AMAR AMAR OSIM OSIM

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zezaš?!avlami97 je napisao/la:Sve ispod dva razlike za Želju, bilo bi iznenađujuće za mene.
Sutra oderati pitare, jer to kvalitetom sigurno zaslužujemo.
Koju poruku poslati ?babilonTM je napisao/la:[youtube][/youtube]
Šta reći ?
Ko da je jučer bila....babilonTM je napisao/la:[youtube][/youtube]
Šta reći ?
Jarane, postavi svoje podatke. Znamo svi dobro da je Željo od 1968-1975/76 igrao na Koševu kao domaćin, a Sarajevo je krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih svoje domaće igralo na Grbavici, radi renoviranja gradskog stadiona za OI. Vjerovatno, imaš i sve strijelce sa derbija.tm84 je napisao/la:ss.ba barata sa pogresnim podacima oko derbija
Koliko ja znam, igrat ce se u Utorak, 18.00h!! Ako imam krivu informaciju neka me netko ispavi. HvalaDalix je napisao/la:Zna li iko kad se igra utakmica Željezničar-BiH?
ellaxaz je napisao/la:Počela prodaja ulaznica...
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... a-za-derbi" onclick="window.open(this.href);return false;
High je napisao/la:Je l' može neko napisati vaš mogući sastav protiv nas ? Hvala
A možda i ovaj:THC je napisao/la:High je napisao/la:Je l' može neko napisati vaš mogući sastav protiv nas ? Hvala
Gušo,Bogičević,Vasilić,Čolić,Nyema,Zeba,smajić,Kvesić,Svraka,Jamak,Adilović
Mislim taj
I ja mislim da će Bešlija ili Selimović igrati od početka umjesto Smajića.aleksandar_veliki je napisao/la:Moje informacije govore da ce Smajic biti na klupi zbog povrede, mislim da Amar nece riskiratiTHC je napisao/la:High je napisao/la:Je l' može neko napisati vaš mogući sastav protiv nas ? Hvala
Gušo,Bogičević,Vasilić,Čolić,Nyema,Zeba,smajić,Kvesić,Svraka,Jamak,Adilović
Mislim taj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.