Football Manager 2012

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Re: Football Manager 2012

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 05 nov 2011, 15:34

Ja krećem sa Millwallom ;)

groka12
Kontakt:

Post Postao/la groka12 » 05 nov 2011, 15:39

ako neko igra u otockoj sabaniji, a ima los scouting team (vjerovatno je tako) dovoljno je da na search players idete filter izbacite igrace otocke nacionalnosti, i ostace vam dosta mladih reprezentativaca manje poznatih selekcija, iznenadjujuce kvalitetnih koji ce pristati igrat za 5 funti sedmicno :S, neznam jel bug al meni ne smeta :)

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 05 nov 2011, 15:40

da li je mozda gotov patch za BiH premier ligu ili Jugoslovensku ligu??
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 05 nov 2011, 15:45

fanatic1991 je napisao/la:da li je mozda gotov patch za BiH premier ligu ili Jugoslovensku ligu??
Prati na fm bosnia, tu ce biti .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 05 nov 2011, 15:45

fanatic1991 je napisao/la:da li je mozda gotov patch za BiH premier ligu ili Jugoslovensku ligu??
nije, i ja cekam
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 05 nov 2011, 15:46

nero.piroman je napisao/la:
nije, i ja cekam
dobro ako dodjes do patcha stavi ga ovde bio bih zahvalan :)
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 05 nov 2011, 15:52

nije problem, cim izadje postavicu ga ovdje
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 nov 2011, 19:06

Mogli su još malo ocjene igračima promjenit inače zasad što sam odigrao je super igra :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 05 nov 2011, 19:51

slika

Doumbia jaran moj...U svakoj tekmi od kako sam preuzeo CSK-a(ono ucitao eng.i rusku ligu pa ih uzeo na polovini sezone,da ne pocinjem u februaru nije mi furka :lol: )frajer daje najmanje 2 gola...do sada u 21 tekmu 30 golova :shock:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

simo95
Kontakt:

Post Postao/la simo95 » 05 nov 2011, 20:06

imali ko mozda link za editor ako neko ima nek postavi :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 nov 2011, 21:23

Arsenalisation je napisao/la:slika

Doumbia jaran moj...U svakoj tekmi od kako sam preuzeo CSK-a(ono ucitao eng.i rusku ligu pa ih uzeo na polovini sezone,da ne pocinjem u februaru nije mi furka :lol: )frajer daje najmanje 2 gola...do sada u 21 tekmu 30 golova :shock:
Ja ga doveo u Real mada ne znam šta će mi.Igram 4-5-1 uvijek,a imam Higuaina,Benza i sad Doumbiu :lol:
Valjda i kod mene bude tako igrao :mrgreen: Normalno ako dobije priliku :D
Doveo sam još Hamsika i Hulka,da mi je sad kako odbranu pojačat,al nemam love :oops: U odbrani računam na starog dobrog Chiellinija i trebaće mi neki zadnji vezni dobar.Na 11 znam da je N'kolou rasturo vidjećemo koga ću sad nać :mrgreen: I da već samo zapikao Gotzea kakve ocjene ima :o Ali to sljedeće sezone :(
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 05 nov 2011, 21:36

Ja sam poceo sa Fiorentinom, standardno kad izadje novi FM, i imam pregolemi budzet od 0 maraka, tako da mi ni Matteo Ferrari sa free transfer nece da predje, nego ode u Seriu B covjek, k'o s poslom :D

Inace, skinuo sam igru sa onih megaupload linkova sto su ovdje postavljeni, i imam problema sa 3D gledanjem tekmi, svako malo sve zastopa i moram da restartujem komp :( Kad je 2D ili only commentary sve je okej, i igra ide nenormalno brzo.

Sto se tice ovih karijera sa engleskim ligasima, ja sam sa Bishop Stortfordom igrao, dobacio do Championshipa i pao mi sistem, zamal se ubio nisam :(
Support Velez, It's logical! ★

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 05 nov 2011, 21:41

ja igram sa tottenhamom..pokusavam nesto mada je tesko pored chelsea,cityja,uniteda i arsenala koji imaju veci buget

doveo sam tri pojacanja: subotic, damiao, radu
prodao sam: kaboula, bassonga, vratio adebayora, dos santosa, cudicinija i te igrace koji su mi nepotrebni

uglavnom dobro je trenutno...cilj mi je nekad uzeti ligu, nije ni prejak klub, a ni slab...bas kako treba :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 nov 2011, 21:44

Juve-TZ je napisao/la:ja igram sa tottenhamom..pokusavam nesto mada je tesko pored chelsea,cityja,uniteda i arsenala koji imaju veci buget

doveo sam tri pojacanja: subotic, damiao, radu
prodao sam: kaboula, bassonga, vratio adebayora, dos santosa i te igrace koji su mi nepotrebni

uglavnom dobro je trenutno...cilj mi je nekad uzeti ligu, nije ni prejak klub, a ni slab...bas kako treba :D
Tottenham je moja prva ekipa na 11,sjećam se da su mi dali otkaz u drugoj sezoni :roll: Doveo ih ja do finala lige prvaka,izbacio Barcu u polufinalu :D al se naljutili na mene dobio otkaz Mourinho u Realu i ja dao izjavu da me zanima njegovo mjesto.Tako se posvadjam s upravom kluba,a baš sam jaku ekipu stvorio,još sam ih finansijski ojačao tako da bi imao velik budžet u trećoj sezoni :D
I da Bale dominira :mrgreen:

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 05 nov 2011, 21:46

Yebemu,ja nikako ne mogu pokrenut FM :cry: :cry:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 nov 2011, 21:48

Jeste picke svi igrate sa ovim velikim klubovima kako vam je to zanimljivo ne kontam :roll: Ja sam poceo sa Lutonom iz 5 lige :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 05 nov 2011, 21:53

Sarajlijc@ je napisao/la:Jeste picke svi igrate sa ovim velikim klubovima kako vam je to zanimljivo ne kontam :roll: Ja sam poceo sa Lutonom iz 5 lige :mrgreen:
Tako treba Sarajlice, i ja uvijek igram sa lower league ekipama, samo kad tek stigne FM igram malo sa Arsenalom. Evo moj rezime prve sezone

Eto završio sam prvu sezonu koja je na kraju ipak bila dosta razočaravajuća.

Pa krenimo redom, iz LP sam ispao u grupnoj fazi jer sam dosta rotirao i to mi se osvetilo, uspio sam od CSKA Moskve izgubit 6:0, u Europa liga sam prošao šesnaestinu finale pobjedama protiv Benfice da bi odmah u sljedećem kolu ispao od Milana.

Carling Cup sam igrao sa rezervama i ispao u prvom kolu od West Hama.

U Premiershipu sam se borio do samog kraja, dva kola pred kraj imao sam šansu osvojiti titulu ali neriješeno protiv Citya i pobjeda protiv Evertona nisu bile dovoljne ipak. Sve je to iskoristio Mancherster United sasvim neočekivano postavši prvak jer od prvog do 37 kola City je bio prvi. :)

Na kraju tabela izgleda ovako:
1. Man Utd 86
2. Man City 84
3. Arsenal 83
4. Chelsea 71

Sad slijedi prava tuga, finale FA kupa koje sam igrao protiv skouzera. Golovima van Persieja sam vodio 2:0 do 84 kada smanjuje Suarez da bi u 93 Downing izjednačio. U ovoj utakmici sam stigao pogoditi prečku, 3 stative i propustiti milion je**nih šansi koje je Reina poput Svemogućeg skidao. Kad neće, neće.

Szczesny je osvojio Golden Glove, primivši 31 gol i imavši 21 clean sheet, dok je Gervinho izglasan za najboljeg mladog igrača lige. RvP je postigao 17 golova u Premiershipu te je imao 18 asistencija i bio je zdrav ko drijen tokom cijele sezone, dok za ostala takmičenja nisam siguran ali imao je još nekoliko golova i asistencija.

Od pojačanja briljirao je Hulk koji je u 26 utakmica postigao 14 golova i imao 6 asistencija i to sve sa lijevog krila, dok se Badelj Milan nametnuo kao najbolji centralni vezni igrač, barem tako kaže Pat Rice.

Od ostalih igrača posebno sam zadovoljan Mertesackerom koji jednostavno briljira i često se upisuje u strijelce, izuzetno su mi napredovali Ramsey, Song, Gervinho. I tako da sada imam slatke muke koga igrati na poziciji centralnog veznog, imam samo 2 mjesta a kandidati su Badelj, Arteta, Ramsey, Wilshere, Diaby.

Očekuje me uzbudljiva sljedeća sezona

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 05 nov 2011, 22:30

Ljudi pomozite :twisted:

Upalim FM 2012, ono na početku sve OK, normala, i čim dođe do "loading" tek na početku, FM se samo ugasi i to je to, nit izbaci kakav error nit koji k, samo off. Znate li kako to riješiti? :?

adi89r
Kontakt:

Post Postao/la adi89r » 05 nov 2011, 22:36

Sarajlijc@ je napisao/la:Jeste picke svi igrate sa ovim velikim klubovima kako vam je to zanimljivo ne kontam :roll: Ja sam poceo sa Lutonom iz 5 lige :mrgreen:
jbg nije 5 liga ali je 2 u njemackoj vodim fortuna dusseldorf ono media prediction 10 mjesto a trenutno 3 jos 15-tak utakmica pa valjda udem u bundes ligu ali se tim vec raspada svi hoce negdje tj najbolji igraci sreca produzio im ugovore po 4-5 god i nema nigdje dok ja ne kazem,samo besplatne igrace dovodim ali i to tesko niko od zvucnijih imena nece....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 nov 2011, 22:52

Da vas pitam kad ovaj pec novi namjestim jel moram opet pocinjat ispocetka ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.