FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

alibi

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la alibi » 05 nov 2011, 21:03

Sto bi se reklo ocekivana utakmica.Svjestan sam da je derbi al da ovako se lose odigra konstantno u zadnjih par sezona............ne znam .I ne treba kuditi niti jednog naseg veceras jer jednostavno pritisak je bio veliki.Comor,jbg kad budemo svjesni da je decko limitiram biti ce nam lakse.Ima on i zelju i htijenje ali upravo limitiranost tim fudbalskim znanjem pa se na to doda pritisak i breme svakog poteze i utakmice koju momak nosi u zadnje vrijeme na svojim plecima.Njemu je tesko sigurno i mora se nositi stim.Psihicki izaci nacin da prilazi svakoj tekmi samouvjereno i lezervno.Sve u svemu moze i mora ovo bolje.I na kraju bi se sjetio familije pripadnicima reda i zakona.Manijaci nemoj te traziti probleme tamo gdje ih NE MORA biti.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 nov 2011, 21:06

aleksandar_veliki je napisao/la:Utakmica losa, iz jedina tri pasa na tekmi pao je gol. E sad, Sarajevo je prosjecna ekipa i da uprava ne radi sa sudijama, uostalom kao i drugi, bili bi u sredini tabele. E sad za one, nije zlonamjerno, sto su prije tekme poredili Zebu i Kojasevica, ovog malog sto nije prosao u Zelji sa Beslijom i Smajicem, mislim da vam se sve samo kazalo.
pokenjam ti se na objektivnost i tvoju titulu moderatora.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 nov 2011, 21:08

Megamon je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Utakmica losa, iz jedina tri pasa na tekmi pao je gol. E sad, Sarajevo je prosjecna ekipa i da uprava ne radi sa sudijama, uostalom kao i drugi, bili bi u sredini tabele. E sad za one, nije zlonamjerno, sto su prije tekme poredili Zebu i Kojasevica, ovog malog sto nije prosao u Zelji sa Beslijom i Smajicem, mislim da vam se sve samo kazalo.
pokenjam ti se na objektivnost i tvoju titulu moderatora.
Ne kaze se pokenjam nego izvrsim veliku nuzdu na tvoju objektivnost :D :D :D Nemoj tako da govoris covjeku je svaka ko iz Biblije :lol: :lol: :lol: :lol:

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 05 nov 2011, 21:08

videoton1 je napisao/la:Aspirin za nervozu ? :lol: :roll:
a gdje je onaj pitar sto je ostavljao maramice hahah ocito ce vama trebati :lol:
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

pasa
Kontakt:

Post Postao/la pasa » 05 nov 2011, 21:10

E de mi bogati reci koju smo to mi utakmicu kupili .
Mozda onu u Trebinju kad su nam 2 gola ponistili ili onu u Sarajevu protiv Sirokog kad nam je takode ponisten gol

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 05 nov 2011, 21:11

Alfa_Muzijak je napisao/la:Kako smo igrali dobro smo prosli. Jos nam ga oni nisu ni dali. :mrgreen:

Sramota. Kakva smo mi ekipa puna poluproizvoda. Comor, Haskic, Suljic, Scepanovic :cry:

Kaze Plisek realno 1:1 :? Ubili nas ljudi. Zeba je prekuco ovu ligu, steta sto nije mladji.

Golman nam najbolji igrac veceras :cry:

Bogme raspad sistema!
RESPECT za komentar svaka cast, ziv i zdrav bio
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

nanek

Post Postao/la nanek » 05 nov 2011, 21:13

pokenjam ti se na objektivnost i tvoju titulu moderatora.[/quote]

Ne kaze se pokenjam nego izvrsim veliku nuzdu na tvoju objektivnost :D :D :D Nemoj tako da govoris covjeku je svaka ko iz Biblije :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

To su odgovori, vidis kako sam dobar, necu banovati, ali zar se nije veceras sve samo kazalo. Ljudi, ekipa vam je prosjek i zahvaliti Irfanu sto odradjuje neke stvari koje drugi nisu znali. Suljic, pa relano, taj ne moze igrati u Unisu, a poredi se sa Beslijom ili Smajicem. Ne znam zasto takvi odgovori, no ima ona, i nije bitno kakvi su, nego od koga dolaze.[/quote]

Aco svaka ti je na mjestu ;)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 nov 2011, 21:14

Što vam nije igrao večeras Kojašević???
Si đe Pixi :lol: :lol: :lol:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 nov 2011, 21:15

Brko,Cviko,Nijaz = djeca cvijeca....oni su posteni ko Redzo postenjacina iz Gorazda ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 nov 2011, 21:19

aleksandar_veliki je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Brko,Cviko,Nijaz = djeca cvijeca....oni su posteni ko Redzo postenjacina iz Gorazda ;)
Opet okreces mlin na svoju vodu, ali vode nema buraz. Nebitni su ti u ovoj prici, naglasio sam kao i svi ostali. No, cinjenica je da vam je ekipa kita i da je liga postena bili bi blize dnu nego vrhu. Pa vi ne mozete dva dodavanja sastaviti, a Zeljo vam stvori tri i zabije ga. Kontas me sad?
Dobro znamo navijac si Zelje,visis po treninzima pijes kafe sa Amarom.Svako ima pravo izbora.A sad nesto pricati o nekoj drasticnoj razlici,i mi smo imali dvije prilike gdje smo trebali dati gol.A ta prica o rinaka od ekipe to je tvoje subjektivno misljenje.Zanemarujes ko si i kako se trebas ponasati,neutralno.

Inace cestitke ekipi zeljeznicara,veceras su bili bolji za taj jedan gol.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 05 nov 2011, 21:19

ado-hz je napisao/la:Brko,Cviko,Nijaz = djeca cvijeca....oni su posteni ko Redzo postenjacina iz Gorazda ;)
Opet okreces mlin na svoju vodu, ali vode nema buraz. Nebitni su ti u ovoj prici, naglasio sam kao i svi ostali. No, cinjenica je da vam je ekipa kita i da je liga postena bili bi blize dnu nego vrhu. Pa vi ne mozete dva dodavanja sastaviti, a Zeljo vam stvori tri i zabije ga. Kontas me sad?
Al' zato ste vi odigrali ko Real ..to bravure,to driblinzi,proigravanja... :lol:

Mi jesmo odigrali ko kita,a vi ste bili SAMO nesto bolji,i to je to. Ne pretjeruj.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 nov 2011, 21:20

Aco nemoj, prijaviće te sudu u Strazburu zbog klevete :mrgreen:

hvala svima na čestitkama, i onaj potez koji mnogi spominju prije utakmice je za svaku pohvalu i ono ka čemu trebamo težiti...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 nov 2011, 21:21

Mi limitirani 1 sezonu a vas nije bilo 8godina, igrali se sa vama, dosadi i to moj uvazeni moderatoru, i samo da znas nikad necemo biti kite kao sto vi mozete biti toliko godina ;)

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 05 nov 2011, 21:21

Opet okreces mlin na svoju vodu, ali vode nema buraz. Nebitni su ti u ovoj prici, naglasio sam kao i svi ostali. No, cinjenica je da vam je ekipa kita i da je liga postena bili bi blize dnu nego vrhu. Pa vi ne mozete dva dodavanja sastaviti, a Zeljo vam stvori tri i zabije ga. Kontas me sad?[/quote]

Al' zato ste vi odigrali ko Real ..to bravure,to driblinzi,proigravanja... :lol:

Mi jesmo odigrali ko kita,a vi ste bili SAMO nesto bolji,i to je to. Ne pretjeruj.[/quote]
JA SAM VIDIO JEDNU SANSU SARAJEVA I TO OBUCE A NI TAJ NIJE OTISAO PO GOLU I HOCETO BOD :shock:

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 05 nov 2011, 21:22

-A- je napisao/la:

Mi jesmo odigrali ko kita,a vi ste bili SAMO nesto bolji,i to je to. Ne pretjeruj.
Mi smo pobijedili,vi ste izgubili,ne pretjeruj
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

pasa
Kontakt:

Post Postao/la pasa » 05 nov 2011, 21:24

Opet okreces mlin na svoju vodu, ali vode nema buraz. Nebitni su ti u ovoj prici, naglasio sam kao i svi ostali. No, cinjenica je da vam je ekipa kita i da je liga postena bili bi blize dnu nego vrhu. Pa vi ne mozete dva dodavanja sastaviti, a Zeljo vam stvori tri i zabije ga. Dize te u nebesa nekakve Piksije, Sejtane, poredite ih sa bivsim reprezentativcima, stopera nekog gurate u repku, a od 27 zracnih duela veceras mu Adil uzme 24. Realnosti ne skodi nikom i sto prije budete realni, lakse ce vam biti. Kontas me sad?[/quote]

De mi navedi bar jednu utakmcu gdje su nam sudije pomogle.
Stvarno te nerazumijem sta pises.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 05 nov 2011, 21:25

Moggiano je napisao/la: Mi smo pobijedili,vi ste izgubili,ne pretjeruj
Pa slazem se,pobjedili ste ,zasluzeno i sta se tu ima vise pricati.

Ali da je bila neka dominacija,da ste nas nadigrali,razvalili...da ste imali extra i tecnu igru kao sto neki pisu...TO NIJE ISTINA.

Samo se o tome radi.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 nov 2011, 21:27

ma pusti ih nek slave, kad smo ih karali 8godina pasli su travu i po kosevu i na grbavici, terorisao ih Skoro, Zeka bacao ko malu djecu, tresao ko sline...nikad oni nama nece moci raditi sto mi njima radimo i sto cemo opet raditi ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 nov 2011, 21:28

ado-hz je napisao/la:ma pusti ih nek slave, kad smo ih karali 8godina pasli su travu i po kosevu i na grbavici, terorisao ih Skoro, Zeka bacao ko malu djecu, tresao ko sline...nikad oni nama nece moci raditi sto mi njima radimo i sto cemo opet raditi ;)
ma koga ste bolan yebali 8 godina ? sta pricas gluposti ?
Za zivot cijeli!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 nov 2011, 21:29

slika
imate sjajnog golmana ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, galia95, Rajvosa4ever, Seipronto, Vanja8 i 89 gostiju.