Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Što se tiče Teveza, mislim da nije to tip igrača koji može igrati u Liverpool, naravno prvobitno mislim na njegovo ponašanje izvan terena, al' ako bi se ta situacija rješila, zašto ne ? Kao što neko reče, lijepo je što mrzi oba kluba iz Manchestera pogotovi United što je jedan veliki +.
Takođe mislim, da bi u januaru trebali krenuti po Hazarda/Goetzea/Higuaina (naravno ukoliko nema istine o ovim špekulacijama oko Teveza) i Cahilla.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Enrique bi mogao dobiti reprezentativni poziv
Stewart Downing nagovijestio je mogućnost da njegov klupski suigrač dobije poziv za izabranu vrstu Španjolske.
Iako je predstavljao svoju zemlju u mlađim uzrastima, Jose još uvijek čeka priliku za debi u seniorskoj vrsti.
Ono što je pokazao od dolaska iz Newcastlea, uvjerilo je Downinga da bi tom čekanju trebao doći kraj, te se stoga nada da će biti zajedno na terenu sljedećeg tjedna kada njihove reprezentacije odmjere snage u prijateljskom ogledu.
"Jose je vrlo talentiran nogometaš, vrlo je dobar otkad je stigao u klub. Ima sjajnu prigodu ući u momčad Furije i možda će čak zaigrati i protiv Engleske."
Downing je od dolaska s Villa parka upisao 11 nastupa za Liverpool, no još uvijek čeka na prvi pogodak.
U 2:0 pobjedi protiv West Broma pogodio je ratnicu, to mu je bio drugi takav slučaj ove sezone.
"Mislim da sam pogodio svaki dio gola osim same mreže. Nisam imao sreće, no najvažnije je da smo dobili tu utakmicu."
"Odigrali smo nekoliko dobrih utakmica i menadžer je zadovoljan dok pobjeđujemo, no vjerujem da bi želio da još više dominiramo i razbijamo suparnike."
Stewart Downing nagovijestio je mogućnost da njegov klupski suigrač dobije poziv za izabranu vrstu Španjolske.
Iako je predstavljao svoju zemlju u mlađim uzrastima, Jose još uvijek čeka priliku za debi u seniorskoj vrsti.
Ono što je pokazao od dolaska iz Newcastlea, uvjerilo je Downinga da bi tom čekanju trebao doći kraj, te se stoga nada da će biti zajedno na terenu sljedećeg tjedna kada njihove reprezentacije odmjere snage u prijateljskom ogledu.
"Jose je vrlo talentiran nogometaš, vrlo je dobar otkad je stigao u klub. Ima sjajnu prigodu ući u momčad Furije i možda će čak zaigrati i protiv Engleske."
Downing je od dolaska s Villa parka upisao 11 nastupa za Liverpool, no još uvijek čeka na prvi pogodak.
U 2:0 pobjedi protiv West Broma pogodio je ratnicu, to mu je bio drugi takav slučaj ove sezone.
"Mislim da sam pogodio svaki dio gola osim same mreže. Nisam imao sreće, no najvažnije je da smo dobili tu utakmicu."
"Odigrali smo nekoliko dobrih utakmica i menadžer je zadovoljan dok pobjeđujemo, no vjerujem da bi želio da još više dominiramo i razbijamo suparnike."
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Reina/ G. Johnson , Skrtel , Ager , Enrique / Henderson , Lucas , Adam , Bellamy / Suarez , Carroll
Tako bi izgledala moja postava da se ja pitam ..
Ostavio bi Downinga na klupi cisto da vidim kako igramo bez njega jer ga u zadnje vrijeme pljujete dosta....

Tako bi izgledala moja postava da se ja pitam ..

Nad nama nebo ima da gori!
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... p-date-set" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool have confirmed their Carling Cup quarter-final tie with Chelsea will take place on Tuesday, November 29.
The clash at Stamford Bridge will kick-off at 7.45pm GMT.
Liverpool have confirmed their Carling Cup quarter-final tie with Chelsea will take place on Tuesday, November 29.
The clash at Stamford Bridge will kick-off at 7.45pm GMT.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
[youtube][/youtube]
Dobar film o Fc Liverpoolu, obavezno pogledat
Dobar film o Fc Liverpoolu, obavezno pogledat
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Zasto Carragera na klupu ? Sta je sa Gerrard,kad se vraca definitvno ?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Eh, sada ću da skinem film i uživam, neću u kafančuru nemam para. 

Moddern je napisao/la:Zasto Carragera na klupu ? Sta je sa Gerrard,kad se vraca definitvno ?
Oni su povrijeđeni i vraćaju se za susret sa Chelsijem.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
mozes li postaviti link odakle ces download ,da i mi ostali pregledamo taj film..OTNYS_YNWA je napisao/la:Eh, sada ću da skinem film i uživam, neću u kafančuru nemam para.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Jel ima neki link odakle se moze download filma ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Eh, sada ću da skinem film i uživam, neću u kafančuru nemam para.
Sutra u 20:10 snimak utakmice Liverpool-Swensea City na BHT1. 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Sutra bi volio da vidim ovu postavu: Reina/Enrique-Agger-Skrtel-Glen/Adam-Downing-Hendo-Kuyt/Suarez-Bellamy.Veoma ofanzivno, ali trebalo bi ovu tekmu u prvom poluvremenu rijesit.Sto se Jordana tice, njega bi volio da vidim na sredini konacno.Odigrao je tu protiv scuma 20-ak minuta i razvaljivao je
zato Lucas seli na klupu, a Adam ide na DM.Andynator odmara malo 

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Super!
A trebalo bi da ima na piratu da se skine tekma.
A trebalo bi da ima na piratu da se skine tekma.

- the scouser
- Kontakt:
Fkt ?Han!$;Lfc je napisao/la:Sutra u 20:10 snimak utakmice Liverpool-Swensea City na BHT1.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Moja želja.
--------------Reina----------------
Glen----Skrtel--Agger----Enrique
--------------Lucas----------------
--------Hendo---Adam------------
--------------Bellamy--------------
---------Suarez--Carroll-----------
Mislim da ne bi trebalo biti problema u ovoj utakmici, očekujem pobjedu od 3:0, al' ipak treba biti oprezan!

--------------Reina----------------
Glen----Skrtel--Agger----Enrique
--------------Lucas----------------
--------Hendo---Adam------------
--------------Bellamy--------------
---------Suarez--Carroll-----------
Mislim da ne bi trebalo biti problema u ovoj utakmici, očekujem pobjedu od 3:0, al' ipak treba biti oprezan!
YOU'LL NEVER WALK ALONE

hanise, svaka čast na zapažanju

hajmo, malo se aktivirajte, tema još malo pa umrla

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.