FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
evo ti druze valencija jedan mali podsjetnik da vidis sta je genijalna igra jednog stopera, a mnogo je ovakvih igara imao pikenbauer
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
I jos jedan, to je genijalna igra jednog od najboljih stopera svijeta:
[youtube][/youtube]
btw:
[youtube][/youtube]
Proletio meni preko kuce.
[youtube][/youtube]
btw:
[youtube][/youtube]
Proletio meni preko kuce.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- adas_barca
- Kontakt:
@javier
I de nadji nam jos koji klip kako Ronaldo dribla Piqea
Nisam te Ronaldove prodore vidio u el clasicu .Ne znam zbog čega al u tim utakmicama mi je izgledao kao prosjecan igrac pored Puyde,Alvesa i Piqea .

I de nadji nam jos koji klip kako Ronaldo dribla Piqea
Nisam te Ronaldove prodore vidio u el clasicu .Ne znam zbog čega al u tim utakmicama mi je izgledao kao prosjecan igrac pored Puyde,Alvesa i Piqea .
Znaju oni to sve nego se prave budale i u nedostatku argumenata pisu ovakve nebuloze tipa Messi je nepravedan prema svojim kolegama napadacima i dribla monotono hahahhahahahahahahahah joj cirkusa ovo vec postaje zalosnospizz je napisao/la:"Messi dribla monotono"![]()
![]()
provala mjeseca.
Prije nego što nastavite lupati i dalje kopati i tražiti mane najboljem igracu svijetu, pogledajte sve njegove individualne nagrade (o klupskim titulama da ne pricamo), pogledajte njegove statistike ili još bolje neke njegove klipove.
Malo se prisjetite ko je i šta je Leo Messi i šta taj decko radi na terenu.
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Ciji mali mozak je ovo izvalio? Gledam i ne mogu naci...spizz je napisao/la:"Messi dribla monotono"![]()
![]()
provala mjeseca.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
U odnosu na RonaldinhaIgorBL je napisao/la:Ciji mali mozak je ovo izvalio? Gledam i ne mogu naci...spizz je napisao/la:"Messi dribla monotono"![]()
![]()
provala mjeseca.
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Arnelinhov, moj nije sigurnoIgorBL je napisao/la:Ciji mali mozak je ovo izvalio? Gledam i ne mogu naci...spizz je napisao/la:"Messi dribla monotono"![]()
![]()
provala mjeseca.
Ne znaju šta više da pišu o Messiju, nemaju šta loše reci o njegovoj igri - pa onda se potegne "monotoni dribling"
Da je Ronaldinho imao veci arsenal u nogama, jeste. Ali Messi i monotonost ne mogu u istu recenicu.
Ronaldinho je bio carobnjak, u pravom smislu te rijeci. Messi malo vise vuce na "fudbalera" i zato i traje ovoliko dugo i trajace. Oborice sve rekorde.
Ronaldinhov problem je isti kao za vecinu Brazilaca. Dodju iz siromasnih cetvrti, sj.ebano djetinjstvo itd... I onda dodju do novca. Ali je na terenu cinio cuda. No Messi je vise postigao od njega.
Nadam se povratku zubatog Brazilca na SP 2014, u njegovom punom sjaju. Ne znam koliko pratite brazilsku ligu, ali igra odlicno. U formi je. Fizicki je dosta napredovao.
Ronaldinho je bio carobnjak, u pravom smislu te rijeci. Messi malo vise vuce na "fudbalera" i zato i traje ovoliko dugo i trajace. Oborice sve rekorde.
Ronaldinhov problem je isti kao za vecinu Brazilaca. Dodju iz siromasnih cetvrti, sj.ebano djetinjstvo itd... I onda dodju do novca. Ali je na terenu cinio cuda. No Messi je vise postigao od njega.
Nadam se povratku zubatog Brazilca na SP 2014, u njegovom punom sjaju. Ne znam koliko pratite brazilsku ligu, ali igra odlicno. U formi je. Fizicki je dosta napredovao.
Pa jasno...ne treba biti Tesla i Ajnštajn da bi se skontalo da je Ronaldinho bio pononovljivi virtuoz i madžionicar na terenu...ko god je iole pratio fudbal zna šta je tajcovjek radio na terenu u svom zenitu.IgorBL je napisao/la:Da je Ronaldinho imao veci arsenal u nogama, jeste. Ali Messi i monotonost ne mogu u istu recenicu.
Sam Messi je izjavljivao da je mnogo toga u fudbalu naucio od Ronaldinha, njegovog "starijeg brata" kako ga je nazvao.
Poenta je : ljudi uvijek imaju potrebu da prave sebi sportske idole (posebno evropljani, kod jenkija to malo teže ide) i onda se javljaju poređenje između igraca jer se time jedan uvijek izdiže, a drugo logicno spušta....sistem renomiranja, da bi se jedan digao drugi se mora spustiti....ovo šta radi doticni je smiješno i preglupo...pokušava da osporava jednog Messia (najboljeg igraca svijeta) zbog, zamisli, "monotonog driblinga"
zdravo svima ja sam novi i navijac sam barce ako mi u pocetku mozete pomoci bio bi vam zahvalan
Klub za koji navijas zamjeni nekim drugim, to ti je savjet od mene.fabregas je napisao/la:zdravo svima ja sam novi i navijac sam barce ako mi u pocetku mozete pomoci bio bi vam zahvalan
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
pa nisi na studiju NASE da ti treba pomocfabregas je napisao/la:zdravo svima ja sam novi i navijac sam barce ako mi u pocetku mozete pomoci bio bi vam zahvalan
samo pisi sto bolje,bez psovki,bez spamma,nemoj kopirat vijesti sa barca bih.
i da ono najbitnije....nikad ne slusaj one tam realovce..nisu neki ljudi
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Upravo. Ljudi imaju potrebu da vazu i ocjenjuju. Ja nemam.spizz je napisao/la:
Poenta je : ljudi uvijek imaju potrebu da prave sebi sportske idole (posebno evropljani, kod jenkija to malo teže ide) i onda se javljaju poređenje između igraca jer se time jedan uvijek izdiže, a drugo logicno spušta....sistem renomiranja, da bi se jedan digao drugi se mora spustiti....ovo šta radi doticni je smiješno i preglupo...pokušava da osporava jednog Messia (najboljeg igraca svijeta) zbog, zamisli, "monotonog driblinga"![]()
i onda se javi ovaj njegov pajdaš Faraon pa ga pokušava vaditi jer ko fol milsio U ODNOSU na Ronaldinha...ma da je u odnosu na Radeta Papricu ili Milka Djurovskog - otkad to postoji "monotoni dribling"
![]()
![]()
kakva je to definicija
![]()
Za mene su to sve igracine. Ja mogu nekog igraca ne voljeti, ali i dalje ga postovati maksimalno. Cristiana, npr.
A mora se priznati da je zanimljiva definicija "monoton dribling".
Messi četiri mjesta ispred Cristiana Ronalda
Barcelonin Argentinac se hat-trickom popeo na šesto mjesto najboljih strijelaca Lige prvaka svih vremena s 42 gola, a Realov Portugalac na deseto s 31! Ispred ovog homića u svakom pogledu
Najbolji strijelci u historiji Lige prvaka:
1. Raul Gonzalez 142 nastupa / 71 gol, 0.5 po utakmici
2. Ruud van Nistelrooy 73/56, 0.77
3. Thierry Henry 111/50, 0.45
4. Andrij Shevchenko 100/48, 0.48
5. Filippo Inzaghi 81/46, 0.57
6. Lionel Messi 61/42, 0.69
7. Alessandro Del Piero 89/42, 0.47
8. Didier Drogba 67/33, 0.49
9. Fernando Morientes 93/33, 0.35
10. Cristiano Ronaldo 74/31, 0.42
Barcelonin Argentinac se hat-trickom popeo na šesto mjesto najboljih strijelaca Lige prvaka svih vremena s 42 gola, a Realov Portugalac na deseto s 31! Ispred ovog homića u svakom pogledu
DRŽAVA ŽELJO!
Jos dodaj na to, da je Ronaldo dve godine stariji od MessiaAd0 je napisao/la:Messi četiri mjesta ispred Cristiana Ronalda
Barcelonin Argentinac se hat-trickom popeo na šesto mjesto najboljih strijelaca Lige prvaka svih vremena s 42 gola, a Realov Portugalac na deseto s 31! Ispred ovog homića u svakom pogledu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MVP - Messi-Villa-Pedro
Ma smijesno je iskreno reci da taj Pique nije u rangu Vidica da je neki invalid koji igra 3 utakmice pa pauzira godinu poput Essiena bolji od Busqutsa.
Primjeri za 0 !
Pique je najbolji stoper na svijetu htjeli to neki ili ne.Nevjerovatan je...
Smiren,genijalno cita igru,snazan,odlican u skoku a tehnicki je jaci nego 70% veznjaka na svijetu.
U drugim ekipama bi ladno' mogao igrati DM ali u Barci je to nemoguce.Tu Valdez ima bolji pass od nekih playeva

Primjeri za 0 !
Pique je najbolji stoper na svijetu htjeli to neki ili ne.Nevjerovatan je...
Smiren,genijalno cita igru,snazan,odlican u skoku a tehnicki je jaci nego 70% veznjaka na svijetu.
U drugim ekipama bi ladno' mogao igrati DM ali u Barci je to nemoguce.Tu Valdez ima bolji pass od nekih playeva
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
najmanje nastupa ima od svih ovih ,ne smijem ni da pomislim kad abd odigra 100 tekmi il ko raul 140 koliko ce imat golova na svom kontuAd0 je napisao/la:Messi četiri mjesta ispred Cristiana Ronalda
Barcelonin Argentinac se hat-trickom popeo na šesto mjesto najboljih strijelaca Lige prvaka svih vremena s 42 gola, a Realov Portugalac na deseto s 31! Ispred ovog homića u svakom pogledu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Nemoj tako onaj jedan rece da daje golove protiv Plzena i BATE-a i da je nefer sto ih uopste dajebarca_87 je napisao/la:najmanje nastupa ima od svih ovih ,ne smijem ni da pomislim kad abd odigra 100 tekmi il ko raul 140 koliko ce imat golova na svom kontuAd0 je napisao/la:Messi četiri mjesta ispred Cristiana Ronalda
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Samo je pitanje vremena kada će Leo postati najbolji strijelac u povijesti LP-a, ja mislim da će on prestići Raula prije svoje 30-e godine. Prije je bilo više utakmica u LP-a, pošto se 2x igralo skupina tek poslije toga je slijedila knock-out faza.
Ista stvar je i s najboljim strijelcem Primere, samo je pitanje vremena kada će Leo prestići vodećeg Zarru s 252 gola, Leo na kontu već ima 132 gola. Postat će Leo najbolji strijelac Primere ikada prije svoje 30-e godine.
Ali najbitnije je da Leo osvaja trofeje s Barcelonom, ostalo će doći samo od sebe. Velim ja, Leo će postati najbolji klupski igrač u povijesti ako ovako nastavi!
Ista stvar je i s najboljim strijelcem Primere, samo je pitanje vremena kada će Leo prestići vodećeg Zarru s 252 gola, Leo na kontu već ima 132 gola. Postat će Leo najbolji strijelac Primere ikada prije svoje 30-e godine.
Ali najbitnije je da Leo osvaja trofeje s Barcelonom, ostalo će doći samo od sebe. Velim ja, Leo će postati najbolji klupski igrač u povijesti ako ovako nastavi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.