Malo matematike....
75/3 = 25km(prosjecna karta)
25km x 15.000 = 375.000km
25km x 65.000 = 1.625.000km
jel sada jasnije sto Portugal nemora dizat cijene? Zarade haman 5 puta vise od nas.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Shavatm ja tebe...Ja bi dao i 50 KM ali da te pare idu savezu i da nasa repka ima bolje uslove, a ne da tapkarosi zarade...Da repka ima stadion i da kazu na svaku kartu ide jos nekoliko KM i trebaju da su sad karte kostale 30, 50 , 70 ali mene nije prihvatljivo da tapkarosi kupe po 20 KM * 20 Karti = 400 KM a tih 20 karti prodaju po 70-80 KM....AÐ_Official je napisao/la:@arnes. Lijepo cu to sve objasnit. Neznaci ako je neko na zapadu da imaju love il' da su hadzije. 95% navijaca su prosjecni ljudi koji zive za klubove, reprezentacije i mjesecima unaprijed skupljaju pare(cak i vise nego sto treba) da bi mogli kupit kartu. Tesko mi je skontati kako nama mogu karte od 40,20,15 km biti skupe, a nisu skupe da se izadje petkom i subotom ili da se kupi gajba za vikend? Naravno da savezu je cilj zaradit para, jer ako savez nema para onda ni reprezentacija nemoze stimat kako treba, niti se moze platit lova da dodje neki "dobar" trener koji mjesecno kosta 100.000 eura. Portugal nemora dizat cijene jer ce biti 65.000 navijaca, dok kod nas ce biti 15.000. Jesam li ti dovoljno objasnio? Ako ne, samo reci.
Malo matematike....
jel sada jasnije sto Portugal nemora dizat cijene? Zarade haman 5 puta vise od nas.
Upravo tako,evo sad i Pjanic vanzemaljsku asistenciju dade za Krkica...Han!$;Lfc je napisao/la:Igrači su nam u fenomenalnoj formi! Od Begovića na golu, pa sve do Džeka u napadu.
sedra je napisao/la:Upravo tako,evo sad i Pjanic vanzemaljsku asistenciju dade za Krkica...Han!$;Lfc je napisao/la:Igrači su nam u fenomenalnoj formi! Od Begovića na golu, pa sve do Džeka u napadu.
To ti pričam !Juve-TZ je napisao/la:pa jel vama normalno da su karte 200-300 maraka?![]()
jel zivimo u svicarskoj ili u bosni....ljudi od 300 maraka zive mjesec dana
i sad da meni neki sibicar kontrolise za koliko cu gledat utakmicu, a nema dva razreda skole...
toliko mi je dosta ovoga da bih volio da prodje portugal, pa da skontamo koji smo supci od naroda i cigani
Pa nemoj je kupovat od krezavog majmuna brate mili! Njegovo je pravo da je proba prodat za tu cijenu, i tvoje je pravo da ga posaljes u 3pm. Samo probam da kazem da ima ljudi sto ce to platit jer ovo protiv portugala nije prijateljska, nego sansa da se ode na evropsko prvenstvo! Meni samo smeta sto se ovdje kuka, a kladim se na svoj zivot da 11.11.11 stadion ce biti pun ko sibica.arnes86 je napisao/la:Shavatm ja tebe...Ja bi dao i 50 KM ali da te pare idu savezu i da nasa repka ima bolje uslove, a ne da tapkarosi zarade...Da repka ima stadion i da kazu na svaku kartu ide jos nekoliko KM i trebaju da su sad karte kostale 30, 50 , 70 ali mene nije prihvatljivo da tapkarosi kupe po 20 KM * 20 Karti = 400 KM a tih 20 karti prodaju po 70-80 KM....AÐ_Official je napisao/la:@arnes. Lijepo cu to sve objasnit. Neznaci ako je neko na zapadu da imaju love il' da su hadzije. 95% navijaca su prosjecni ljudi koji zive za klubove, reprezentacije i mjesecima unaprijed skupljaju pare(cak i vise nego sto treba) da bi mogli kupit kartu. Tesko mi je skontati kako nama mogu karte od 40,20,15 km biti skupe, a nisu skupe da se izadje petkom i subotom ili da se kupi gajba za vikend? Naravno da savezu je cilj zaradit para, jer ako savez nema para onda ni reprezentacija nemoze stimat kako treba, niti se moze platit lova da dodje neki "dobar" trener koji mjesecno kosta 100.000 eura. Portugal nemora dizat cijene jer ce biti 65.000 navijaca, dok kod nas ce biti 15.000. Jesam li ti dovoljno objasnio? Ako ne, samo reci.
Malo matematike....
Pratim repku ali sad izgleda necu moci...
A sto je najsmjesnije ignoriraju nas i podcjenjuju Portugalci i Kristina.... dobro je toScof1eld je napisao/la:ovo nije humano sta nasi rade po klubovima..
Ko nas ba podcjenjuje? Pogledaj izjave nasih i igraca Portugala za ovu utakmicu pa zakljuci ko koga podcjenjuje.bparena je napisao/la:A sto je najsmjesnije ignoriraju nas i podcjenjuju Portugalci i Kristina.... dobro je toScof1eld je napisao/la:ovo nije humano sta nasi rade po klubovima..
Susic ima nekoliko dilema. Hoce li zrtvovat Salihovica i(li) Lulica da igraju u odbrani, i hoce li krenut sa dva napadaca zbog dobre forme Ibisevica. Neka dobro razmisli, jer mora pogodit sa taktikom da bi imali ikakve sanse.Dylan Dog je napisao/la:Lulic je nas najprodorniji igrac,a vjerovatno cemo ga morati zrtvovati da igra u odbrani
A ima i opcija da zrtvujemo obojicu,Lulic desni bek a Salihovic lijevi,Jahic u tandemu sa Spahicem,u tom slucaju smo se otarasili Mravca ali zrtvovali 2 odlicna veznjaka-krila,ma ajd sta ja imam razbijat glavu,ta Susic prima 5000 eura mjesecno da bi donio pravu odluku sta i kakoCartman je napisao/la:Susic ima nekoliko dilema. Hoce li zrtvovat Salihovica i(li) Lulica da igraju u odbrani, i hoce li krenut sa dva napadaca zbog dobre forme Ibisevica. Neka dobro razmisli, jer mora pogodit sa taktikom da bi imali ikakve sanse.Dylan Dog je napisao/la:Lulic je nas najprodorniji igrac,a vjerovatno cemo ga morati zrtvovati da igra u odbrani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.