FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

19TM87
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la 19TM87 » 04 nov 2011, 17:17

imal ko sliku koreografije sa pocetka utakmice protiv napolia
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 nov 2011, 17:28

19TM87 je napisao/la:imal ko sliku koreografije sa pocetka utakmice protiv napolia
slika
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 nov 2011, 17:38

kanarinac je napisao/la:ljudi da vas pitam kakva je situacija sa robenom kad se on vraca kake su sanse da se nadje u timu protiv dortmunda
On trči, trči i samo trči. :D

slika

Prošle su 4 sedmice od operacije, ali niko ne smije da kaže tačnu prognozu njegovog povratka.
Osjeti bolove u lijevoj (operisanoj) nozi, tako da intezitet treninga ne može povećati (šprintovi, trening sa loptom).

Zaboravimo na njega bar još neko vrijeme, a bilo bi idealno ako bi se mogao priključiti ekipi nakon reprezentativne pauze.

Schweinijev prijelom je komplikovaniji nego što se u prvi mah nadalo. Minimum 3 mjeseca ne smije ulaziti u duel igru, tako da ako bude sve optimalno možemo ga očekivati u februaru da ponovo zaigra.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 nov 2011, 17:48

Ocekujete u Januaru novog veznjaka u Bavarskoj. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 nov 2011, 20:26

Omerbavarac je napisao/la:Ocekujete u Januaru novog veznjaka u Bavarskoj. ;)
Olić najvaljuje odlazak u Januaru što otvara vrata za špekulacije oko novog napadača , jer ne možemo ostati samo na Gomezu i Petersenu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 nov 2011, 20:38

Uh jbt. :(

Dok se i moglo preživjeti sa onih par sedmice bez Schweinija, ovo sada već djeluje zabrinjavajuće (osim za @Šećera :mrgreen: ). Vjerujem da će tu biti neko pojačanje u veznom redu. Sad, da l' će se Bayern poslužiti oprobanim receptom (uzimati one koji ne igraju u velikim klubovima) ili će ipak iskopati nekog iz domaćeg prvenstva koji bi im'o pravo nastupa i u CL (evo, našem Salihagi ističe ugovor). :mrgreen:

A, što se tiče Robbena. Ja sam i zaboravio da je član Bayerna. :mrgreen: Tako dobro ide Bavarcima bez njega da uopće i ne razmišljam o njegovom povratku.

Nego, vidjeh da se za Olića zanimaju neki premierligaši, a pročitah da želi igrati, a ne dobivati 5-10 minuta po meču. Jbg, s obzirom na formu Gomeza, ni Eto'o se ne bi naigr'o. :lol:

Montolivo ili Salihović. Ja bih se odlučio za nekog od ovog dvojca. :D Obojica mogu igrati u CL, a sigurno bi donijeli kvalitet više Bavarcima. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 nov 2011, 20:43

Monolog je napisao/la: Nego, vidjeh da se za Olića zanimaju neki premierligaši, a pročitah da želi igrati, a ne dobivati 5-10 minuta po meču. Jbg, s obzirom na formu Gomeza, ni Eto'o se ne bi naigr'o. :lol:
A sjeo bi Svrakama pravo, zar ne? :D
Monolog je napisao/la:Montolivo ili Salihović. Ja bih se odlučio za nekog od ovog dvojca. :D Obojica mogu igrati u CL, a sigurno bi donijeli kvalitet više Bavarcima. :D
Montolivo se spominje vec duze vrijeme, eh ako Bayern sad ne zagrize nece nikad, iako bih ja vise volio Seju. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 nov 2011, 20:47

S obzirom na transfer politiku Newcastlea, vjerujem da od te ljubavi nema ništa. Olić je već u godinama, a to se kosi sa klupskom transfer politikom (pogledati samo posljednji prelazni rok). Mog'o bi pomoći ekipi, odraditi ono što najbolje zna - boriti se i gristi teren svih 90 minuta, al' baš sumnjam u njegovo dovođenje. Mah, sumnjam da će Njuko ikog dovesti. :lol:

Joj jesam namiris'o transfer. Ja ću veliko točeno, čisto da se zna. :mrgreen: Montolivo bi baš sjeo ovoj ekipi. Odličan je u oba pravca, iskusan, a opet ima još puno sezona za odigrati, standardni talijanski reprezentativac. Još kad se uzme u obzir da mu ističe ugovo, te da isti nije produžio, onda...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 nov 2011, 20:55

Olić je jučer raščistio sve dileme i rekao da definitivno ostaje u Bayernu do kraja sezone. Znači transfer na zimu otpada i mogu reći da sam s time prezadovoljan jer mislim da nam Olić može još dosta koristiti.

Montolivo jeste zanimljiv, mislim da bi se i uklopio kod nas, često je bilo špekulacija, sve je to utihnulo......
Sve opet zavisi kako će se stanje razvijat kod Schweinija, sad se daju neke prognoze o njegovom povratku al tek vremenom se nešto dalje može prognozirat, ako se sve baš ne otegne toliko onda isključujem mogućnost dovođenja veznog igrača u zimskom prelaznom roku. Mislim ak Bastian bude spreman od prilike do februara.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 nov 2011, 20:59

@Mona: ide veliko toceno. :D

@Effe: Olic je malo pozurio sa svojom izjavom oko nezadovoljstva, trebao je znati da Jupp bas i ne zeli pozurivati igrace nakon povrede a u to se mogao uvjeriti u slucaju Robbena.
Kako god bilo, njegov ostanak bi mogao dosta toga dobrog donijeti, samo kad se sjetim koliko je srece donio prije dvije godine. :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 nov 2011, 21:05

Uli bi mogao malo otići u dvorište kod svraka Tiote je veoma zanimljiv igrač. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 nov 2011, 21:09

Omerbavarac je napisao/la:
@Effe: Olic je malo pozurio sa svojom izjavom oko nezadovoljstva, trebao je znati da Jupp bas i ne zeli pozurivati igrace nakon povrede a u to se mogao uvjeriti u slucaju Robbena.
Kako god bilo, njegov ostanak bi mogao dosta toga dobrog donijeti, samo kad se sjetim koliko je srece donio prije dvije godine. :)
Upravo tako, sve stoji što si rekao ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 04 nov 2011, 23:06

Danas slucajno na nekom od stranjskih kanala pogledam reprizu polufinala i finala EP 2008 ELF-a(kojeg sam i navijac :D ).Posebnu paznju sam obratio na Bastiana.Nevjerovatno koliko se momak popravio za 3 godine.Ofanziva, defanziva, aps sve, covjek je sigurno medju 5 najkompletnijih veznjaka Dunjaluka i 30 % TDI motora zvanog Bayern 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 05 nov 2011, 00:51

Bayern je rekao da nikoga ne pustaju cak ni Pranjica,no ukoliko neko ukaze interesovanje oko Pranjica mogu uci u razgovor. Olic je rekao da ostaje, cemu se iskreno i nadam jer bi on sad mogao dobiti priliku ukoliko Jupp pocne sa dva napadaca. Bit ce zanimljivo ovih par utkamica,al mislim da se to na nasoj igri nece osjetiti.
Slijedece kolo nam dolaze josh uvijek aktuelni prvaci,al mislim da nece dobro proci, bez obzira na nasu postavu......
Stern des Südens

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 05 nov 2011, 07:10

Monolog je napisao/la:Montolivo ili Salihović. Ja bih se odlučio za nekog od ovog dvojca. :D Obojica mogu igrati u CL, a sigurno bi donijeli kvalitet više Bavarcima. :D
kako je lijep, pametan, zgodan, sladak i fin ovaj monolog.
zasluzio si titulu ´forumski strucnjak´.
slazem se, salihovic bi bio odlicno pojacanje, covjek koji je u stanju unaprijediti igru minhenskog diva.
jah, treba dodati da bi bayo konacno dobio igraca koji zna izvesti slobodnjak 8-)
montoliva :? obicni kur-ton koji nije dostojan da mocnom salihagi veze pertle.
ps
u dortmundu se odgaja jos jedan mega talenat na kojeg treba obratiti paznju, a to je lajtner ;)
goce, hovedes, surle, sem, lajtner - sve igraci koje bi trebalo primamiti 8-)
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 05 nov 2011, 09:45

Bilo bi super ukoliko Salihovic dodje,a siguran sam da ce biti pojacanja,postoji cak i mogucnost da se Uli okrene prema nogometasima iz evropskih liga...
ps
u dortmundu se odgaja jos jedan mega talenat na kojeg treba obratiti paznju, a to je lajtner
goce, hovedes, surle, sem, lajtner - sve igraci koje bi trebalo primamiti
nek oni samo odgajaju,kad dodje vrijeme da oni sazriju za nas,mi cemo ih prisvojiti...
Stern des Südens

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 nov 2011, 10:22

Bilo bi odlicno da Salihovic dodje, mada mislim da do toga nece doci. Moze igrati i na krilu i na beku i u sredini, tako da bi dobili jos jednog igraca koji se moze upotrijebiti na vise pozicija. Sada svi pricamo o Dortmundu, ali hajdemo utakmicu po utakmicu. Prvo sutra pobijediti komsije i onda se lgano pripremiti za derbi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 05 nov 2011, 14:35

jenput smo ga išli dopelta, nije htio doć, drugu priliku salihović neće dobiti ;) Nećemo mi tak i onak ići po takvu vrstu veznog igrača...Ak već tymo ode, onda mi idemo po zamjenu za Tyma, dok bi Salihović prije bio zamjena za Schweinia, a takav igrač nama u ekipi ili ti kadru ne treba...ne treba nam iz razloga zato što se Schweini svake prestupne ozlijedi, a i kad se to dogodi ta se rupa nekako da sa alabom Krosom itd pokrpati. Jedan Salihović ziher nebu došao u Bayern da grije klupu. Rađe si on ostane u Hoffi za dobru plaću ili nađe neki klub sa dobrom plaćom, ali di će igrati...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Klare

Post Postao/la Klare » 05 nov 2011, 15:11

Ima li kak'ih transfera? :lol:

Izgleda da Robben neće više zaigrati nogomet :? , stanje je alarmantno, krajnje kritično, taman će nadmašiti i prošlu godinu(ne kalendarsku :D ). Kad nam ne treba i ne spominjemo ga, čak ga i zaboravili, ali sada sa povredom Schweinia, nekako mi odmah on pada na pamet. Brine me što kod njega nisu uobičajne povrede, zna se mjesec-dva, godina, ne, kod njega se apsolutno ništa ne zna.

Breno, ne njega nisam zaboravio :D , također nešto kao Robben, mada bi najprije rekao da je momku depresija najteži problem :? , nikako ga dočekati da stane na zdrave noge.

Usami, možda dobije priliku, sutra mu je klupa sigurna, nema igrača više :D , vidjećemo. ;)

Alaba, da li s klupe, ili odmah, također vidjećemo. ;)

Petersen i Olić sa klupe, to znamo. ;)

Contento možda uđe, Butt ne daj Bože nužde, a posljednji Mohikanac na centralnog veznog da zamijeni Schweinia.
Nije Tymo, nije Gustavo, nije Kroos, nije Alaba. Ko li je, ko li je? :D

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 05 nov 2011, 16:59

Super...sad se i bojim 19.11. kad nam u goste dolazi Dortmund.Svi im zdravi i poceli igrat,a nama se Schweini povrijedi.Nadam se da ce Robben zaigrat vise.
#miasanmia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []