Ko niko ? Par hiljada navijaca zelje ?Rade Paprica 9 je napisao/la:Aha. Strasna dominacija. 1997 vam niko ne priznaje. Znači ostaje samo titula iz 2007. Kontinuitet u pm.UPS je napisao/la:Osvojili kup i nismo se, zamisli, borili za opstanak kao vi. dok ste vi 'vladali' mi opet osvojili kup i titulu i opet se nismo BORILI ZA OPSTANAK kao viRade Paprica 9 je napisao/la:
Eh za tih 8 godina bogati šta ste osvojili?
Mi u tom periodu dok nas kako kažeš nije bilo, uzeli titulu i kup, čisto informacije radi. Vama pikam i Bajramske turnire.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da da.Rade Paprica 9 je napisao/la:Aha. Strasna dominacija. 1997 vam niko ne priznaje. Znači ostaje samo titula iz 2007. Kontinuitet u pm.

Sada šibe odavde ako ne znaš normalno provocirati !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
To vam je dodijelio savez, na celu s vasom legendom Jusufom Pusinom
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Ko će dodijeliti nego savez ? Ja svakakvih likova ovdje Bože sačuvaj !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Najezda strumfova na nasoj temi,ocekivanoZeljovac_1921 je napisao/la:To vam je dodijelio savez, na celu s vasom legendom Jusufom Pusinom

- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Nije se igrao playoff, koji se trebao igrati (igrao se godinu prije te, i godinu poslje toga), radi sranja u Mostaru oko stadiona pod bijelim brijegom. Ali ne bitno haj, dali su vam titulu vasa je i gotovo, to je cinjenica.formance je napisao/la:Ko će dodijeliti nego savez ? Ja svakakvih likova ovdje Bože sačuvaj !
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
zlatandr je napisao/la:A meni rece prije tekme na carsiji jedan stari pitar "Kojasevic je Dzeko za Zebu" hahaha sta rec na te nebulozeJug je napisao/la:Joj divova i njihovog Messija.![]()

- KB-TM87
- Kontakt:
zajebo si i šefa i stanicurokyy je napisao/la:Najezda strumfova na nasoj temi,ocekivanoZeljovac_1921 je napisao/la:To vam je dodijelio savez, na celu s vasom legendom Jusufom Pusinom,nego jestel to dobili po guzici ispred sjevera poslije tekme
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Tačno. Sada promijenimo temu i provocirajte i radujte se zasluženoj pobjedi u granicama normale ! Živio !Zeljovac_1921 je napisao/la:Nije se igrao playoff, koji se trebao igrati (igrao se godinu prije te, i godinu poslje toga), radi sranja u Mostaru oko stadiona pod bijelim brijegom. Ali ne bitno haj, dali su vam titulu vasa je i gotovo, to je cinjenica.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ma neamo se sta radovati, danas mozemo samo zaliti sto vas nismo dobili 3-0.formance je napisao/la:Tačno. Sada promijenimo temu i provocirajte i radujte se zasluženoj pobjedi u granicama normale ! Živio !Zeljovac_1921 je napisao/la:Nije se igrao playoff, koji se trebao igrati (igrao se godinu prije te, i godinu poslje toga), radi sranja u Mostaru oko stadiona pod bijelim brijegom. Ali ne bitno haj, dali su vam titulu vasa je i gotovo, to je cinjenica.

Arnelinho je napisao/la:Ma haj nek' pišu, al' nek' pišu o Sarajevu, uz dozu poštovanja i racionalnog razmišljanja, a ne lupati k'o napušen.A za tekmu ima predvidjena tema.Očekujem od administracije da reaguje i pobriše sve postove koji nemaju veze sa našim voljenim klubom!
Ovo treba zaboraviti i sl. kolo rasturiti onu Zvjezdicu (odakle samo izvadiše ime)Ne mislim na CZ.
Za Sarajevo je svaka tekma ista, za njega nema derbija, jer da bi bio derbi protivnik mora biti dostojan, a takvog u BHPL nema. Postoje samo protivnici, od kojih se može izgubiti al' se većinom pobjedjuju. Onaj ko priča o nekakvom derbiju taj veze sa mozgom nema. Ovo nije ni nalik na tekme u Titino doba.
I molim vas ako će vam replika početi sa "Željo" da mi ne odgovarate. Taj tim me ne zanima.

Sta reci? Koju posluku porati? Kome?
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
bordo_boy je napisao/la:Arnelinho je napisao/la:Ma haj nek' pišu, al' nek' pišu o Sarajevu, uz dozu poštovanja i racionalnog razmišljanja, a ne lupati k'o napušen.A za tekmu ima predvidjena tema.Očekujem od administracije da reaguje i pobriše sve postove koji nemaju veze sa našim voljenim klubom!
Ovo treba zaboraviti i sl. kolo rasturiti onu Zvjezdicu (odakle samo izvadiše ime)Ne mislim na CZ.
Za Sarajevo je svaka tekma ista, za njega nema derbija, jer da bi bio derbi protivnik mora biti dostojan, a takvog u BHPL nema. Postoje samo protivnici, od kojih se može izgubiti al' se većinom pobjedjuju. Onaj ko priča o nekakvom derbiju taj veze sa mozgom nema. Ovo nije ni nalik na tekme u Titino doba.
I molim vas ako će vam replika početi sa "Željo" da mi ne odgovarate. Taj tim me ne zanima.

Čudo je koliki kompleks iz tebe izbija dječače,zbog takvih kao ti koji pljuju po jedinoj tekmi koja bi trebala valjat mi imamo ovakve derbije, al nije tu najveća sramota... Najveća sramota je što takvi kao ti imaju ogromnu podršku sa obije strane od ove manje raje koja vidjela derbija kako treba nije.
Predlažem ti da ides u školu i da stasaš u normalnog momka sa kojim ćemo svi imati šta porazgovarati a ne da trpimo tvoje komplekse i mržnju...
i jos nešto ovo nije forum za navijačke skupine nit za bilo šta što je vezano uz njih.... fino idi i registruj se na takve forume pa prosipaj mržnju i isfrustriranost
a sto se tekme tiče.... ma karanana je bila ... doduše mi smo imali više šansi ... šteta za derbi
Game Over.
Ti to meni ?
Čudo je koliko si ti im'o toga o meni za reći ,a da me uopće i ne poznaješ.
O ovoj temi možeš govoriti koliko ti je volja i gdje god ti administracija dopusti, al' mene zaobidji, jer nemam namjeru da diskutujem sa nekim ko je tako agresivno nastrojen.
O Želji sam već rek'o - taj tim me uopće ne zanima. Plasira li se u Europu želim mu sve najbolje, al' ako je ovo tema Sarajeva onda dajmo se usko držati nje, a ne nekud zavlačiti u offtopic. Ta činjenica ne umanjuje ničije pravo da piše, al' ograničava o čemu da se piše. A koliko vidim ti si cijeli jedan post posvetio meni. Te si zaključio da sam dječak, te da sam neškolovan, te da se trebam obrazovati , te da se sa mnom ne može razgovarati, lijepo bogme...
I ovaj put želim napomenuti da očekujem intervenciju administracije i vidjećemo hoće li je biti. Ovo je napad na moju ličnost, ponižavanje i uvreda. Naveo sam razloge zbog čega bi ovo trebalo biti sankcionisano, a sada je na vama da odredite sankciju. Zbog ovoga je moguće pokrenuti i pravni postupak, a kamoli šta drugo...
Usput, kada budeš znao argumentovati svoj stav javi da ti odgovorim. Ovde sada tebi da nešto posebno objašnjavam nemam namjeru.
Čudo je koliko si ti im'o toga o meni za reći ,a da me uopće i ne poznaješ.

O ovoj temi možeš govoriti koliko ti je volja i gdje god ti administracija dopusti, al' mene zaobidji, jer nemam namjeru da diskutujem sa nekim ko je tako agresivno nastrojen.
O Želji sam već rek'o - taj tim me uopće ne zanima. Plasira li se u Europu želim mu sve najbolje, al' ako je ovo tema Sarajeva onda dajmo se usko držati nje, a ne nekud zavlačiti u offtopic. Ta činjenica ne umanjuje ničije pravo da piše, al' ograničava o čemu da se piše. A koliko vidim ti si cijeli jedan post posvetio meni. Te si zaključio da sam dječak, te da sam neškolovan, te da se trebam obrazovati , te da se sa mnom ne može razgovarati, lijepo bogme...
I ovaj put želim napomenuti da očekujem intervenciju administracije i vidjećemo hoće li je biti. Ovo je napad na moju ličnost, ponižavanje i uvreda. Naveo sam razloge zbog čega bi ovo trebalo biti sankcionisano, a sada je na vama da odredite sankciju. Zbog ovoga je moguće pokrenuti i pravni postupak, a kamoli šta drugo...
Usput, kada budeš znao argumentovati svoj stav javi da ti odgovorim. Ovde sada tebi da nešto posebno objašnjavam nemam namjeru.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Koji mi **** vise brisete postove, niti sam koga uvrijedio niti ista, **** ovakve moderatore, idite u picku lijepu materinu, a sad me slobodno banujte, nabijem vas na ****, a ja cu se prijaviti ponovo 

-
- Kontakt:
ne shvatam samo kako ljudi ne mogu biti objektivni , kako mogu pisati da je bilo bara bara kad gostujuca ekipa za cijelu utakmice nije imala sut u okvir gola i prvi korner izvela u 86. minuti , domacin je imao pored gola jos 2 3 suta u okvir valjda se to gleda a ne sansa prilika koja nije u okvir isla ne shvatam ne razumijem jel tesko protivniku priznat da je bio sretniji spretniji ili bolja , odlika velikih ljudi i zrelih ljudi je da budu veliki i kad im ne ide , lako je likovati kad su pobjede i slavlja tu pozz svima
Kome da cestitam??? Odem veceras na pice u kafic, momak u dresu vaseg kluba prica na mob i govori dodji jarane na pice zaklali smo kurban na grbavici veceras. Jel njemu primitivcu koji nema 2 razreda osnovne skole da cestitam, ili na ovoj temi nekim tvojim forumasima koji su gori od dusmana sta pisu, jel i njima treba da cestitam. Cestitalo se nekad davno a sad za cestitku mozes samo noz da nobijes ili po glavi. Toliko ima primitivaca i bolesnih ljudi na ovom forumu da nemas kome ni cestitati....rijetki su izuzetci...pozzz
Bgm ,aca rano si mi poceo
haahhahaha

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, ASD, Benko123, jurisicduska, Seipronto, Sinfoc1986, Vanja8 i 82 gosta.