A što se tiče njegove "mladost": 23 godine ima.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Znam @Dylan drug, znam. CSKA sam ove sezone (i prošlih) mnogo puta gled'o. Skoro da ne propuštam tekmu i znam da ovaj momak razvaljuje.
Prvi strijelac Ruskog prvenstva, 1. strijelac CSKA-a.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Pa eto mlad je
Sto se tice Griezzmana; to ce biti paklen igrac.
Vec je sada najbolji igrac Sociedada a ja mislim da je 91 godiste.
Prosle godine su iskazali interes Valencija , Atletico i Barcelone medjutim on je ostao i ovo mu je vjerovatno posljednja sezona u Racingu.
Gdje god zavrsio moze se razviti i biti pravi the killer
Sto se tice Griezzmana; to ce biti paklen igrac.
Vec je sada najbolji igrac Sociedada a ja mislim da je 91 godiste.
Prosle godine su iskazali interes Valencija , Atletico i Barcelone medjutim on je ostao i ovo mu je vjerovatno posljednja sezona u Racingu.
Gdje god zavrsio moze se razviti i biti pravi the killer
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Bijeli Francuz.Faraon iz Visokog je napisao/la:[youtube][/youtube]
Arnelinho sta kazes za ovog
Šalim se.
Nisam ga nikad gled'o, a vidim da je mlad (na slici sa Coquelinom
Ja sam za to da se kupuju talentirani i mladi igrači, a ne stariji.
Eh ako pratis onda znas sta sam mislio kada sam u junu napisao ovoArnelinho je napisao/la:Znam @Dylan drug, znam. CSKA sam ove sezone (i prošlih) mnogo puta gled'o. Skoro da ne propuštam tekmu i znam da ovaj momak razvaljuje.Prvi strijelac Ruskog prvenstva, 1. strijelac CSKA-a.
![]()
Mada se bojim da je cijena skocila od tadaDoumbia nova 2 gola za Cska,ko dovede ovog igraca napravit ce najbolji potez u istoriji,sigurno da nebi trazili vise od 15 M za njega..
Btw,jos koja majstorija
od 00:54
[youtube][/youtube]
Onaj gol protiv Trabzonspora ne treba ni postavljati
Neko wikipedija kaze da je prije dolaska u Cska u 64 nastupa za Young Boyse postigao 50 golova,jbte da su zadrzali njega i Lulica,uz sadasnju zvijezdu Costanza mogli su komotno igrati ligu prvaka,potpuni offtopic
Kad vec trazite talente,preporucite Wengeru Portovog Sergia Oliveiru,19-godisnjak sa ostetnom klauzom od 30 miliona eura,predvidjaju da ce postati najbolji zadnji vezni na svijetu u narednim godinama
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ovo se zove spuštanje. Wenger ga zna zaĆerat što jes' jes'."Well nobody is guaranteed to be in the top four after 10 games.
"Nobody has enough knowledge or is prophetic enough to say who will finish there.
"Historically we have not been bad in there so I don't see why somebody can say that.
"Let's just let everybody else talk and we will play. If we play better and better, then we have a chance."
PS. Odgovor van der Vaartu.
Arnelinho je napisao/la: PS. Odgovor van der Vaartu.

Covjek je luddd
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

sry za double post

sry za double post
Van is the man !
I ima još jedna koju baš volim: " If it ain't Dutch it ain't much". 
Profesor je napisao/la:Arnelinho je napisao/la: PS. Odgovor van der Vaartu.![]()
O ovome sam govorio, da je riječ o Wengeru i njegovom komentiranju Rafaelove izjave da Arsenal neće završiti medju prva 4 (da je T'ham kvalitetnija ekipa). Kako li je već rek'o i ne sjećam se.Uglavnom tako nekak'.Arnelinho je napisao/la:Ovo se zove spuštanje. Wenger ga zna zaĆerat što jes' jes'."Well nobody is guaranteed to be in the top four after 10 games.
"Nobody has enough knowledge or is prophetic enough to say who will finish there.
"Historically we have not been bad in there so I don't see why somebody can say that.
"Let's just let everybody else talk and we will play. If we play better and better, then we have a chance."
PS. Odgovor van der Vaartu.
Pa dobro, nije ni van der Vaart izjavio bas neku veliku glupost ali dobar odgovor Wegnera.
Tottenham igra dobro, i vise nego dobro. Arsenal, za razliku od pocetka sezone igra isto tako dobro, i vise nego dobro. 
Ja mislim da ce borba za prva cetiri mjesta biti zesca nego ikad prije. Samo dva tima su po mom misljenju veci favoriti od ostalih ali ni oni se nece smjeti opustiti. (mislim na dva Manchestera)
Sad za sad imamo sedam timova koji se bore za tu poziciju iako vecina nas misli da ce Newcastle prije ili kasnije otpasti ali, prvih 10 kola su izdrzali, vjerovatno zbog dobrog rasporeda.
Zimski prelazni rok bi mogao odgovoriti na mnoge upitnike, ali svejedno, prvenstvo ce ostati uzbudljivo. Vjerovatno do samog kraja.
Ja mislim da ce borba za prva cetiri mjesta biti zesca nego ikad prije. Samo dva tima su po mom misljenju veci favoriti od ostalih ali ni oni se nece smjeti opustiti. (mislim na dva Manchestera)
Sad za sad imamo sedam timova koji se bore za tu poziciju iako vecina nas misli da ce Newcastle prije ili kasnije otpasti ali, prvih 10 kola su izdrzali, vjerovatno zbog dobrog rasporeda.
Zimski prelazni rok bi mogao odgovoriti na mnoge upitnike, ali svejedno, prvenstvo ce ostati uzbudljivo. Vjerovatno do samog kraja.
Ovo su činjenice i to stoji, al' meni neki osjećaj govori da će T'ham u sledećem (eventualno kolu nakon toga) posustati i da će sve ovo izgledati dosta slabije. Vidjećemo koliko će mene insekt zafrkati.SamoZeljo je napisao/la:Pa dobro, nije ni van der Vaart izjavio bas neku veliku glupost ali dobar odgovor Wegnera.Tottenham igra dobro, i vise nego dobro. Arsenal, za razliku od pocetka sezone igra isto tako dobro, i vise nego dobro.
Cuj Rafe
misli da je kompetentan da prica o stvarima, koje samo Bog zna
Sta je sigurno je to, da je Shitham puno unapredio svoju igru sa dolaskom Parkera i Adebawhora. Al sam misljenja da ce uz ozljedu kakvog kljucnog igraca ( Rafa, Modric, Bale) Spursi prokockati puno bodova t.j. 4. mjesto.
Zadnja izmjena: Profesor, dana/u 05 nov 2011, 00:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Jadan ne bio, tako je isto i prošle godine govorio, čovjek bi pomislio da će naučiti lekciju ali ne...

ljudi furaju Gervaisov stil
sutra ocekujem ovakav sastav, samo da ce Robin igrat umjesto Parka i mozda Kos umjesto Pera.
------- Szczesny
Jenk - Kos/Per - Verm - Santos
-- Song - Ramsey - Arteta
Walcott - Van Persie - Gervinho
Znaci, sutra silovanje WBA
Mertesacker na FM-u bolji štoper i od Kosjelnog i od Vermaelena. 
Bosco je napisao/la:Mertesacker na FM-u bolji štoper i od Kosjelnog i od Vermaelena.
- guuners_4ever
- Kontakt:
Nadam se da će momci skupiti još danas snage da ostanu pribrani i skoncentrisani da nam donesu veoma važnu pobjedu i da zaokruže sjajan period . Svi znamo kako je bilo prošle godine(ne ponovilo se
).
Očekujem najjaču ekipu na terenu sa kojom raspolažemo u ovom momentu
Szczesny
jenkinson koscijelny vermaelen santos
song arteta
walcott ramsey gervinho
Robin van Persie
PS Ko sve od naših igrača ide na afrički kup nacija
Očekujem najjaču ekipu na terenu sa kojom raspolažemo u ovom momentu
Szczesny
jenkinson koscijelny vermaelen santos
song arteta
walcott ramsey gervinho
Robin van Persie
PS Ko sve od naših igrača ide na afrički kup nacija
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
Ja mislim da idu Gervinho i Chamakh (fak jea
), dok Song ne ide (hvala nebesima) jer se nije kvalifikovao Kamerun. Za Frimponga ne znam za koga će da igra, englesku ili ĆGanu i ako se odluči za Ganu da li će uopšte biti pozvan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.