ZOI84 je napisao/la:Moram opet oko ocjena po SkYsport Džeko 8, Kun 9
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ulizuju se Maradoni, mozda hoce da da ga dovedu da im bude komentatorHZ_ilidzaa je napisao/la:ZOI84 je napisao/la:Moram opet oko ocjena po SkYsport Džeko 8, Kun 9![]()
![]()
e cuj Kun 9 ... Pa Aguero kakav je danas bio ne bi mogao u prvih 22 na nasem derbiju.
cuj devetka hahaha
- Centre forward
- Kontakt:
Zasto patiti oko toga ko je bio igrac utamice.Ruku na srce Edo ce za nas(veliku vecinu) uvijek bit' igrac utakmice, bez obzira sta,koliko i kako je uradio pos'o na terenu.Nema tu neke diskusije.Zabijajuci konstantno a pri tome i upisujuci pokoju asistenciju u najjacoj ligi Dunjaluka covjek dokazuje svjetsku klasu i to je to.Ocekujem da se Džekson u Zenici raspuca k'o Mevlid po rajvoSa i da kompletira dobru godinu 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- pintol_TM87
- Kontakt:
jel neko moze postavit gol dzeke? hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Imas na naslovnoj Dzekin gol?!pintol_TM87 je napisao/la:jel neko moze postavit gol dzeke? hvala
http://sportsport.ba/ino_fudbal/city-sl ... odio/67618" onclick="window.open(this.href);return false;
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Jadna majko Kunu dali 9-ku, pa fraer nije zaslužio ni 5HZ_ilidzaa je napisao/la:ZOI84 je napisao/la:Moram opet oko ocjena po SkYsport Džeko 8, Kun 9![]()
![]()
e cuj Kun 9 ... Pa Aguero kakav je danas bio ne bi mogao u prvih 22 na nasem derbiju.
Fakat ima bolesnih likova ...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
AÐ_Official
- Kontakt:
2-3 stative, par lopti Dzeki, isto tako daje Dzeki vise prostora s obzirom da razvlaci igru. neka njemu 9-ke, bitno je da Dzeko ga uvalio.*p!p!t@* je napisao/la:Jadna majko Kunu dali 9-ku, pa fraer nije zaslužio ni 5HZ_ilidzaa je napisao/la:ZOI84 je napisao/la:Moram opet oko ocjena po SkYsport Džeko 8, Kun 9![]()
![]()
![]()
Svaka cast Edinu na ovoj izjavi u vezi QPR-a jer ce na taj nacin dobiti "fanove" izvan City-a.Treba postovati protivnika prije svega,a on to izgleda i radi 
Sljedeca sa Newcastleom,ako tu dobije priliku i ako zabije moze se lako izdvojiti na vrhu liste strijelaca
Sljedeca sa Newcastleom,ako tu dobije priliku i ako zabije moze se lako izdvojiti na vrhu liste strijelaca
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jos da je Kun zabio, dobio bi ocjenu 18 (na skali 1-10)AÐ_Official je napisao/la:2-3 stative, par lopti Dzeki, isto tako daje Dzeki vise prostora s obzirom da razvlaci igru. neka njemu 9-ke, bitno je da Dzeko ga uvalio.*p!p!t@* je napisao/la:
Jadna majko Kunu dali 9-ku, pa fraer nije zaslužio ni 5![]()
Dzeko u super formi pred Portugalce, samo ne kontam na onoj listi najboljih igraca kako je ona R00ney prvi ?! Nigdje veze ko to ocjenjuje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Dzeko u super formi pred Portugalce, samo ne kontam na onoj listi najboljih igraca kako je ona R00ney prvi ?! Nigdje veze ko to ocjenjuje.
Mozda zato sto je Englez ?
Chelsea F.C.
Dzeko je gigant!
Ne kontam kako ce Rooney bit prvi ?
Zar RVP nema 11, a Dzeko 10....dok Rooney i Aguero po 9 ?
EDIT: mislio sam da je rijec o strijelcima, izvinjavam se
Ne kontam kako ce Rooney bit prvi ?
Zar RVP nema 11, a Dzeko 10....dok Rooney i Aguero po 9 ?
EDIT: mislio sam da je rijec o strijelcima, izvinjavam se
Zadnja izmjena: KONGO, dana/u 06 nov 2011, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
-
samosarajvo
- Kontakt:
Kakva je zvjer ovaj Dzeko tate mi mog.
Sve pohvale dijamantu, fox-in-the-box, zna nekad i sve sam da uradi 
[youtube][/youtube]
1:04
1:04
Ja ne znam kako si ti ovo shvatio ali reci da je QPR najjaci protivnik sa kojim su igrali a samo kolo prije toga igrali sa Unitedom.....Moggiano je napisao/la:Svaka cast Edinu na ovoj izjavi u vezi QPR-a jer ce na taj nacin dobiti "fanove" izvan City-a.Treba postovati protivnika prije svega,a on to izgleda i radi
Ne mislim da se ovo svidjelo Unitedu a ni Tottenhamu.
Ne kazem da je namjerno htio da ponizi nekog ali tako je ispalo. Doduse, i jeste tako, United 1:6 a QPR 2:3.
-
AÐ_Official
- Kontakt:
On je rekao "najbolja ekipa protiv koje smo igrali u gostima" i to po rezultatu i jeste tako jer su se United i Tottenham bukvalno raspali i katastrofalno odigrali, dok igraci QPR su se borili punih 90 minuta i dali tesku tekmu Man City-u. Sumnjam da je to Edin mislio u smislu igrackog kadra, nego u smislu rezultata i koliko im je tesko bilo do ta 3 boda u gostima.SamoZeljo je napisao/la:Ja ne znam kako si ti ovo shvatio ali reci da je QPR najjaci protivnik sa kojim su igrali a samo kolo prije toga igrali sa Unitedom.....Moggiano je napisao/la:Svaka cast Edinu na ovoj izjavi u vezi QPR-a jer ce na taj nacin dobiti "fanove" izvan City-a.Treba postovati protivnika prije svega,a on to izgleda i radi
Sljedeca sa Newcastleom,ako tu dobije priliku i ako zabije moze se lako izdvojiti na vrhu liste strijelaca![]()
Ne mislim da se ovo svidjelo Unitedu a ni Tottenhamu.
Ne kazem da je namjerno htio da ponizi nekog ali tako je ispalo. Doduse, i jeste tako, United 1:6 a QPR 2:3.
Trenutno korisnika/ca: mahic, ObjektivnaSApublika, Soli i 68 gostiju.