FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma normalno da ima karti, to oni namame raju da nema, da dođu ovi ranije i što više prodaju 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
REMI danas kurcu nece valjati ni njima ni nama! ISKRENo, TKO BUDE BOLJE NEKA POBIJEDI
Nadam se da ce se njihovi igraci ukaki od straha danas!

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- AmanijakzO
- Kontakt:
Hvala majstore!
De ba ljudi šta vam je na početku sezone smo rekli da moramo biti spremni na to da Hrvatski tim uzme titulu, znači Zrinjski ili Široki, GOŠK ne računam. Uostalom Travnika i nije toliki problem pobijediti i to znaju svi koji su bili na utakmici Travnik-Željo. Nemožete pričati da je svaka utakmica kupljena i te fazone. Mi da nismo bezveze gubili bodove protiv Zrinjskog, Čelika, Travnika i tog Širokog bili bi prvi i sva namještanja nam nebi mogla ništa. Znači sami smo sebi krivi i to moramo (donekle) ispravljati danas na derbiju. MORAMO POBJEDITI!!!!
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
Ja klikno pa mi trazi da instaliram neki program ja instaliro pa samo vrti nema slike sta treba da uradim pise i open file sta treba da ukucam.Pliz za starog Zeljovca ne snalazim se bas sa ovom tehnikom.
MyP2P više ne radi. I ja sam sve i svasta instalirao i probao ali mi zadnja dva mjeseca ne da da gledam. Pokušaj ponovo kad počne jer sad i da radi neće ništa izbaciti.Alipasino je napisao/la:Ja klikno pa mi trazi da instaliram neki program ja instaliro pa samo vrti nema slike sta treba da uradim pise i open file sta treba da ukucam.Pliz za starog Zeljovca ne snalazim se bas sa ovom tehnikom.

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
Zbog previse obaveza,morao sam ostati kuci,ekipa je otisla,nadam se konacnoj pobjedi!
GAZI ZELJO SVE DO POBJEDE!
GAZI ZELJO SVE DO POBJEDE!
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Majstore,sacekaj nekih 10ak minuta prije tekme pa ako ti ni tad nebude ferceralo,idi na Balkaniyum..regaj se i uplati preko PayPala 5 eurica..tu imas BHT i jos nekih 10ak drugih kanala sa naseg govornog podrucja cijeli mjesec dana za tih 5 eura..mada,kod mene ovaj link i sad radi i slika je vise nego odlicna.Alipasino je napisao/la:Ja klikno pa mi trazi da instaliram neki program ja instaliro pa samo vrti nema slike sta treba da uradim pise i open file sta treba da ukucam.Pliz za starog Zeljovca ne snalazim se bas sa ovom tehnikom.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Radi burazeru radi.Gazi tepsijase.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
ja još uvijek na poslu, a ni kartu još nisam kupio....još 10min. i bjezim sa posla punim gasom pred stadion IVICA OSIM na Grbavici
NAPRIJED ŽELJO,LJUBAVI MOJA!

NAPRIJED ŽELJO,LJUBAVI MOJA!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Kome treba nek proba
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakva je to ba bajramska koreografija xD
imal ko normalan stream bez ovog veetlea?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
gooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllll
colic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1-0
colic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1-0
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Mogu li majmuni s bht-a još malo više utišati ton sa stadiona.. Ali još jedan Adila u drugom, i das ist das što kažu u Dresdenu 

http://www.sportp2p.eu/watch_live_strea ... k_sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;tm84 je napisao/la:imal ko normalan stream bez ovog veetlea?
Meni je ovdje super prenos. Probajte.

Vide se cak i crte lica, i velike pitarske oci kad ga primise.

Zeba k'o Messi.
Kakva sansa za 2:0!
Kakva sansa za 2:0!

penal!!!!
ajmo zeba!!!
ajmo zeba!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.