kavazmk3
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pasword i cetvrti znak lozinke ili kupis bon i sam sebi ukucas :cry:Mirsad94 je napisao/la:sta treba da kazem da upaltim novac na ovaj wwin preko Williams kladionice jeli samo pasword ili?
fix je napisao/la:Pasword i cetvrti znak lozinke ili kupis bon i sam sebi ukucas :cry:Mirsad94 je napisao/la:sta treba da kazem da upaltim novac na ovaj wwin preko Williams kladionice jeli samo pasword ili?
Username i 4 znak lozinke je momak misliojasko_juve je napisao/la:fix je napisao/la:Pasword i cetvrti znak lozinke ili kupis bon i sam sebi ukucas :cry:Mirsad94 je napisao/la:sta treba da kazem da upaltim novac na ovaj wwin preko Williams kladionice jeli samo pasword ili?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
winner je napisao/la:EVO MALO MOJE MAGIJE JUCER NISAM MOGAO DA POSTAM , JER MI NIJE BIO AKTIVIRAN RACUN EV OD JUCER LISTIC I DANAS NEKE STO SAM ODIGRAO![]()
![]()
OD JUCER ZNACI LISTIC BILO JE DOBITKA , ALI I ULOGA
DANAS ODIGRANI
SAMO CLICK VIDJECE SE BROJ , PRVI JE OD JUCER NIJE MI BIO AKTIVIRAN RACUN DO DANAS![]()
MOJ NICK NA WWIN : WINNER
Otiso u kladionicu uplatio, uopce nisam gledao u listic tek kod kuce, siguran sam 100 % da sam stavio 2 na AZ Alkmar, nista pogodio 4 prve tekme, čekao Atl. i Austriju vodio na 1.p Atl.M 3-0, a Austriju pušio 0-2At.Madrid- Udinese 1 1.8
Lazio-Zurich 1 1.4
Shamrock-PAOK 2 1.85
Besiktas-D.Kiev 1 2.55
Salzburg-A.Bilbao 2 2.2
Austria.B-AZ Alkmar 1 3.2
Fener vodio bruku razlike, i ovi smanje na 4.. da su barem na 6, al jbgadis.p je napisao/la:
adis001
I ovdje jedan povalio
CoDe je napisao/la:wwin poslao sam ti pp pa ako hočeš i možeš volio bi da odgovoriš!
Danas dobar 1 € ukupno ništa večeras na live nije htjelo ove u 21.00 bruka su stvarno utakmice bile.
Prvo poluvrijeme je bilo extra reko evo para kad ništa .
Najpametnije igrati sistem ovdje staviti nekih 10 € i to je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.