p.s. nadam se da ce barem sad na ss index upisati 100% sansu Obuce kad vec nisu onu Haskica
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pojedine igrace kazniti po dzepu zbog ovakve igre. suljica prvog, ne moze frajer da doda loptu nikako
p.s. nadam se da ce barem sad na ss index upisati 100% sansu Obuce kad vec nisu onu Haskica
Kod nas se niko posteno nije oznojio
trebalo bi sa njima malo popricati na jednom treningu odavno se nije pricalo 
jamak seljacina ona jadna papanska ako za ovo ne dobije karton..
nasi igraci defenitivno nisu u ovoj utakmici, ovo je za neprepoznati. treba to po dzepu udariti
nasi igraci defenitivno nisu u ovoj utakmici, ovo je za neprepoznati. treba to po dzepu udariti
Dodju Horde, rizikuju belaj sa murijom a oni ko balerine igraju...sramotnooooo
Hajde ba dajte goo !!!
P.S penal i crveni
Brawo adi !!!
P.S penal i crveni
Brawo adi !!!
-
zeljosampion
- Kontakt:
ado-hz je napisao/la:Dodju Horde, rizikuju belaj sa murijom a oni ko balerine igraju...sramotnooooo
Vjeruj ,tako bi i ovi nasi.
Nazalost
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
bez Comora smo jaci,tako da cemo sada krenuti na gol Zelje i dat cemo gol
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
nikad niste bili losiji protiv nas... sramota... trebamo voditi 10-0 
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
Zaslužena pobjeda Željezničara, iako smo i mi imali neke svoje prilike....
Nema se mnogo toga reći. Loša utakmica, Željo nešto bolji,spretniji, sretniji....to je to....
Sarajevo vrlo loše...
Nema se mnogo toga reći. Loša utakmica, Željo nešto bolji,spretniji, sretniji....to je to....
Sarajevo vrlo loše...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne zamjeram nista Pliseku osim jedne stvari:
vala je mogo sve igrace odvest na rucak prije tekme,makar im onaj Dundee nije daleko od koseva...covjece oni nemaju snage da dodaju loptu na 10 metara!
vala je mogo sve igrace odvest na rucak prije tekme,makar im onaj Dundee nije daleko od koseva...covjece oni nemaju snage da dodaju loptu na 10 metara!
K.urac od igre nase ekipe generalno nista nisu pokazali,neznaju ubacit,primit loptu,izmjene totalno nerezonske niko se nije istako (sem odbrane Adija)ostalo sve treba nalemat za ovo sto su pokazali ,kriminalna igra fuj 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
uprava radi svoj posao fenomenalno,rade sve da postanemo jedan veliki evropski klub,a onda dodje red da i igraci pokazu zbog cega igraju u najvecem bh. klubu i sve zaseru.ovakav pristup igri se mora kazniti,nije ni zeljo bio nesto specijalno,ali nase nezalaganje je dovelo do ovog da izgubimo najbitniju utakmicu sezone.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
fak, nisam mogao gledati utakmicu, jeli bilo Hordi na grbavici ?
ok, 3 boda vise od nas, ne zaostajemo mnogo
ok, 3 boda vise od nas, ne zaostajemo mnogo
- kupus army
- Kontakt:
Stidim se ovakvog Sarajeva,mogu sve da skontam,al jednom ne mogu i nikad necu,a to je kao ljudi onaj Comor moze da igra fudbal u bilo kojem klubu?Momak je zalutao na teren,ne zna kud udara,ne zna da trci,ma bruka ziva.Nisu ni ostali bista bolji,al on je u najblazem slucaju smijesan,momak napusti fudbal molim te,shvati nije za tebe to!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ako ništa, utjeha mi je da su oni anamo na jugu bili presmiješni. 
Igru ne treba ni komentarisati. Ono danas nije bio fudbal. Ne znam šta ovi ljudi treniraju čitav svoj život.
Igru ne treba ni komentarisati. Ono danas nije bio fudbal. Ne znam šta ovi ljudi treniraju čitav svoj život.
Zadnja izmjena: videoton1, dana/u 05 nov 2011, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
nanek
a i ti sa svojim postovima u zadnje vrijemevideoton1 je napisao/la:Ako ništa, utjeha mi je da su oni anamo na jugu bili presmiješni.
Da vam posteno kazem ali ni mi a ni vi nemamo igraca da valja.Onaj vas Pixi nebi materi lopte dodo.
nadigrani smo upotpunosti,nije fol u losoj tekmi ,fol je da smo u losoj tekmi mi fakat bili oni gori...
mozemo samo cestitati spremnijoj ekipi u ovom trenutku a sto ne reci i kvalitetnijoj kad je to cinjenica...
zeljo je trenutno bolji za jednog majstora,a to je zajko zeba...ono je fkt jedan strasan igrac i deleko,dalekoo odskace od ove lige...al to se sve vec i znalo-..
sad malo o nasim"univerzalcima"..
denisu comoru j.e.b.em mater..dalje..
adi majstore,sta reci,majstore ..ti si nas zeba..
sedin sam igrao u odbrani ..dilaver nije postaojao kao ni beli...
Sesar nesto pokusavao ,trudio se bas kao i vucina al 0 bodova...
ostale ne vrijedi ni spominjati pgt naseg "mesija"
..sve je pokazao sion ce ponuditi za njega ogromne novce..
jbg veoma sam izritiran pa i ovako serem po nasim igracima...a srat imam pravo...
ne gledam ostale utakmice kad pljujem po nasim igracima,nego samo relno posmatram ono sto su odigrali....

HORDE ZLA ..STA RECI..
NEVJEROVATNE...manijaci epic fail choreography

mozemo samo cestitati spremnijoj ekipi u ovom trenutku a sto ne reci i kvalitetnijoj kad je to cinjenica...
zeljo je trenutno bolji za jednog majstora,a to je zajko zeba...ono je fkt jedan strasan igrac i deleko,dalekoo odskace od ove lige...al to se sve vec i znalo-..
sad malo o nasim"univerzalcima"..
denisu comoru j.e.b.em mater..dalje..
adi majstore,sta reci,majstore ..ti si nas zeba..
sedin sam igrao u odbrani ..dilaver nije postaojao kao ni beli...
Sesar nesto pokusavao ,trudio se bas kao i vucina al 0 bodova...
ostale ne vrijedi ni spominjati pgt naseg "mesija"
jbg veoma sam izritiran pa i ovako serem po nasim igracima...a srat imam pravo...
ne gledam ostale utakmice kad pljujem po nasim igracima,nego samo relno posmatram ono sto su odigrali....
HORDE ZLA ..STA RECI..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 05 nov 2011, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Derby katastrofa po ko zna koji put. Zeba najbolji na terenu. Zeljo nesto bolji u drugom poluvremenu, ali da nije bilo autogola Zeljo ga nebi dao do ujutro. Sve u svemu tri bobe Zelji kuci , Sarajevo gubi tri bobe na gostovanju i ništa više nije vrijedno pomena.
U novi boj...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.