I pripremaće ih još 7 dana.Dylan Dog je napisao/la:Morate razumjeti zasto nema ljegende,vrijedno priprema koljace za citavo Gorazde
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa čitavu sedmicu to radiDylan Dog je napisao/la:Morate razumjeti zasto nema ljegende,vrijedno priprema koljace za citavo Gorazde
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Moja mama je napravila ružice i neku tortu, zabranjen mi je pristup u kuhinju

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
E nek si i ti mene jednom citirao,vec sam pomislio da me izbjegavasMonolog je napisao/la:I pripremaće ih još 7 dana.Dylan Dog je napisao/la:Morate razumjeti zasto nema ljegende,vrijedno priprema koljace za citavo Gorazde
Nije valjda banovan nesrecnik,pa odma trebaju Sejdic i Finci da reaguju,ugrozen je clan nacionalne manjine
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Legenda majoriziran. Tipujem da je dil'o karte za mec BiH - Portugal. Tapkaros jedan.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Lbj,jesi mi vidio sliku razreda za almanah maturanata 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
E zna li neko gde tapkaroši prodaju karte sa BiH - Portugal?
Pretpostavljam da je to negdje kod tržnice u Ferhadiji, ali nisam siguran.
Ž '21!
Jel hoces da kupis ili pak da ih udarasBianconeri1988 je napisao/la:E zna li neko gde tapkaroši prodaju karte sa BiH - Portugal?
Znajuci kakvo si razocarenje vazda bio,vjerovatno se radi o prvoj opciji
Mislim da se oni krecu kod katedrale ,ferhadija....Bianconeri1988 je napisao/la:E zna li neko gde tapkaroši prodaju karte sa BiH - Portugal?
i moja je stara ruzice napravila...a moja stara sa orasima pomjesa komadice male cokolade pa to bude da prste polizes
1996
Jeste to u talu?Monolog je napisao/la:Ma to samo da ti dokažem da nisam ljut na tebe.![]()
@Tanzla,
U cvaju da nije.
Jesam đe nisam,ima potencijala u tebe mislim nije nešto pretjerano,al nađe se koja finaDylan Dog je napisao/la:Lbj,jesi mi vidio sliku razreda za almanah maturanata
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma ne moras me lagati,imam ja ociLBJ MVP je napisao/la:Jesam đe nisam,ima potencijala u tebe mislim nije nešto pretjerano,al nađe se koja finaDylan Dog je napisao/la:Lbj,jesi mi vidio sliku razreda za almanah maturanata
Ima li kod tebe kakvih da padaju na starije,dobro gradjenje momke
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Tanzla,
Kad smo se dotakli ove teme, mogu ti reći da u skorijoj budućnosti ne planiram ići na tekme naše repke. Da budem precizniji, ta odluka je donesena još u prošlom baražu kad sam se izvrn'o za prokletu kartu. Btw, to nam je "prijatelj" uzeo.
Dakle, iskreno se nadam da će reprezentacija igrati na Tušnju (valjda će nekad zadovoljavati sve potrebe) i da će se tu igrati neka istorijska utakmica pa da i ja budem u vodama tapkaroša. Ne bih spustio cijenu, taman kad bih poder'o kartu i kad bi mi propali novci koje izdvojih za istu.
Kad smo se dotakli ove teme, mogu ti reći da u skorijoj budućnosti ne planiram ići na tekme naše repke. Da budem precizniji, ta odluka je donesena još u prošlom baražu kad sam se izvrn'o za prokletu kartu. Btw, to nam je "prijatelj" uzeo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma šuti ja zapikao dvije iz mog razreda,a jest da kod tebe ne valja ništaDylan Dog je napisao/la:Ma ne moras me lagati,imam ja ociLBJ MVP je napisao/la:Jesam đe nisam,ima potencijala u tebe mislim nije nešto pretjerano,al nađe se koja finaDylan Dog je napisao/la:Lbj,jesi mi vidio sliku razreda za almanah maturanata![]()
![]()
Ima li kod tebe kakvih da padaju na starije,dobro gradjenje momke,odustao sam od ovih svojih
Zivjela iskrenost
Puno su ti te dvije,onu pametniju zadrzi za sebe,meni daj onu sto vjeruje u ljubav i pada na sladunjave rijeci
Puno su ti te dvije,onu pametniju zadrzi za sebe,meni daj onu sto vjeruje u ljubav i pada na sladunjave rijeci
E može tako mislim jaranski da podjelimoDylan Dog je napisao/la:Zivjela iskrenost![]()
E dobar ti je prijatelj.Monolog je napisao/la:@Tanzla,
Kad smo se dotakli ove teme, mogu ti reći da u skorijoj budućnosti ne planiram ići na tekme naše repke. Da budem precizniji, ta odluka je donesena još u prošlom baražu kad sam se izvrn'o za prokletu kartu. Btw, to nam je "prijatelj" uzeo.Dakle, iskreno se nadam da će reprezentacija igrati na Tušnju (valjda će nekad zadovoljavati sve potrebe) i da će se tu igrati neka istorijska utakmica pa da i ja budem u vodama tapkaroša. Ne bih spustio cijenu, taman kad bih poder'o kartu i kad bi mi propali novci koje izdvojih za istu.
I ja evo kontam da pitam legendu da me pogura sa kojom miljom pocetnog kapitala, pa da se utalimo nas trojica i obezbijedimo praunucad, svakako su nas krenuli ovi barazi. A bacicemo se i na ostale sportove.
Sto se tice Tusnja, i ja bih bio sretan da se konacno napravi, al'.. Bas veceras sa prijateljima sjedim uz najbolje pivo na svijetu (znas ti dobro koja je to, i da nije tuzlanska), i komentarisemo Tz, nismo odavno bili, neki nikad.. Da vidimo sta nam je fino nacelnik/poeta napravio.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma hoće ova jedna poznanica, pa sam joj obećao da ću se raspitati, pa da vidim zna li neko od vas...cassanova je napisao/la:Mislim da se oni krecu kod katedrale ,ferhadija....Bianconeri1988 je napisao/la:E zna li neko gde tapkaroši prodaju karte sa BiH - Portugal?
i moja je stara ruzice napravila...a moja stara sa orasima pomjesa komadice male cokolade pa to bude da prste polizes
Sljedeći put ću i svojoj predložiti nešto takvo da napravi, valjda će ličiti na nešto
@Dylane
Ne glumi advokata
Ž '21!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije moj prijatelj, već od prijateljevog oca. Zato i stavih navodnike.
Mah, bilo kako bilo, tad rekoh zbogom i reprezentaciji, savezu, takvim likovima i čemu sve ne.
A, valjda će nekad biti aminovan i Tušanj. Mah, da budem iskren, ne govorim to samo sa ovog tapkaroškog aspekta.
Znaš i sam kakva je atmosfera u Mejdanu kada je igrala košarkaška reprezentacija. Tuzla je grad sporta. Ljudi žive za takve tekme. Na kraju krajeva, fakat vjerujem da ne bi bilo ovakvog sr*nja sa kartama da se igra na Tušnju. Barem ne na početku.
Nego, nemoj se ti uzdat u Legendu. Odmetnik je to. Obezbijedio je svoje praunuke i puca mu ona stvar za nama. Mi moramo sami koračati kroz gusto granje prosječnosti i ispodprosječnosti.
Zato i nismo legende. 
Načelnik pravi fontane. Žust Fontejn.
A, pusti ti tu priču o kvaliteti piva.
Svi znamo da si mislio na tuzlanski pilsner, samo ne smiješ to javno napisati, jer ćeš osjetiti bijes svojih. 
Nego, nemoj se ti uzdat u Legendu. Odmetnik je to. Obezbijedio je svoje praunuke i puca mu ona stvar za nama. Mi moramo sami koračati kroz gusto granje prosječnosti i ispodprosječnosti.
Načelnik pravi fontane. Žust Fontejn.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.