Rekonstrukcija stadiona u BiH

romeo
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la romeo » 04 nov 2011, 14:41

Bravo za Banjaluku ;) ...oce li ovo biti gotovo do sljedece polusezone ( marta mjeseca ) i kada je planirana izgradnja druge tribine !?
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 04 nov 2011, 14:42

seven je napisao/la:nevjerovatne sam priče danas čuo u vezi stadiona Tušanj, zaprepašten sam ako je to istina, naime postoje sredstava oko 20 M KM za izgradnju stadiona koja žele investirati određena grupa ljudi porijeklom Tuzlaka koji posluju vani, ali jednostavno nema sluha u organima uprave za takvo što, da li su neki sitnočaršijski interesi u pitanju ili nešto drugo pokazaće vrijeme
Pa kad bi ti ljudi iz vana ulozili,kako bi slinasi u narednih 10 godina dobijali na izborima? To i jeste problem,jer cilj je da se izgradnja stadiona sto vise oduzi,a oni ce politicke pojene na tome da dobijaju.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 04 nov 2011, 14:51

Pasodzigera je napisao/la:
seven je napisao/la:nevjerovatne sam priče danas čuo u vezi stadiona Tušanj, zaprepašten sam ako je to istina, naime postoje sredstava oko 20 M KM za izgradnju stadiona koja žele investirati određena grupa ljudi porijeklom Tuzlaka koji posluju vani, ali jednostavno nema sluha u organima uprave za takvo što, da li su neki sitnočaršijski interesi u pitanju ili nešto drugo pokazaće vrijeme
Pa kad bi ti ljudi iz vana ulozili,kako bi slinasi u narednih 10 godina dobijali na izborima? To i jeste problem,jer cilj je da se izgradnja stadiona sto vise oduzi,a oni ce politicke pojene na tome da dobijaju.
a možda nisu platili reket od 10% :D

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 04 nov 2011, 14:54

seven je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:
a možda nisu platili reket od 10% :D
Ma to mi previse mahalski zvuci, da neko sada sa strane ulozi 10 miliona iz ljubavi.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 nov 2011, 15:02

Kako se može vidjeti iz slika,najozbiljnije se radi u Banja Luci,i po meni kada se završi ova tribina koja se trenutno u izgradnji ovaj stadion će biti jedan od najljepših u BiH sigurno...

Naravno uz nadograđenu suprotnu tribinu za gostujuće navijače :)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 04 nov 2011, 15:06

Ово је " за госте, она се прва $ ;)
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 nov 2011, 15:08

To je onda još veći plus ;)

Drago mi je da se bar negdje nešto pozitivno dešava, od kad' je krenuo sa radom ovaj Komitet za normalizaciju više se radi na poboljšanju ove lige, u svim mogućim segmentima, pa i ovim vezanim za poboljšanje uvjeta na stadionima...

A primjera za to ima i naravno mnogo više, nego što ih mi primjetimo. :)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

trkacica
Kontakt:

Post Postao/la trkacica » 04 nov 2011, 21:42

U Banja luci se radi nenormalnom brzinom i kako je krenulo tribina ce biti gotova do pocetka marta.

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 04 nov 2011, 22:36

Super za BL, projekat Grbavica izgleda nesto' brže od pojave istog xd
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 04 nov 2011, 22:49

Gradski stadion u BL i bez ove tribine,sto se sad gradi,je prelijep stadion .Jedino sto mi se ne svidja je atletska staza,jedino Zenica je po tom pitanju broj jedan u BIH. Napravili vrhunski atletski stadion,pa bujrum atleticari,a vjerujem i da nije skup.
Svi bi se po tom pitanju trebali ugledati na Zenicu. I TZ i BL i SA i svi ostali.Atletska staza,kvari atmosferu na stadionu.

Nadam se, da ce neko konacno pokrenuti pitanje prosirenja Bilinog Polja. Sasvim dovoljno 15 miliona KM i da imamo natkriven stadion od 30 000.

Tusanj,koji ce biti nov stadion (samo pitanje,kad ce se zavrsiti :cry: ) i natkriven,kostace oko 22 miliona maraka,kapaciteta preko 20 000.Znaci za Bilino Polje je sasvim dovoljno 15 miliona. Ovo se moze izdvojiti,samo nema se sluha.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 05 nov 2011, 12:23

Sto se tice atletkse staze, samo kume pogledaj atmosfere sa Poljuda, Marakane ili JNA ili Koseva kada je bitan mec pa ces vidjeti da to nema nikakve veze. Ovdje je problem sto slabo ljudi dolazi na tekme i ocekuju neke Ronale ili Mesije da gledaju a liga jedva opstaje. Znaci kada se promijenio razmisljanje naroda, onda ce svatiti da jedino mozemo nesto napraviti ako ulazemo u domace. Ali to za nekih 20 god.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 nov 2011, 23:55

Vecina stadiona kod nas ima atletske staze a nidje nas u atletici.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 06 nov 2011, 00:38

*p!p!t@* je napisao/la:To je onda još veći plus ;)

Drago mi je da se bar negdje nešto pozitivno dešava, od kad' je krenuo sa radom ovaj Komitet za normalizaciju više se radi na poboljšanju ove lige, u svim mogućim segmentima, pa i ovim vezanim za poboljšanje uvjeta na stadionima...

A primjera za to ima i naravno mnogo više, nego što ih mi primjetimo. :)
Brate nema veze komitet za normalizaciju sa proširenjem pojedinih stadiona niti su im "naredili" da se mora radit nešto. Komitet jedino što je uradio je one lopte selectove što je pohvalan potez, ali se igrači sa raznih strana žale da su lošeg kvaliteta, ali eto. Sudijske lakrdije se nastavljaju, očita podmetanja sumnjivi rezultati i slično. Pa zabrana gostovanja navijača, a ni 1 belaj nisu napravili gostujući navijači i tako dalje. O komitetu bi se moglo pričati do sutra al nije mjesto ovdje, još samo moram da kažem da se komitet jedino brine za reprezentaciju koja je u biti i najmanji problem a bježe od stvarnih problema u domaćim ligama na svim nivoima. Ako imaš nešto da mi odgovoriš može i na PP da ne gušimo temu, hajd u zdravlje.

P.S. Sve pohvale za radove u Bl.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 06 nov 2011, 10:10

calcio je napisao/la:Vecina stadiona kod nas ima atletske staze a nidje nas u atletici.
Dosta građana (barem kod nas) koristi atletsku stazu za rekreaciju, a česta su i atletska takmičenja raznih nivoa. Čak ima i dosta članova atletskog kluba. Tako da nije baš bezveze tu. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 06 nov 2011, 17:15

dobro kaze Tuzlak, ima stvarno mnogo takmicenja u atletici ;) krenuvsi prvo u takmicenjima izmedju skola pa dalje na takmicenja pravih atelticara ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 06 nov 2011, 17:29

Samo šteta što se ne ulažu u atletiku i mlade talente... Iako je to kraljica sportova-
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 nov 2011, 18:50

VolimTz je napisao/la:
calcio je napisao/la:Vecina stadiona kod nas ima atletske staze a nidje nas u atletici.
Dosta građana (barem kod nas) koristi atletsku stazu za rekreaciju, a česta su i atletska takmičenja raznih nivoa. Čak ima i dosta članova atletskog kluba. Tako da nije baš bezveze tu. ;)
Sve je to lijepo ali mislio sam nidje nas nema na internacionalnim takmicenjima. ponekad neko iskoci kao Hamza Alic ali inace jako tanko sto ce tice atletike.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 06 nov 2011, 20:39

calcio je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Sve je to lijepo ali mislio sam nidje nas nema na internacionalnim takmicenjima. ponekad neko iskoci kao Hamza Alic ali inace jako tanko sto ce tice atletike.
Makar nam nacija nije debela. :lol: A neka i djeca se malo razvijaju, to je potrebno svakoj većoj sredini. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 nov 2011, 21:46

slika
slika
Dio nove tribine stadiona Tusanj
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 07 nov 2011, 14:17

'ajmo raja nek' nam neko postavi trenutno stanje terena na Bilinom Polju! 'ajmo Zenicani rod'la vas majka.
Osim - drugo ime za Želju !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.