NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

astra1922
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la astra1922 » 10 okt 2011, 17:27

pa vi mijenjate trenere ko carape. ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 10 okt 2011, 18:11

Ma gdje ovoga iskopase.Hajde da vidimo zvuci kao covjek od struke.Samo da doceka tekmu sa Sarajevom da i on ne pobjegne prije nego sto je i dosao... :D
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 14 okt 2011, 18:32

" onclick="window.open(this.href);return false;

Haris Jaganjac novi trener N.K. TRAVNIKA
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 15 okt 2011, 19:35

Eto dobro je startao ovaj nam novi trener
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 22 okt 2011, 22:17

Evo razmisljao sam da li uopste da pisem o ovoj utakmici.Ali treblo bi bar da kazem korektnosti radi da je rezultat kao sto svi vec znaju bio 0-0.Nije da necu nego ne znam sta bi napisao .Ovo nije bio nogomet .Ovo je bila tuga i jad .I neko se pita zasto nam je prosjek na stadionima ni 1000 gledalaca .E trebali ste pogledati ovo ako ne znate zasto je tako.E ako je ovaj nas trener instruktor uefe,onda se serem u diplome svima koji su je dobili.Ovo sto smo mi odigrali danas ne zasluzuje ni da igramo trecu ligu a ne da ispadnemo u prvu Federacije. Svaka cast Kozari na bodu ali ono sto su oni prikazali danas u Travniku je antipropaganda nogometa.Osim onog slobodnjaka u prvom pol. sve je ostalo bilo na njihovoj polovini.
A sada moram vec jednom da kazem neke stvari .Sramota je ove uprave da se non stop inzistira na igracima koji su neizgradjeni sumljivi talenti i kojima se steli koja dobra tekma da bi se bolje prodali i na kojim bi neko zaradio.
Npr, mali Varupa sin direktora rudnika je dosao i do reprezentacije iako ako od njega bude igrac ja cu biti novi Bosanski predsjednik.Malog Denija Simeunovica umjesto da nauce da osim driblinga u nogometu postoji mnogo drugih stvari,ovi ga furaju da to non stop radi da bi bio primjecen a kolektiv ispasta zbog toga .Najbolji primjer danas .Momak prosao 20 puta po strani ali uvjek pogresna odluka poslije toga.Curic sin lokalnog salabajzera hake je posebna prica.Kao konj se zabada u protivnicku odbranu ,a ne konta koliko je glup i da to mjesto koje on igra zahtjeva najvecu inteligenciju u timu, t.j. onaj zavrsni pas prema spicu ili nekom drugom napadacu koje on nema niti ce kad imati posto se s tim treba roditi i ne da se nauciti.I nema tu komentara drugog nego treba iskreno priznati sljedece .Ako ne promjenimo nesto odmah zna se ko ispada iz lige 100 %
I najbolji komentar ovoga stanja dalo je ono malo pripadnikA Gerile koji su bili najbolji sudionici danasnjeg susreta na Piroti a on je glasio
VI STE BRUKA OVE ČARŠIJE

Daj ba vise koga vi folirate J.... vas i asim i sarajka ...
odlazite vise p'ederi seljacki
TRAVNIK TRAVNIčANIMA

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 23 okt 2011, 12:24

vidovitadjemila je napisao/la:Evo razmisljao sam da li uopste da pisem o ovoj utakmici.Ali treblo bi bar da kazem korektnosti radi da je rezultat kao sto svi vec znaju bio 0-0.Nije da necu nego ne znam sta bi napisao .Ovo nije bio nogomet .Ovo je bila tuga i jad .I neko se pita zasto nam je prosjek na stadionima ni 1000 gledalaca .E trebali ste pogledati ovo ako ne znate zasto je tako.E ako je ovaj nas trener instruktor uefe,onda se serem u diplome svima koji su je dobili.Ovo sto smo mi odigrali danas ne zasluzuje ni da igramo trecu ligu a ne da ispadnemo u prvu Federacije. Svaka cast Kozari na bodu ali ono sto su oni prikazali danas u Travniku je antipropaganda nogometa.Osim onog slobodnjaka u prvom pol. sve je ostalo bilo na njihovoj polovini.
A sada moram vec jednom da kazem neke stvari .Sramota je ove uprave da se non stop inzistira na igracima koji su neizgradjeni sumljivi talenti i kojima se steli koja dobra tekma da bi se bolje prodali i na kojim bi neko zaradio.
Npr, mali Varupa sin direktora rudnika je dosao i do reprezentacije iako ako od njega bude igrac ja cu biti novi Bosanski predsjednik.Malog Denija Simeunovica umjesto da nauce da osim driblinga u nogometu postoji mnogo drugih stvari,ovi ga furaju da to non stop radi da bi bio primjecen a kolektiv ispasta zbog toga .Najbolji primjer danas .Momak prosao 20 puta po strani ali uvjek pogresna odluka poslije toga.Curic sin lokalnog salabajzera hake je posebna prica.Kao konj se zabada u protivnicku odbranu ,a ne konta koliko je glup i da to mjesto koje on igra zahtjeva najvecu inteligenciju u timu, t.j. onaj zavrsni pas prema spicu ili nekom drugom napadacu koje on nema niti ce kad imati posto se s tim treba roditi i ne da se nauciti.I nema tu komentara drugog nego treba iskreno priznati sljedece .Ako ne promjenimo nesto odmah zna se ko ispada iz lige 100 %
I najbolji komentar ovoga stanja dalo je ono malo pripadnikA Gerile koji su bili najbolji sudionici danasnjeg susreta na Piroti a on je glasio
VI STE BRUKA OVE ČARŠIJE

Daj ba vise koga vi folirate J.... vas i asim i sarajka ...
odlazite vise p'ederi seljacki
TRAVNIK TRAVNIčANIMA
Ti si moj omiljeni forumaš.Pljunuti Abdulah Sidran. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 okt 2011, 12:07

Nešto vas neće.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 24 okt 2011, 17:06

Dule 078 je napisao/la:Nešto vas neće.
:) ma u ovoj ligi nece vise nikog,a za nas nije ni cudo...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 25 okt 2011, 18:15

http://www.hronika.ba/nogomet-blog/3808 ... kozare.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 28 okt 2011, 21:14

Travnik pred Leotar

http://www.hronika.ba/nogomet-blog/3851 ... leotar.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 29 okt 2011, 18:18

U okviru 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Policama su snage odmjerili Leotar i Travnik, a nakon 90 minuta nije bilo pobjednika (1:1).
Fudbaleri Leotara niti u petom uzastopnom susretu u Premijer ligi nisu uspjeli ostvariti pobjedu. Nakon Čelika i Širokog Brijega bod s Polica je odnio i Travnik, iako su domaći imali više izglednih prilika.

Početak susreta pripao je izabranicima Bogdana Koraka, koji su imali terensku inicijativu, no istu nisu pretvorili u pogodak.

I kada je Leotar držao konce igre u svojim rukama sjevnula je brza kontra Vezira, iz koje je Redžepi doveo goste u vodstvo.

Na odmor se otišlo sa minimalnom prednošći gostiju, pa je bilo za očekivati totalnu ofanzivu domaćih na početku drugog dijela.

I to se desilo. Leotar je krenuo na sve ili ništa i takva igra izabranicima Bogdana Koraka isplatila se u 54. minuti kada je Todorović stvari vratio na početak.

Do kraja susreta domaći su imali više od igre, pokušavali su postići pobjedonosni pogodak, no Vuković i društvo nisu imali svoj dan.

Podijela bodova, koja mnogo više odgovara Vezirima.
E ovome se malo ko nadao .I pretpostavio sam da ako damo gol tesko cemo izgubiti.I ostvarilo se.Ovaj bod je velik ko Vlašic,samim tim sto nam do kraja dolaze Siroki i Celik a idemo Rudaru.Bice veoma tesko ali treba se boriti i nece ni rezultat izostati.Bravo momci...

EnesBesic
Kontakt:

Post Postao/la EnesBesic » 29 okt 2011, 18:22

Komsije, cestitke na bodu, izgleda da se lagano budite ;) .

Moje misljenje je da vasa uprava nije smjela otjerati Selimovica sa klupe, imali sigurno najmanje 4-5 bodova vise nego sad

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 30 okt 2011, 01:05

nek smo i mi konačno bod uzeli, nisam bio dugo na forumu i gledam ove postove gore i sa većinom se slažem, od utakmice sa Borcem ne idem, ne da mi se stajati na livadi a poslije onog seljakluka sa Borcem ne dam im više mi marke, NK Travnik je nažalost oličje stanja u gradu, seljak nam vodi sve, pa mi smo bili grad rukometa, Rk Borca u kojem su igrali grdski momci a vidi sad, jedva u drugoj ligi opstaju zato što prašinari iz kantona i općine ne mogu dati nekoliko maraka, sa svojom salom i uz malo ulaganje danas bi smo igrali Seha ligu, a Nk Travnik pa nema dva djeteta iz grada, kadete i juniori su uglavnom na zadnjem mjestu

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 okt 2011, 17:48

slika

Sljedeca stanica Siroki .Idemo napraviti čudo i dobiti lidera.Da ce biti odlicna tekma sigurno je jer moramo trgati za bodove koji mogu biti i presudni jer do polusezone moramo obezbjediti koji bod.Uz srce na terenu i dosta raje na tribinama mozemo napraviti extra iznenadjenje,a u kakvoj smo situaciji stvarno ce biti podvig ako to uradimo...Zato hajde da ove dvije tekme do kraja protiv Širokog i Čelika da nas dodje sto vise na Pirotu da pomognemo jos jednom klubu.Kakav je takav je nas je...

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 01 nov 2011, 19:03

Danas su postavljane stolice na istocnoj tribini
slika

slika

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 nov 2011, 19:25

Jel se ovo gerilci vracaju ? :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 04 nov 2011, 16:00

Press prije sutrasnje tekme sa sirokim
" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa ko ce braniti ako Ledi ne mogne,jedino ja da stanem na go pa treceg golmana neznam i da imamo... :D

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 04 nov 2011, 16:28

Ima ba onaj malac iz omladinskog pogona
Iz Han Bile
Mozda da njega stavi na gol ha ya
Ionako nam ne gine poraz tako da je svejedno

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 04 nov 2011, 23:43

trle501 je napisao/la:Ima ba onaj malac iz omladinskog pogona
Iz Han Bile
Mozda da njega stavi na gol ha ya
Ionako nam ne gine poraz tako da je svejedno
I Adilovic je iz Han Bile ili ima neke veze sa njom :D ,pa je na golu Sarajeva,a brat mu je najbolji strelac lige, tako da to i nije argument.Ma i ja sam milon puta mislio da gubimo sto posto.I ova je tekma takva da ne lazem.Ali mi smo cudo i da nismo takvi odavno ne bi ni igrali ovu ligu...Jbg to je cinjenica i nikad nemoj podcjenjivati Pirotu makar ti i ja igrali... :D

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 05 nov 2011, 08:25

Nemam ja nista protiv Han Bile samo kazem da imamo i njega kao treceg golmana
A o ideji da ja i ti zaigramo hmmmmmm
Pa to je suludo
Jedino da zovemo i MEVLIDA u odbranu
Haahahahahahahaha

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.