Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ostanem bezveze budan rođak samo sam se iznerviro. Katastrofa rivers imo je jdno 18 sansi da dboije utakmica neznam sinoc je casell za njega bio joe Montana center exange nemogu u kljucnom momentu utakmice da pogode baca prvi int preko otvorenog gatesa neznam katastrofa jos sad igramo sa green bayom pa pojesce nas.SaltCityAttack je napisao/la:ebiga steta pa nisam gledao utakmicu ebiga isao gledao hockey nocas...vidim bilo je gusto i znaci ponovo Rivers ukopa Chargerse..sta se sa njim desava ove sezone?...jos kad ti rece da su tad i ovi bacili interception pa mogu mislit kakva je bila ludnica tu
trcanje brate trcanjeEdin TM87 je napisao/la:![]()
Kansas ima 4 pobjede za redom, a Matt Cassel 5-6 interceptiona
![]()
![]()
Po meni je 5/14 meceva masio. Evo i moje prognoze:Seahawks Boy je napisao/la:http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8 ... le=HP11_cp
Pola je loše prognozirano :/
jedino mozda Bearsi i STL, a ostalo mislim da je ok...bice zanimljivo izmedju Baltimora i Pittsburga svakako.Seahawks Boy je napisao/la:http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8 ... le=HP11_cp
Pola je loše prognozirano :/
pa sto ne igras sa nama fantasy?..pa to je isto ono sto si i pravio eboga ti tu pogadjas isti klinac...ali ti neces da igras ko ti je krivEdin TM87 je napisao/la:Dodje mi opet da napravim onu igru gdje nas Takticar rasturio laniAl' nemam sad vremena, mozda od iduce sedmice...
Nema to ako ne počneš odmah, sad nema nikakvog smisla počinjati, a njemu se igra neštoSaltCityAttack je napisao/la:pa sto ne igras sa nama fantasy?..pa to je isto ono sto si i pravio eboga ti tu pogadjas isti klinac...ali ti neces da igras ko ti je krivEdin TM87 je napisao/la:Dodje mi opet da napravim onu igru gdje nas Takticar rasturio laniAl' nemam sad vremena, mozda od iduce sedmice...
Sad sam vidio, kako onako baci loptu, nidje vezeHawking je napisao/la:10 minuta guramo drive i dođemo do 7 yardi na 2nd down, a onda Sanchez baci INT, i to ne bilo kakav INT nego INT gdje naš najbliži igrač nije bio u TV kadru, ostalo je nejasno kome je bacao. Prvi period završio 0:0...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.