NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 nov 2011, 08:16

ebiga steta pa nisam gledao utakmicu ebiga isao gledao hockey nocas...vidim bilo je gusto i znaci ponovo Rivers ukopa Chargerse :)..sta se sa njim desava ove sezone?...jos kad ti rece da su tad i ovi bacili interception pa mogu mislit kakva je bila ludnica tu :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 01 nov 2011, 11:23

SaltCityAttack je napisao/la:ebiga steta pa nisam gledao utakmicu ebiga isao gledao hockey nocas...vidim bilo je gusto i znaci ponovo Rivers ukopa Chargerse :)..sta se sa njim desava ove sezone?...jos kad ti rece da su tad i ovi bacili interception pa mogu mislit kakva je bila ludnica tu :)
Ostanem bezveze budan rođak samo sam se iznerviro. Katastrofa rivers imo je jdno 18 sansi da dboije utakmica neznam sinoc je casell za njega bio joe Montana center exange nemogu u kljucnom momentu utakmice da pogode baca prvi int preko otvorenog gatesa neznam katastrofa jos sad igramo sa green bayom pa pojesce nas.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 nov 2011, 15:37

:lol: :lol: Kansas ima 4 pobjede za redom, a Matt Cassel 5-6 interceptiona :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 nov 2011, 18:34

Edin TM87 je napisao/la::lol: :lol: Kansas ima 4 pobjede za redom, a Matt Cassel 5-6 interceptiona :lol: :lol: :lol:
trcanje brate trcanje
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 01 nov 2011, 18:41

sproles ispade najveca greska chargersa kako neostaje covjek kod kick returna punt returna screenova trcanaja sve nemogu zajedno to mathews i tolbert(koji je jos povrijeden) da nadomjeste.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 nov 2011, 19:21

Bearsi bi trebali uzeti obadvije ekipe Chargerse i Kanzas s obzirom kako trenutno igraju...trebale bi tu biti extr ajos dvije pobjede...samo da ne kiksamo protiv Detroita kuci sve ce biti ok ..utakmica protiv Detroita pomjerena je u 3:15 zbog trenutne situacije u diviziji i dosta dobre gire Detroita, pa i Bearsa koji su se vratili u pobjednicki niz....Necu se necemu previse nadati u Philli tu kako god da bude ja sam racunao poraz prije pocetka sezone, pa i sad jos posebno jer njima je biti ili ne biti...doduse i nama nije nista manje, ali opet smo u nesto boljoj poziciji za wild card, ali porazom tamo odmah bi Phillu stavili ispred nas...samo kod nas ide dosta lagani raspored i to moramo iskoristiti...igramo dvije kuci i onda tu zabiljeziti pobjede i onda idemo Raidersima gdje sam ranije mislio da je sigurna pobjeda, pa sam u medjuvremenu promjenio misljenje , jer su igrali dosta dobro, da bi u prosloj tekmi ustvari pokazali da su dosta ranjivi..imaju RB koji ih izvlaci, a nasa jaca strana je zaustavljanje trcanja tako da tamo moramo otici po pobjedu... ako sve tu bude po planu bili bi 7-4.....onda kuci Kanzas naravno nista osim pobjede ne dolazi u obzir i onda u gostima veoma losi Denver ... dvije pobjede?... naravno sa njima smo 9-4.....onda jedna laksa utakmica sa Seattle kuci i sa tim smo 10-4... cak i sa ovim rekordom mi nismo u playoffu sto je dovoljan pokazatelj kakvo je trenutno stanje u NFC North....zadnje dvije utakmice ponovo dosta teske..Packersi na gostovanju gdje racunam kao poraz, ali kazme rijetko kad se desavalo da u obadvije utkamice pobjedi jedna od ovih timova , tako da je ve moguce i racunajuci tu poraz u zadnju sedmicu protiv Minesote ulazimo sa omjerom 10-5...Protiv Minesote nam pobjeda ce sigurno biti imperativ jer vjerovanto ce ona odluciti na kraju dali smo u playoffu ili ne...Minesota mozd aigra slabije ovu seoznu, ali pokazali su protiv Chargersa,Detropita,Packersa, pa i proslu utkamicu protiv Panthersa da ipak nisu oni ekipa sa kojom se lahko moze igrati...posebno ovo je utakmica NFC North divizije i svako svakom ovdje gleda da unisti sezonu.
Nemojte zaboraviti da smo mi Minesoti unistili mozda super bowll san...u godini kad su bili najaci sa Favrom imali su najbolji rekoord sve do zadnje sedmice kada su gostovali tada nesto slabijem Chicagu, koji je bio ranjen povredama Urlacherom ,Harrisom i drugim...Beearsi su odigrali tu noc jednu od najboljih partija koje sam gledao...OL,odbrana svi su bili fenomenalni i u OT su savladali Vikingse i ako su Bearsi prokockali prednost od 2 TD u samoj zavrsnici utkamice.
Znaci taj poraz Minesoti je donjeo gostovanje protiv Sintsa sto su svakako zeljeli izbjeci, a ne sumnjam da ce oni i nama imati jaku zelju pokvariti playoff san.
Ako Bearsi kojim slucajem naprave playoff , ja ne vjerujem da ce u njemu se dugo zadrzati to je ono objektivno...ko god da dodje bolji nas je, pa cak i Atlanta koju smo recimo dobili...jedino mozd Giantsi i Detroit to je ono sto bi ja jedino izabrao :)...pobjeda nas vodi na 11-4, a poraz na 10-5.

Naravno ovo je sve u perfektnom svijetu, a i ono sto je mogu reci objektivno ocekivati, jer mislim da smo kuci jaci od Chargersa, jer posebno sto ovdje dolazi malo zime , a za dvije- tri sedmice se pominje sinijeg......do kraja objektivno ne mozemo izgubiti vise od 2-3 utkamice racunajuci Philu,Packerse i eventualno poraz od Raidersa ili Minesote, ali mislimda u te dvije utakmice mi smo favoriti bez obzira gdje igramo i kakva je situacija, ali kazem te ekipe nisu tako ni lose i vidjeli smo st ase desilo Saintsima protiv Ramsa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 04 nov 2011, 22:24

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 nov 2011, 23:30

Seahawks Boy je napisao/la:http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8 ... le=HP11_cp

Pola je loše prognozirano :/
Po meni je 5/14 meceva masio. Evo i moje prognoze:

Kansas City - Miami 1 - Dolphinsi zele najgori omjer u ligi, i nista ih na tom putu ne moze zaustaviti (osim Paintera) :lol: :lol:
Seattle - Dallas 2 - Romo dokazuje forumasima da je veliki QB 8-) :mrgreen:
New Orleans - Tampa Bay 2 - Brees igra soker, morat ce se sabrat malo, pa za par weekova ganjat PO, mlada odbrana Tampe ce ga unistit, bas kako su to uradili na Floridi.
Washington - San Francisko 2 - Cetres'devetersi :roll: :mrgreen: u naletu, slabi QB-ovi Skinsa nece predstavljat problem.
Buffalo - New York Jets 1 - Billsi grizuuuuuuu :twisted:
Houston - Cleveland 1 - Ipak su Texansi prejaki na svom terenu.
Tennessee - Cincinnati 2 - Cinncy ganja playoff.
Indianapolis - Atlanta 2 - :lol: :lol: :lol:
Oakland - Denver 1 - I to samo zbog McFaddena, otkako su otpustili Campbella nece dobit 2-3 tekme do kraja sezone. Yebo ih Palmer.
New England - New York Giants 2 - Tuck and Umenyiora take Brady down :mrgreen: :mrgreen:
San Diego - Green Bay 2 - Rivers ce gadjati CB-ove Packersa. ;)
Arizona - St. Louis 1 - TD Fitzgeralda u zadnjoj sekundi za pobjedu 8-)
Pittsburgh - Baltimore 1 - Polamaluuuuuuuuuu :D
Chicago - Philadelphia 2 - Eaglesi moraju dobit sve do kraja da ugrabe PO, Bearsi direktan protivnik za wc, a treba li reci da su Babin i Cole u formi :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 nov 2011, 23:32

Seahawks Boy je napisao/la:http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8 ... le=HP11_cp

Pola je loše prognozirano :/
jedino mozda Bearsi i STL, a ostalo mislim da je ok...bice zanimljivo izmedju Baltimora i Pittsburga svakako.

Bearsi protiv Vicka imaju 4:0 ili 5:0 nisam vise ni siguran...Peppers treba ponovo Vicka ganjati, jer oni nemaju neku dobru OL..bolji su od nase svakako, ali nasa odbrana je dominantna pa se nadam da ce Vick ponovo izgubiti svoj shoes, u nadi da pobjegne od Peppersa...mislim Philla je po meni favorit pa se nebi slozio sa njima na NFL.com, ali kazem ljudi vjerovatno kroz historiju gledano znaju da Vick protiv Bearsa nije nikad imao ni minimalnu sansu....pa Vick je imao perfektnu sezonu sve do one utkamice protiv Beara prosle godine
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 nov 2011, 23:42

Bills - Jets 2
Cowboys - Seahawks 1
Texans - Browns 1
Colts - Falcons 2
Chiefs - Dolphins 1
Saints - Buccaneers 1
Redskins - 49ers 2
Raiders - Broncos 1
Titans - Bengals 2
Cardinals - Rams 1
Patriots - Giants 2
Chargers - Packers 2
Steelers - Ravens 1
Eagles - Bears 2
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 nov 2011, 23:45

Dodje mi opet da napravim onu igru gdje nas Takticar rasturio lani :D Al' nemam sad vremena, mozda od iduce sedmice... ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2011, 00:30

Edin TM87 je napisao/la:Dodje mi opet da napravim onu igru gdje nas Takticar rasturio lani :D Al' nemam sad vremena, mozda od iduce sedmice... ;)
pa sto ne igras sa nama fantasy?..pa to je isto ono sto si i pravio eboga ti tu pogadjas isti klinac...ali ti neces da igras ko ti je kriv
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 05 nov 2011, 00:31

SaltCityAttack je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Dodje mi opet da napravim onu igru gdje nas Takticar rasturio lani :D Al' nemam sad vremena, mozda od iduce sedmice... ;)
pa sto ne igras sa nama fantasy?..pa to je isto ono sto si i pravio eboga ti tu pogadjas isti klinac...ali ti neces da igras ko ti je kriv
Nema to ako ne počneš odmah, sad nema nikakvog smisla počinjati, a njemu se igra nešto :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2011, 02:18

pa ko mu je kriv sto je bio ljut zbog povrede Manninga :)...nije mu se nista igralo, a sad kad je vidio d amogu uzeti prvi pick opet se promjenio :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 nov 2011, 20:54

Ma nije ljudi, zez'o me acc, nisam se mog'o logovat, a onda krenem da napravim novi, a u podsvijesti mi stoji Manning povrijedjen i naljutim se i iksujem ono :lol: :lol:

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 06 nov 2011, 19:11

Texansi lagano 7-0 Ben Tate
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 06 nov 2011, 19:24

14-0 Schaub uze TD eo druga tekma, sta ce to biti
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 nov 2011, 19:35

10 minuta guramo drive i dođemo do 7 yardi na 2nd down, a onda Sanchez baci INT, i to ne bilo kakav INT nego INT gdje naš najbliži igrač nije bio u TV kadru, ostalo je nejasno kome je bacao. Prvi period završio 0:0...

Glory glory Man United!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 06 nov 2011, 19:38

Hawking je napisao/la:10 minuta guramo drive i dođemo do 7 yardi na 2nd down, a onda Sanchez baci INT, i to ne bilo kakav INT nego INT gdje naš najbliži igrač nije bio u TV kadru, ostalo je nejasno kome je bacao. Prvi period završio 0:0...
Sad sam vidio, kako onako baci loptu, nidje veze

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 06 nov 2011, 19:52

21-3 Foster

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.