FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Odavno me nije tresla ovakva trema pred tekmu.Imam osjecaj da je ovo nas derbi i da bih mogli pocastit s par komada postenih.Imam jednu zelju samo da ne bude 0:0 izgubili inema veze ali 0:0 nikako.Red je na nasu pobijedu jednu postenu.Hajmoooo plaviiiiiiiiiii !!!
svoj ti pos'o !
i mene to brine,jooooooooooooooooooooooj hocel neko da kupi kartu 5 KM molim vas,ako namjeravate na sjever uštedice te pet maraka,a ja dobio ovu za sjever,a svu haveri idu na jugmirsoalfakat je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Možeš ući s tom kartom na jug i ja sam prošle godine tako, tako da ne moraš prodavati, osim ako hoćeš da zaradiš 2 KMMirsad94 je napisao/la:hoce li neko kupiti kartu za sjever sedam maraka imam za sjever hocu na jug![]()
Rekao sam ja prošle sedmice da će biti spektakl danas, ali zato ko hoće to da živi nek dođe u Dolinu, a na da bulji ispred TV-a i čeka snime na you tubeu![]()
IGRAJ ŽELJO IGRAJ I POBJEDI!!!
ne moze se sa kartom za sjever uci na jug jer ima ono sto skenira kartu samo ce te vratiti sa ulaza ! bolje uzimaj novu
Ja ako budem isao meni ce bas trebati,ovaj nos mi curi nenormalno.HZ_ilidzaa je napisao/la:ponesite trebat ce vam![]()
je li ima iko an temu da hoce na sjever ljudi pmozite molim vas samo nekami poslje na pp 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Malo ranije na tekmu, recimo oko 4 i zamijenit ces garant, ali je zamijeni u svakom slucaju.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 05 nov 2011, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Da, treba ranije krenuti, jer ce sigurnosne mjere biti rigorozne i to ce ici sporo!! Ja idem oko 15.30h

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- plava grbavica
- Kontakt:
TeaM87 je napisao/la:Dan kada stane grad i zastane dah.
sarajevo nocas mora pasti !
maleni MORAJU PASTI !
VOLIM TE ŽELJO !
VOLIM TE ŽELJO !
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Veceras cemo koristiti onu poznatu Bahinu recenicu:
"Evo noci evo ludila!"
"Evo noci evo ludila!"
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Keenan.- je napisao/la:Veceras cemo koristiti onu poznatu Bahinu recenicu:
"Evo noci evo ludila!"
Da Vas covjek ne zna kontao bi da ste fakat veliki optimisti,mada mi nije jasno zasto
neka te ba argentinac.
imal link?
imal link?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
eno i travnik vodi protiv sirokog moglo bi se svasta poklopit veceras u nasu korist aBd

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
Travnik 2-0 Siroki.
greška u ovom magazinu, piše BORAC-ŽELJEZNIČAR 3-0..
inače sve ostalo je odlično urađeno
inače sve ostalo je odlično urađeno
Nil Satis Nisi Optimum
Svi su padali na piroti , pa tako i siroki i danas ce i mi cemo biti jesenji prvaci !!!Narin je napisao/la:Travnik 2-0 Siroki.
-
posmatrac sa juga 87
- Kontakt:
a pitarcici ce da ga glabaju... dva razlike glat danas zapamtiteLucryler je napisao/la:Svi su padali na piroti , pa tako i siroki i danas ce i mi cemo biti jesenji prvaci !!!Narin je napisao/la:Travnik 2-0 Siroki.
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Nek odigraju hrabro, muški, nek ne bude povreda i crvenih kartona, nek ne bude 0-0 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.