FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nidi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nidi » 04 nov 2011, 23:20

Selimović sutra zabija 100 % ako ga amar ubaci bar 25 minuta

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 04 nov 2011, 23:20

slika
Evo nime_tm87 vam je poslao poruku da ovaj dvojac sutra ruši torpedo...nime na hladjenju!

slika

;)
1996

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 nov 2011, 23:25

A vidim je nema nimeta nešto :mrgreen:

Pozdrav za nimeta znam da ovo čita! ;) :mrgreen:

Nego jel vas fata polako ona trema pred utakmicu? :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 04 nov 2011, 23:29

pintol_TM87 je napisao/la:.......... :D......:D..:D..:D..:D......:D...:D..:D..:D...............:D
.......:D.:D......:D........... :D......................:D...........:D.:D
.... :D...:D......:D............:D......................:D.........:D...:D
..:D .....:D......:D..:D..:D..:D......:D...:D..:D..:D.......:D.....:D
...........:D.....................:D......:D...............................:D
...........:D.....................:D......:D...:D..:D..:D...............:D
Buraz, prejeee*eno urađeno, respect :)

@Bianconeri1988 - A gdje ne 'fata, i to ona pozitivna, da sutra deremo kone :mrgreen:
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 04 nov 2011, 23:32

Bianconeri1988 je napisao/la:A vidim je nema nimeta nešto :mrgreen:

Pozdrav za nimeta znam da ovo čita! ;) :mrgreen:

Nego jel vas fata polako ona trema pred utakmicu? :mrgreen:
nime se hladi :mrgreen: pardon grije uz aminu :D

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 04 nov 2011, 23:32

Jedva cekam tekmu sutra , da razbijemo pitare !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 nov 2011, 23:34

Seahawks Boy je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:.......... :D......:D..:D..:D..:D......:D...:D..:D..:D...............:D
.......:D.:D......:D............ :D........................:D...........:D.:D
.... :D...:D......:D.............:D........................:D.........:D...:D
..:D .....:D......:D..:D..:D.:D......:D...:D..:D..:D........:D....:D
...........:D.......................:D......:D..................................:D
...........:D.......................:D......:D...:D..:D..:D................:D
Buraz, prejeee*eno urađeno, respect :)

@Bianconeri1988 - A gdje ne 'fata, i to ona pozitivna, da sutra deremo kone :mrgreen:
Hvala uze mi dosta vremena ali vrijedilo je :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 nov 2011, 23:40

Ajde vise svani
NO PYRO NO PARTY

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 04 nov 2011, 23:52

Raja ako neko moze da mi kaze statistiku u ovih 13 NEPORAzENIH utakmica, treba mi gol razlika. Hocu malo pitarcice da zezam.!
BAS SVE TI DAJEMO.....

_plavac_
Kontakt:

Post Postao/la _plavac_ » 04 nov 2011, 23:56

Nasem Zelji sretno sutra i aBd po pobjedu...
SAMO JE JEDAN, GIRJEHA JE VRIJEDAN !!!
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 nov 2011, 00:02

Bianconeri1988 je napisao/la: Nego jel vas fata polako ona trema pred utakmicu? :mrgreen:
Mene spucala prije nekih 10 dana!

Samo zabij' jedan gol,molim te Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 nov 2011, 00:08

Mi sutra ako zabijem prvi gol zabit ćemo mi još par do kraja, još ako taj gol padne u prvom poluvremenu, ne mogu da pomislim šta će biti u nastavku :mrgreen:
Ž '21!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 05 nov 2011, 00:10

Hvala ti Bože, što postoji Ljože..

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 05 nov 2011, 00:17

Edit: nime_tm87
slika
1996

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 05 nov 2011, 00:19

Trebaju da odigraju najmanje 30% bolje i jače nego protiv Čelika da bi mogli dobiti jer protiv Čelika je ono bilo prilično loše. Nekako nema kontinuiteta u igri, gotovo svi igrači igraju po sistemu dobar 10 minuta pa onda ne može da se s loptom sastavi 10 minuta i svi tako redom. Puno nam je Čelik u pojedinim trenucima držao loptu i ako smo mi dali dva gola gotovo ni iz čega, trebali su i oni komotno jedan. Onako se može možda igrati prventvena utakmica, ali domaća u kupu ne jer da smo primili go bila bi drama u revanšu. Daleko smo mi od dominacije čim se pojavi malo čvršća odnosno fizički i tehnički malo spremnija ekipa.
Adilović na nešto liči samo kad je okrenut prema golu dok u svim ostalim segmentima igre :roll: Nadam se da nećemo morati čekati da ga on zabije.
Treba biti oprezan jer pitari bolje igraju u gostima obzirom da oni nemaju kvalitet da drže igru i diktiraju tempo već im više odgovara neka hinjska varijanta. Nama bi najlakše bilo da krenemo oprezno i da čekamo kakav dobar prekid jer tako je najlakše zabiti. Ako krenemo grlom u jagode mogli bi ga lako glabnuti.
Moja prognoza je 40% naša pobjeda, 40% da će biti remi i 20% da oni mogu dobiti. Ne bih ni bodom bio nezadovoljan da znam da ćemo Kozaru dobiti jer uz izvjesnu pobjedu nad Leotarom to bi bilo sasvim pristojnih 33 boda na kraju polusezone što je uz kadar (mislim da bi to bilo nikad više bodova, a gorih igrača) koji posjedujemo SF scenario. To bi nam uz nekoliko prijeko potrebnih pojačanja u svim linijama omogućilo da na proljeće krenemo na duplu krunu.
Sretno nam bilo.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 05 nov 2011, 00:21

Mi kad bi osvojili LP tebi nešto ne bi bilo po volji, nismo izgubili više od dva mjeseca, al džaba...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 05 nov 2011, 00:25

Hawking je napisao/la:Mi kad bi osvojili LP tebi nešto ne bi bilo po volji, nismo izgubili više od dva mjeseca, al džaba...
Ma hajde nemoj zezati. U ovoj smješnoj ligi Željo ne bi smio da gubi više od dvije tekme godišnje. Statistika ne služi ničemu. Svaka tekma je za sebe.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 nov 2011, 00:27

@rodom s Mejtaša

Pa mi smo protiv Čelika igrali sa 30% snage, ti isto kao da nisi gledao nijednu tekmu Želje ove godine...

Dali smo im gol i onda igrali oprezno da ne primimo i čuvali snagu za derbija, nije bilo potrebe da se srlja kad Amar preferira rezultate 1:0 u ovim utakmicama nock-out faze jer voli da se nadmudruje...
Ž '21!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 05 nov 2011, 00:28

rodom s Mejtaša je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Mi kad bi osvojili LP tebi nešto ne bi bilo po volji, nismo izgubili više od dva mjeseca, al džaba...
Ma hajde nemoj zezati. U ovoj smješnoj ligi Željo ne bi smio da gubi više od dvije tekme godišnje. Statistika ne služi ničemu. Svaka tekma je za sebe.
To nije realno. Željo jeste najtrofejniji naš klub, ali nikad kroz historiju nije bio toliko dominantan, pa pobogu nađi mi gdje je to normalno da jedan tim gubi dvije utakmice godišnje i da je to normalno, pa ni Dinamo to ne radi u Hrvatskoj. To što pričaš nema nikakvog utemeljenja. I ja bih volio da budu sve pobjede, ali to jednostavno NIJE MOGUĆE! I ja ne pričam o statistici nego o formi...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 05 nov 2011, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 05 nov 2011, 00:30

aleksandar_veliki je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Trebaju da odigraju najmanje 30% bolje i jače nego protiv Čelika da bi mogli dobiti jer protiv Čelika je ono bilo prilično loše. Nekako nema kontinuiteta u igri, gotovo svi igrači igraju po sistemu dobar 10 minuta pa onda ne može da se s loptom sastavi 10 minuta i svi tako redom. Puno nam je Čelik u pojedinim trenucima držao loptu i ako smo mi dali dva gola gotovo ni iz čega, trebali su i oni komotno jedan. Onako se može možda igrati prventvena utakmica, ali domaća u kupu ne jer da smo primili go bila bi drama u revanšu. Daleko smo mi od dominacije čim se pojavi malo čvršća odnosno fizički i tehnički malo spremnija ekipa.
Adilović na nešto liči samo kad je okrenut prema golu dok u svim ostalim segmentima igre :roll: Nadam se da nećemo morati čekati da ga on zabije.
Treba biti oprezan jer pitari bolje igraju u gostima obzirom da oni nemaju kvalitet da drže igru i diktiraju tempo već im više odgovara neka hinjska varijanta. Nama bi najlakše bilo da krenemo oprezno i da čekamo kakav dobar prekid jer tako je najlakše zabiti. Ako krenemo grlom u jagode mogli bi ga lako glabnuti.
Moja prognoza je 40% naša pobjeda, 40% da će biti remi i 20% da oni mogu dobiti. Ne bih ni bodom bio nezadovoljan da znam da ćemo Kozaru dobiti jer uz izvjesnu pobjedu nad Leotarom to bi bilo sasvim pristojnih 33 boda na kraju polusezone što je uz kadar (mislim da bi to bilo nikad više bodova, a gorih igrača) koji posjedujemo SF scenario. To bi nam uz nekoliko prijeko potrebnih pojačanja u svim linijama omogućilo da na proljeće krenemo na duplu krunu.
Sretno nam bilo.
Ti i nemas ekipu koja moze dominirati, no sreca pa imas trenera koji je svjestan toga. Adilovic, o napadacu golovi govore, bar je tako bilo do sada. Imao si Lazara koji je bio mrak okrenut od gola, ali kada se okrene golu, onda je bilo veselo. No, sto rece lik ispod, i da LP osvojite, ti bi bio nezadovoljan. Daj nam koji post kopiraj sa pocetka sezone, kakvo li si tad misljenje imao.
Nikakvo. Nisam bio u zemlji uopšte i nisam mogao pratiti osim što sam po imenima vidio da je to sve manje-više buranija.
To si u pravu za Lazara, ali zato nama trebaju tri igrača da sastavimo jednog "normalnog". Amar izvlači maximum iz ovog kadra, ali isto tako je to i "njegov" kadar pa me zato nije briga što se "pati" s njima i što nakon svake tekme mora nešta da "popravlja".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, NazorUso i 35 gostiju.