Prijatelji " zute boje" sta sam Vam rekao da bi mogla bit dzenaza Magathu ( covjekolikom majmunu )....
Kagawa vam je zacepio usta

( nek se pronadju doticni )...i meni je Lewandowski da se razumijemo ali ja i dalje mislim da je Barrios bolje rjesenje mada ce potrajat dok on ponovo izbori se za prvih 11 !
Sad je mala stanka nije lose ....da se pripremimo maksimalno i takticki i psihicki za dvije utakmice koje vec sad mogu odrediti tog sezone, o tome vise kad dodje vrijeme...
Neven se povrijedio, kako igra i nije neki PEH realno....ali je problem sto sad nemamo alternative...ja iskreno ocekujem Nevena za neke 4 sedmice ( s maskom )....dobra stvar sto ce "ubiti" dvije sedmice bez tekmi

tako da bi on pred pocetak Decembra bio spreman, nije tako strasno....
Ako nije problem da neko ko cita njemacke forumu, napise malo vise stvari o tom 17-godisnjaku...bas ste me zaintrigirali i raduje me to sto nastavljamo gdje smo stali...samo mlade igrace treba afirmisat jer je to jedini nacin da se borimo protiv ovih Naftarosa,Bankara, i ostalih pickih materina ( tipa CIGANA iz BAVARSKE...) i njihovog povlastenog statusa kod
okupnje Njemacke javnosti...i sve ostalo oko njih da ne nabrajam "prenijet ce me "
ABD DA CIGANE DOBIJEMO SLIJEDECE KOLO DA SAMO SKINEM S KURCA OVE KLARE , ANTUNE , i ostale funjatore sto se lizu s nama kad dobro igramo a kad ne odigramo utakmicu dobro jedva docekaju da gurnu Cigane u prvi plan jer su samo oni "pravi" prvaci !!! i bla bla bla.....