Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Monolog » 05 nov 2011, 22:57

Dylan Dog je napisao/la:Morate razumjeti zasto nema ljegende,vrijedno priprema koljace za citavo Gorazde ;)
I pripremaće ih još 7 dana. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 nov 2011, 22:58

Dylan Dog je napisao/la:Morate razumjeti zasto nema ljegende,vrijedno priprema koljace za citavo Gorazde ;)
Pa čitavu sedmicu to radi ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 nov 2011, 22:58

Moja mama je napravila ružice i neku tortu, zabranjen mi je pristup u kuhinju :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 nov 2011, 22:58

Monolog je napisao/la:
I pripremaće ih još 7 dana. :lol:
E nek si i ti mene jednom citirao,vec sam pomislio da me izbjegavas :P

Nije valjda banovan nesrecnik,pa odma trebaju Sejdic i Finci da reaguju,ugrozen je clan nacionalne manjine :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 nov 2011, 23:00

Legenda majoriziran. Tipujem da je dil'o karte za mec BiH - Portugal. Tapkaros jedan. :lol: :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 nov 2011, 23:01

Ma to samo da ti dokažem da nisam ljut na tebe. :mrgreen:

@Tanzla,
U cvaju da nije. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 nov 2011, 23:03

Lbj,jesi mi vidio sliku razreda za almanah maturanata :P
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 nov 2011, 23:03

E zna li neko gde tapkaroši prodaju karte sa BiH - Portugal?

Pretpostavljam da je to negdje kod tržnice u Ferhadiji, ali nisam siguran.
Ž '21!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 nov 2011, 23:05

Bianconeri1988 je napisao/la:E zna li neko gde tapkaroši prodaju karte sa BiH - Portugal?

Jel hoces da kupis ili pak da ih udaras :mrgreen:

Znajuci kakvo si razocarenje vazda bio,vjerovatno se radi o prvoj opciji :x

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 05 nov 2011, 23:05

Bianconeri1988 je napisao/la:E zna li neko gde tapkaroši prodaju karte sa BiH - Portugal?

Mislim da se oni krecu kod katedrale ,ferhadija....
i moja je stara ruzice napravila...a moja stara sa orasima pomjesa komadice male cokolade pa to bude da prste polizes :)
1996

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 nov 2011, 23:06

Monolog je napisao/la:Ma to samo da ti dokažem da nisam ljut na tebe. :mrgreen:

@Tanzla,
U cvaju da nije. :mrgreen:
Jeste to u talu? :) :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 nov 2011, 23:06

Dylan Dog je napisao/la:Lbj,jesi mi vidio sliku razreda za almanah maturanata :P
Jesam đe nisam,ima potencijala u tebe mislim nije nešto pretjerano,al nađe se koja fina :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 nov 2011, 23:09

LBJ MVP je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Lbj,jesi mi vidio sliku razreda za almanah maturanata :P
Jesam đe nisam,ima potencijala u tebe mislim nije nešto pretjerano,al nađe se koja fina :P
Ma ne moras me lagati,imam ja oci :P :x

Ima li kod tebe kakvih da padaju na starije,dobro gradjenje momke :lol: ,odustao sam od ovih svojih :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 nov 2011, 23:10

@Tanzla,

Kad smo se dotakli ove teme, mogu ti reći da u skorijoj budućnosti ne planiram ići na tekme naše repke. Da budem precizniji, ta odluka je donesena još u prošlom baražu kad sam se izvrn'o za prokletu kartu. Btw, to nam je "prijatelj" uzeo. :lol: Dakle, iskreno se nadam da će reprezentacija igrati na Tušnju (valjda će nekad zadovoljavati sve potrebe) i da će se tu igrati neka istorijska utakmica pa da i ja budem u vodama tapkaroša. Ne bih spustio cijenu, taman kad bih poder'o kartu i kad bi mi propali novci koje izdvojih za istu.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 nov 2011, 23:10

Dylan Dog je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Ma ne moras me lagati,imam ja oci :P :x

Ima li kod tebe kakvih da padaju na starije,dobro gradjenje momke :lol: ,odustao sam od ovih svojih :mrgreen:
Ma šuti ja zapikao dvije iz mog razreda,a jest da kod tebe ne valja ništa :lol:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 nov 2011, 23:11

Zivjela iskrenost :mrgreen:

Puno su ti te dvije,onu pametniju zadrzi za sebe,meni daj onu sto vjeruje u ljubav i pada na sladunjave rijeci :P

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 nov 2011, 23:14

Dylan Dog je napisao/la:Zivjela iskrenost :mrgreen:

Puno su ti te dvije,onu pametniju zadrzi za sebe,meni daj onu sto vjeruje u ljubav i pada na sladunjave rijeci :P
E može tako mislim jaranski da podjelimo :lol:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 nov 2011, 23:17

Monolog je napisao/la:@Tanzla,

Kad smo se dotakli ove teme, mogu ti reći da u skorijoj budućnosti ne planiram ići na tekme naše repke. Da budem precizniji, ta odluka je donesena još u prošlom baražu kad sam se izvrn'o za prokletu kartu. Btw, to nam je "prijatelj" uzeo. :lol: Dakle, iskreno se nadam da će reprezentacija igrati na Tušnju (valjda će nekad zadovoljavati sve potrebe) i da će se tu igrati neka istorijska utakmica pa da i ja budem u vodama tapkaroša. Ne bih spustio cijenu, taman kad bih poder'o kartu i kad bi mi propali novci koje izdvojih za istu.
E dobar ti je prijatelj. :D
I ja evo kontam da pitam legendu da me pogura sa kojom miljom pocetnog kapitala, pa da se utalimo nas trojica i obezbijedimo praunucad, svakako su nas krenuli ovi barazi. A bacicemo se i na ostale sportove.

Sto se tice Tusnja, i ja bih bio sretan da se konacno napravi, al'.. Bas veceras sa prijateljima sjedim uz najbolje pivo na svijetu (znas ti dobro koja je to, i da nije tuzlanska), i komentarisemo Tz, nismo odavno bili, neki nikad.. Da vidimo sta nam je fino nacelnik/poeta napravio.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 nov 2011, 23:19

cassanova je napisao/la:

Mislim da se oni krecu kod katedrale ,ferhadija....
i moja je stara ruzice napravila...a moja stara sa orasima pomjesa komadice male cokolade pa to bude da prste polizes :)
Ma hoće ova jedna poznanica, pa sam joj obećao da ću se raspitati, pa da vidim zna li neko od vas... :mrgreen:

Sljedeći put ću i svojoj predložiti nešto takvo da napravi, valjda će ličiti na nešto :P :mrgreen:

@Dylane

Ne glumi advokata :mrgreen:
Ž '21!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 nov 2011, 23:25

Nije moj prijatelj, već od prijateljevog oca. Zato i stavih navodnike. :mrgreen: Mah, bilo kako bilo, tad rekoh zbogom i reprezentaciji, savezu, takvim likovima i čemu sve ne. :mrgreen: A, valjda će nekad biti aminovan i Tušanj. Mah, da budem iskren, ne govorim to samo sa ovog tapkaroškog aspekta. :mrgreen: Znaš i sam kakva je atmosfera u Mejdanu kada je igrala košarkaška reprezentacija. Tuzla je grad sporta. Ljudi žive za takve tekme. Na kraju krajeva, fakat vjerujem da ne bi bilo ovakvog sr*nja sa kartama da se igra na Tušnju. Barem ne na početku. :lol:

Nego, nemoj se ti uzdat u Legendu. Odmetnik je to. Obezbijedio je svoje praunuke i puca mu ona stvar za nama. Mi moramo sami koračati kroz gusto granje prosječnosti i ispodprosječnosti. :mrgreen: Zato i nismo legende. :mrgreen:

Načelnik pravi fontane. Žust Fontejn. :lol: A, pusti ti tu priču o kvaliteti piva. :mrgreen: Svi znamo da si mislio na tuzlanski pilsner, samo ne smiješ to javno napisati, jer ćeš osjetiti bijes svojih. :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []