Uploaded with ImageShack.us
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Sta reci ? Koju posluku porati ?Bianconeri1988 je napisao/la:A žao mi Zebe što je promašio penal, i njemu je krivo, suze mu pune oči suza, ali halal mu bilo za sve...
Mada su mnogi izabrali Zebu za igrača utakmice, meni je Kvesić bio najbolji večeras.
Dodao bi malog čolića sto jest jestFk_zeljo_1921 je napisao/la:Zajko, Nyema i Kvesić pa onda svi ostali
SVAKA ČAST
xxl basket je napisao/la:jel veceras snimak na vogosci i ako jeste zna li neko ukolko pozz
prebaci i čekajxxl basket je napisao/la:jel veceras snimak na vogosci i ako jeste zna li neko ukolko pozz
Prije svega da vam kazem, da kad bht prenosi tekmu, onda nema snika na vogosci.TeaM87 je napisao/la:xxl basket je napisao/la:jel veceras snimak na vogosci i ako jeste zna li neko ukolko pozz
Ja ne kontam, nasim igracima ko da se noge odsjeku protiv vas, a vase opuca neki adrenalin igraju 110 posto, onoj vasoj ekipi da je neko obuko samo olimpikove dresove brat bratu troje bi vam dali ladnoSarajlijc@ je napisao/la:Cestitam komsije na pobjedi. Ali iskreno i vi ste tanki skroz da vam nije Zebe koji je prekucao ovu ligu....
da nije messija barci, ronalda realu ili dzeke citiyu bili bi espanyol, getafe ili ne daj Boze united tako da...Sarajlijc@ je napisao/la:Cestitam komsije na pobjedi. Ali iskreno i vi ste tanki skroz da vam nije Zebe koji je prekucao ovu ligu....
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Choma, Lecler, MoSaZeLjo1921, Pact1921, Paromlinac, perodeformero, RaketaBN, RoadRunner85, ZeljoBezSuplje i 83 gosta.