina,nsita ti ne brini..

ja ga eto ovako tumacim

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
hoceli neko konacno napisati da li horde idu na derby???
na ovom forumu neće.pastore je napisao/la:hoceli neko konacno napisati da li horde idu na derby???
ovo nije tifo forum.
izvinjavam se,glupo i od mene pitanje,vidim o svemu se pise pa sam pomislio da bi neko...nebitnoadmin je napisao/la:na ovom forumu neće.pastore je napisao/la:hoceli neko konacno napisati da li horde idu na derby???
ovo nije tifo forum.
Onakvom igrom kao protiv borca sinoć ne možemo ostvariti povoljan rezultat.Falio je Vučina u sredini,kasnije ja mislim ušao ali ništa konkretno,premalo vremena je imao.
P.S
Ne širite dezinformacije što se tiče prisustva naših navijača na derbi,ako nekoga nešto zanima neka mi se javi na PP,al' ja mislim da je sve jasno !
P.S
Ne širite dezinformacije što se tiče prisustva naših navijača na derbi,ako nekoga nešto zanima neka mi se javi na PP,al' ja mislim da je sve jasno !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Steta za ovaj kiks protiv Borca. Davno sam ja rekao da cemo tesko sta moci u Kupu obzirom da evidentno bolje igramo na strani, tj. kad se domacini otvore
zato bi zeljeznicari mogli nastradati samo tako. ali, vidjecemo... mi stizemo...uskoro 

Haha jest mu drago sto ih je jednom bilo vise, kakav kompleksasnidi je napisao/la:sarajevo- borac 2 000, željo-čelik 3 500 vi ste divovi
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jos da je napisao ko ima najvise gledalaca u PL u prosjeku bilo bi superSole je napisao/la:Haha jest mu drago sto ih je jednom bilo vise, kakav kompleksasnidi je napisao/la:sarajevo- borac 2 000, željo-čelik 3 500 vi ste divovi

JE JE al stim sto ste odigrali dvije utakmice vise kuci, zato i imate vecu posjetu...HZ_ilidzaa je napisao/la:Jos da je napisao ko ima najvise gledalaca u PL u prosjeku bilo bi superSole je napisao/la:Haha jest mu drago sto ih je jednom bilo vise, kakav kompleksasnidi je napisao/la:sarajevo- borac 2 000, željo-čelik 3 500 vi ste divovi... Jos kad uzmes u obzir da smo igrali sa iole manje atraktivnim ekipa
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Marseille84
- Kontakt:
Onaj tipicni pametni strumfArogantni je napisao/la:JE JE al stim sto ste odigrali dvije utakmice vise kuci, zato i imate vecu posjetu...HZ_ilidzaa je napisao/la: Jos da je napisao ko ima najvise gledalaca u PL u prosjeku bilo bi super... Jos kad uzmes u obzir da smo igrali sa iole manje atraktivnim ekipa

Kakve veze sa prosjekom gledalaca ima broj utakmica !?
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Procitaj svoj post i njegov jos jednom,pa vidi je li u pitanju prosjek ili ukupna posjeta.Glupi manijakArogantni je napisao/la: JE JE al stim sto ste odigrali dvije utakmice vise kuci, zato i imate vecu posjetu...

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Je stim sto je sada dodao prosjek...Poslije mog posta...FK Sarajevo je napisao/la:Procitaj svoj post i njegov jos jednom,pa vidi je li u pitanju prosjek ili ukupna posjeta.Glupi manijakArogantni je napisao/la: JE JE al stim sto ste odigrali dvije utakmice vise kuci, zato i imate vecu posjetu....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, belosevic23, bhfanatic14, bvsic, dime, juka55, skoJaa, Skojevska, tuitamo i 57 gostiju.