RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Bajro je otjeran jer je ukrao fen u karantinu, a Djano zato sto ga je pitao zasto ga uvijek prvog mjenja kad moze izdrzati citavu utakmicu i zato sto je dobio crveni karton protiv Sirokog...
Post ispunjen dozom tragikomicnosti.*p!p!t@* je napisao/la:Mislim da treba poraditi na efikasnosti tima, i onda ne bi morali na ovakav način razmišljati...oldbridge je napisao/la:Boli nas qrac, dobili smo Branitelja kuci 2:0, jos tamo da pokusamo izvuci X , drama!
Onoliko prilika u prošloj utakmici, a samo dva gola, ako želimo osvojiti ovaj kup, efikasnost se mora itekako popraviti...
Jer se vade pobjedom nad Braniteljem. Time pokusavaju da prekriju sva iza.srana g.ovna koja su posra.li u zadnjih 5-6 kola, i naravno desavanjima koja prate klub proteklih dana.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
MUSVDG
Što se mene tiče, nakon zadnjih nekoliko dana ne mogu se ničim izvući, al' opet govorim, ako hoće nešto veliko da urade u kupu, kao što najavljuju, onda moraju itekako popraviti efikasnost...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Sve i da se prodje u polufinale je li neko od vas stvarno misli da se u 2 tekme moze izbaciti Zeljo, Siroki i Sarajevo ili Borac ?
Sa trenutnim stanjem i igrackim kadrom nemislim da ima neke sanse ukoliko nebude neke mucke sa Sirokim i ispijanja kafa onako 'skriveno'.
Sa trenutnim stanjem i igrackim kadrom nemislim da ima neke sanse ukoliko nebude neke mucke sa Sirokim i ispijanja kafa onako 'skriveno'.
EPICpepe_signori je napisao/la:Bajro je otjeran jer je ukrao fen u karantinu, a Djano zato sto ga je pitao zasto ga uvijek prvog mjenja kad moze izdrzati citavu utakmicu i zato sto je dobio crveni karton protiv Sirokog...

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- Titova-Juga
- Kontakt:
TNT je napisao/la:Sve i da se prodje u polufinale je li neko od vas stvarno misli da se u 2 tekme moze izbaciti Zeljo, Siroki i Sarajevo ili Borac ?
Upravo ovako.
Ne treba se sekirati vise uopste, Velez nam svake godine, ali bas svake godine pusta jednu te istu kasetu, a mi se i dalje ponasamo kao da taj film nismo niti jednom pogledali.
Ma haos tebra!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Moze se recimo preko Sarajeva u finale,i tamo docekati Siroki,a posto ce Siroki biti prvak,onda bi Velez mogao u Evropu i da izgubi u finalu.TNT je napisao/la:Sve i da se prodje u polufinale je li neko od vas stvarno misli da se u 2 tekme moze izbaciti Zeljo, Siroki i Sarajevo ili Borac ?
P.S.zna li iko sto ne radi stranica Rodjeni.com

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
ma kup je nas, sta sad 

ma ja palamudani ......samo suplja vazda.........ra1981 je napisao/la:Veležova publika se mora zapitati kakav klub uopšte zaslužuje,100 ljudi na utakmici,a bezbroj pljuvača na forumima i ispijača kafe u Fejićevojarius je napisao/la:jedno je sigurno....samo nas pusti i givigt bi pokvarili
lopov ovaj, lopov onaj, mrkva narkoman , ovaj heroj sto hoce iz Veleza, cccc.Koliko je trenera,uprava i igrača otjerala mahalska priča!?Pita li se iko zašto su otišli Bajro i Džano?Otjerala ih narkomafija
![]()
A što niko ne kaže tužnu istinu,da je Mrkva sa svojih 36 godina protiv Zvijezde igrao bolje od svih golobradih mladića.
A Mrkvi ga lagano mogu svi prolabrnjat, i pljuvaci i velezove zvjezdice. dje je Colic superstar sada?
hajmo rođeni...
36.min - I Velež preko Okića imao priliku, ali i dalje nema golova u Banja Luci
0:0 prvo poluvrijeme..
0:0 prvo poluvrijeme..
61.min - Ništa novo se ne dešava u Banjoj Luci. Nema ni očekivanih napada Borca
2:0 

MUSVDG
MUSVDG
stvarno nam se ne da, ali idemo dalje....
Sta si ti konto, da cemo se izvuc 

MUSVDG
MUSVDG
Vidi nas mama, dobri smo dramaoldbridge je napisao/la:2:0

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Bjezi mama, evo i trecegBliss je napisao/la:Vidi nas mama, dobri smo dramaoldbridge je napisao/la:2:0

MUSVDG
MUSVDG
3:0, potop u drugom dijelu susreta..
- el-fighter
- Kontakt:
E jbg, bas sam se ponadao da su malo poceli igrat i da ce izvuc bod, kad ono za par minuta totalni potopo. Cestitke Borcu na pobjedi, a nama jedino preostaje da se nadamo da kroz kup mozemo nesto napraviti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Tu nema ekipe , anarhija je trnutno ...ja sam samo cekao kada ce potop il sam kontao mozda neka stela da bude. Treci ishod je naucna fantastika. Spremite se na borbu za opstanak. !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.