i ja sam pratio tekmu, ljevakovic odlican. mahmutovic, realizacija losa, to mu se pripisuje kao najveci nedostatak inace.Za_raju je napisao/la:Evo gledam tekmu Jablonec-Teplice i moram reci da me ovaj Ljevakovic svakom novom utakmicom sve vise fascinira svojom kompletnoscu , umrijecu a nece mi biti jasno kako ovaj covjek nikad nije dobio poziv za repku...
Kad se samo sjetim kakvi su moroni prodefilirali kroz repku i jos defiliraju place mi se...
Sto se tice Mahmutovica hebe ga sto su mu noge puno brze od pameti...
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sent from my Commodore 64
Neznam što nabrajate neka imena koji igraju u 3 il 2. ligi? To nije reprezentativni potencijal, zaboravite 

U pojbedi Vasluia bh. internacionalac Petar Jovanović odigrao je cijelo drugo poluvrijeme...koji je ovaj igrac,jel igrao za nas ???
interesantno da joas niko nije kontaktirao seada kolasinca koji je standardni clan njemacke u19 reprezentacije, ne treba biti puno pametan da ti je jasno sta to znaci, s obzirom na konkurenciju koja vlada u njemackoj.
isto vazi i za dinu arslanagica koji je belgijski u19 reprezentativac i vec clan prvog tima standarda.
dje ste novinari.......?
isto vazi i za dinu arslanagica koji je belgijski u19 reprezentativac i vec clan prvog tima standarda.
dje ste novinari.......?
Sent from my Commodore 64
http://www.transfermarkt.de/en/petar-jo ... 46576.html" onclick="window.open(this.href);return false;zgembo89 je napisao/la:U pojbedi Vasluia bh. internacionalac Petar Jovanović odigrao je cijelo drugo poluvrijeme...koji je ovaj igrac,jel igrao za nas ???
Kao sto pise na naslovnoj strani ,Radovic dao 2 gola
Bukva igrao za Sturm
Dialibu u reprezentaciju,bolji je od Zeca 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma kakvi samo zvati ove mlade nade tipa Visca,Zakaric,Stevanovic,Bicakcic da se malo okale uz koju Misketovu ili Medinu loptu na obrvi...Adi_Zepce je napisao/la:Dialibu u reprezentaciju,bolji je od Zeca
Ovog prvog sto napisah moramo sto prije vidjeti na djelu ,jer ono sto sam gledao u Turskoj me je odusevilo,drzak,brz,konkretan...Ima muda sto bi se reklo...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Šta je sa Sudićem?Prati li ga iko?
on se jos uvijek oporavlja od povrede...ra1981 je napisao/la:Šta je sa Sudićem?Prati li ga iko?
...
Taj se oporavlja od povrede od kako sam cuo za njeg.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Pa realno i Dialiba je mlad,momak ima 23 godine.Inace slazem se da bi selektor trebao ako nista isprobati te nabrojane,kao i Zukanovica,CocalicaZa_raju je napisao/la:Ma kakvi samo zvati ove mlade nade tipa Visca,Zakaric,Stevanovic,Bicakcic da se malo okale uz koju Misketovu ili Medinu loptu na obrvi...Adi_Zepce je napisao/la:Dialibu u reprezentaciju,bolji je od Zeca
Ovog prvog sto napisah moramo sto prije vidjeti na djelu ,jer ono sto sam gledao u Turskoj me je odusevilo,drzak,brz,konkretan...Ima muda sto bi se reklo...

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
zna li se ista vise o situaciji radovica?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Treba Dialubu zvat da i mi budemo malo egzoticniAdi_Zepce je napisao/la:Dialibu u reprezentaciju,bolji je od Zeca
Radovic je davno rekao da zeli igrati za Srbiju,sada da li je promenio misljenje ne znam,ali poznavajuci ga mislim da nije.STEVIE je napisao/la:zna li se ista vise o situaciji radovica?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
znaci nema nista od njega, steta. po trenutnoj formi bi bio mnogo korisniji za nas od stilica ili ibricica
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 05 nov 2011, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Ma to zavisi s kojim novinarom pricaju,uvjeren sam da ga je pitao neki BiH novinar da li bi igrao za BiH da sigurno ne bi rekao kategoricno NE,mozda grijesim,ali mislim da je on jedan od onih koji ce zaigrati za prve koji ga pozovu.Devil je napisao/la:Radovic je davno rekao da zeli igrati za Srbiju,sada da li je promenio misljenje ne znam,ali poznavajuci ga mislim da nije.STEVIE je napisao/la:zna li se ista vise o situaciji radovica?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Sve je to preko novina relativno,ja sam citao kod Poljaka odavno da ce igrati za Crnu Goru 

Bicakcic odigrao svih 90.minuta u dresu druge momčadi Stuttgarta.Polako se vraca nakon teske povrede,ne znam samo zasto ga Vlado nije zvao u U-21 selekciju 

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
On je igrao za U21 Srbije,i sada je na sirem spisku,on Basta i Tadic,Basta je usao umesto Subotica,tako da ako se jos neko povredi do meceva sa Meksikom i Hondurasom velika je verovatnoca da ce i Miroslav konacno dobiti poziv.Dylan Dog je napisao/la:Ma to zavisi s kojim novinarom pricaju,uvjeren sam da ga je pitao neki BiH novinar da li bi igrao za BiH da sigurno ne bi rekao kategoricno NE,mozda grijesim,ali mislim da je on jedan od onih koji ce zaigrati za prve koji ga pozovu.Devil je napisao/la:Radovic je davno rekao da zeli igrati za Srbiju,sada da li je promenio misljenje ne znam,ali poznavajuci ga mislim da nije.STEVIE je napisao/la:zna li se ista vise o situaciji radovica?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devile,jasno mi da s obzirom da je Srbija poucena iskustvom kada su izgubili Marka Devicha,ne zeli izgubiti jos jednog kapitalca 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.