Vidim, imamo sigurno slična mišljenja, uz male popravke jednih i drugih
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
:trljamruke:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Brani ovo maliArnelinho je napisao/la:
Iako mi je bilo drago sto je Park poceo od pocetka protiv Marseillea, misljenja sam da je RvP vec na poluvremenu trebao uci, kao i Arshavin. Park je djelovao dosta "nesigurno" i vidjelo se da je igrao pod velikim pritiskom. Treba njemu jos dosta utakmica.
64% glasova ima na službenoj stranici premier lige, tako da će 99% biti igrač mjeseca.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Hebo oca svog kakav će ovo bit talentArnelinho je napisao/la:
Čuo sam tek toliko da su ga pojedini hvalili. Sad koliki je talenat nemam pojma. Znam da su ga povezivali sa par (malo većih) klubova u Europi.Brek Shea, krilni igrač Dallasa, u narednih mjesec dana trenirat će sa Arsenalom, potvrdio je klub jednog od najtalentovanijih igrača američkog prvenstva.
Shea će se pridružiti Topnicima nakon prijatelsjkih utakmica u Francuskoj i Sloveniji koje će se odigrati 11. i 15. novembra.
Dallas je donio odluku da 21-godišnjeg krilnog igrača pošalje u London nakon što je selektor američke reprezentacije, Jurgen Klinsmann, rekao da bi američki igrači na pauzi u domaćem prvenstvu trebali održavati formu u Evropi.
Nema nikakvih naznaka da li je Arsenal zainteresovan za potpisvanje ugovora sa američkim veznjakom, ali sigurno je da će Shea imati veliku priliku da se dokaže francuskom stručnjaku Arsenu Wengeru.
Igra lijevo krilo-toliko znam.
PS. Vratija se Munja.
Pa imat ces priliku, da ga vidis u akciji protiv SloArnelinho je napisao/la: Čuo sam tek toliko da su ga pojedini hvalili. Sad koliki je talenat nemam pojma. Znam da su ga povezivali sa par (malo većih) klubova u Europi.![]()
Igra lijevo krilo-toliko znam.
PS. Vratija se Munja.
sto se tice munje - no comment. Jos kad se sjetim, da je zelio englesko drzavljanstvo, zbog zelje da brani za Eng. repku
A moze njega, lako mu dijete bacat`.Arnelinho je napisao/la:
Salu na stranu Persie je meni uvijek bio bog medju napadacima. Rooney pa on!
Evo vam Anderson, Carrick, Fletcher, Berbatov, Owen + 70 mil.... za njega.
Znaci odavno nisam vise uzivao gledajuci nekog napadaca a da nije iz Uniteda.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 04 nov 2011, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Slazemo se oboica da prica o Robinu u superlativu ne smije biti okarakterisana kao "ulizivacka" (nema mi mrze rijeci). Prije bih rekao realisticka. Covjek je masina i bez obzira za koga navijao budes realan i kazes to. Neki jos uzivaju u fudbalu bez obzira za koga navijali.GunnerS je napisao/la:Šta se ulizivaš
Ljubi te deda.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Hebo miša čega se ti napuši pa tako govoriš ?! 
E sada si me zaintrigirao.GunnerS je napisao/la:Hebo miša čega se ti napuši pa tako govoriš ?!
P.S: Nisam konzumirao nista, trijezan sam cak.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Pa ne znam, od vas iz Man UTD-a sam navikao da ništa ne valja što dolazi iz Arsenala pa mi ti sada djeluješ napušeno, nadrogirano... 
Kazem ti brate, neki od nas jos uvijek uzivaju u fudbalu i vole vidjeti dobrog igraca na djelu bez obzira za koga on igrao.GunnerS je napisao/la:Pa ne znam, od vas iz Man UTD-a sam navikao da ništa ne valja što dolazi iz Arsenala pa mi ti sada djeluješ napušeno, nadrogirano...
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Častim te vrućim po gaćama čim te vidim zbog toga 

Wenger usliš'o moje molitve. Na pomolu je transfer Doumbie iz CSKA Moskve. Nadam se da će se i ostvariti. Strašan napadač.
Hodgson o Wengeru
[youtube][/youtube]Arnelinho je napisao/la:
Šta smo mi bogu zgriješili ?
![]()
Wenger usliš'o moje molitve. Na pomolu je transfer Doumbie iz CSKA Moskve. Nadam se da će se i ostvariti. Strašan napadač.![]()
Hodgson o Wengeru
[youtube][/youtube]
Ovakav igrac bi pod Wengerovom palicom postao top 10 napadaca na svijetu,uvjeren sam u to.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Uh valjalo bi to da dodje Doumbia.
Odlican igrac samo nisam siguran koliko je "mlad" za Arsenal ali bi bio pojacanje u svakom slucaju
Odlican igrac samo nisam siguran koliko je "mlad" za Arsenal ali bi bio pojacanje u svakom slucaju
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Reuf je napisao/la:Uh valjalo bi to da dodje Doumbia.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.