The Maniacs '87 je napisao/la:Poznat onaj osjecaj kad gledas utakmicu uzivo i navijas za svoj voljeni klub?
Nema hordi i KRAJ PRICE
kraj priče
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
The Maniacs '87 je napisao/la:Poznat onaj osjecaj kad gledas utakmicu uzivo i navijas za svoj voljeni klub?
Nema hordi i KRAJ PRICE
sreca vasa,jer da smo tu ..ovo bi se desilo i vi to dobro znate..plava grbavica je napisao/la:The Maniacs '87 je napisao/la:Poznat onaj osjecaj kad gledas utakmicu uzivo i navijas za svoj voljeni klub?
Nema hordi i KRAJ PRICE
kraj priče
pisi kako se izgovara,kad dolazis provocirat ,bar provociraj kako treba..Bata_Barata je napisao/la:KRAJ PRIČE !!
Ma KRAJ PRIČE !mma_hz je napisao/la:pisi kako se izgovara,kad dolazis provocirat ,bar provociraj kako treba..Bata_Barata je napisao/la:KRAJ PRIČE !!![]()
Koja si ti maskota foruma, nevjerovatnomma_hz je napisao/la:pobjednik je @videoton...10 points for him...![]()
sekac je napisao/la:Dragi Bože nekad te i opsujem ( sve meni na dušu pripiši ja ču svoje grijehe da ispaštam) ali danas te molim kao nikad u životu ne daj da ove gnjide pobijede moje Sarajevo vidi šta sve rade i ćime se služe, daj dragi Bože pogledaj nas ako mi već ne možemo pomoći našim igraćima i timu pomozi nam ti molim te !
Neće niko. Svi su spremni.THC je napisao/la:Možete li napisati vaš sastav, ko će vam faliti za utakmicu protiv nas...
jel to onaj čevabđija što je držo devetkusarajlija89 je napisao/la:SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE![]()
i vi onda pricate o nekom postovanju legendi hahahahahha a ovakva telad za vas navija ahhaaplava grbavica je napisao/la:jel to onaj čevabđija što je držo devetkusarajlija89 je napisao/la:SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE![]()
šta se odmah ljutiš čovjek je dobro pravio čevape uvijek je bio šahinu konkurencija, ništa vas valjda ne vrijeđammma_hz je napisao/la:i vi onda pricate o nekom postovanju legendi hahahahahha a ovakva telad za vas navija ahhaaplava grbavica je napisao/la:jel to onaj čevabđija što je držo devetkusarajlija89 je napisao/la:SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.