Allahraziola, Matri ce ga dat, ko ce drugiSoni je napisao/la:Bajrambarecola Juventini koji slavite, veceras nam je Matri spremio bajramluk
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Bajram Serif Mubarek Olsun svim Juventinima koji slave ovaj veliki Muslimanski praznik...
Ne mora Matri dati Bajramlook nek to ucini bilo koji nas igrac... I ja cu biti sretan... A vjerujte presretan sam i zbog sinocne pobjede nad Pitarlookom...
Ne mora Matri dati Bajramlook nek to ucini bilo koji nas igrac... I ja cu biti sretan... A vjerujte presretan sam i zbog sinocne pobjede nad Pitarlookom...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Baš tako! Nek je naš Željo mlatnuo pitare
Ovi ostali nemojte se šta uvrijediti!
Nego Bajrambarećula svim koji slave!
A večeras ne bi mi ništa draže bilo nego da pobjedimo iz nepostojećeg penala
Pa da opet počnu kukati kako štelimo
Ovi ostali nemojte se šta uvrijediti!
Nego Bajrambarećula svim koji slave!
A večeras ne bi mi ništa draže bilo nego da pobjedimo iz nepostojećeg penala
Pa da opet počnu kukati kako štelimo
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- sarajlija89
- Kontakt:
Magicni, da ne bude da sam zaboravio....
Opklada???
dvije sedmice, avatar koji pobjednik izabere..
I BSMO, svim vjernicima islamske vjeroispovjesti
veceras hocu bajramluk na San Paolu 
Opklada???
dvije sedmice, avatar koji pobjednik izabere..
I BSMO, svim vjernicima islamske vjeroispovjesti
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- SoloJuve26
- Kontakt:
Soni je napisao/la:Bajrambarecola Juventini koji slavite, veceras nam je Matri spremio bajramluk
Allahraziola,, i da nam donese pobjedu veceras
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN !!!
SVIM MUSLIMANIMA ŠIROM SVIJETA A NAROČITO CRNO.BIJELOJ BRAĆI
A NAJBOLJI BAJRAMLUK BIO BIO NARAVNO POBJEDA NAD napolitancima,A ŠTO BI GA VOLIO DA GA CAPITANO ZABIJE IZ SLOBODNJAKA

SVIM MUSLIMANIMA ŠIROM SVIJETA A NAROČITO CRNO.BIJELOJ BRAĆI
A NAJBOLJI BAJRAMLUK BIO BIO NARAVNO POBJEDA NAD napolitancima,A ŠTO BI GA VOLIO DA GA CAPITANO ZABIJE IZ SLOBODNJAKA
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
- SoloJuve26
- Kontakt:
Izgleda nema nista od utakmice veceras,, kisa neprestaje padati... 
- sarajlija89
- Kontakt:
Odgođena je utakmica

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bas sam se nalozio na vecerasnju tekmu, kad tamo procitah da se ne igraSoloJuve26 je napisao/la:Bas steta jel je bila dobra prilika da i dobijemo,,
Steta, zaista, bili smo kadar veceras pobjediti...
Mislim da ovi njima vise odgovara, jer su imali tesku utakmici polovinom sedmice. Ko zna kada ce biti sledeci termin za odigravanje ove utakmice...
Jesu li provjerne informacije da veceras nema tekme??
- sarajlija89
- Kontakt:
Zvanicno je....
Jbem ti srecu....uzeli bi 100%...14. decembra se nova tekma igra...najvjerovatnije...
Jbem ti srecu....uzeli bi 100%...14. decembra se nova tekma igra...najvjerovatnije...
Igramo i sa Udinama i Napolijem u Decembru, sto znaci dva najteza gostovanja...
Izgubili smo jednu titulu na potopljenom terenu, kako rece jedan momak na juvebalkan, tako da je, mozda, i bolja odgoda, mada s moje strane ostaje zal za ovom prilikom jer sam bio ubjeden u pobjedu...
Juve Aleeee
Izgubili smo jednu titulu na potopljenom terenu, kako rece jedan momak na juvebalkan, tako da je, mozda, i bolja odgoda, mada s moje strane ostaje zal za ovom prilikom jer sam bio ubjeden u pobjedu...
Juve Aleeee
Tugo nesreco !
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- JuveSissoko
- Kontakt:
pu jbem ti, taman kad ih trebamo rasuti eto vremenske nepogode.Mislio sam da zbog smeca nije se moglo igrat kad ono poplave.Nafakasi a mi po olujama snijeznim igrali.Tetkice sa juga.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
kisovito nema sta
kisovito nema sta
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Joj razočarenja.
Čitav dan se patim oko kurbana, kontam večeras ću se razrhatati uz Juve, kad ono odgođeno, gledam slike nema potrebe za odgađanjem...
Sljedeća tekma tek 18. novembra, valja dočekati.
Čitav dan se patim oko kurbana, kontam večeras ću se razrhatati uz Juve, kad ono odgođeno, gledam slike nema potrebe za odgađanjem...
Sljedeća tekma tek 18. novembra, valja dočekati.
Ž '21!
Ima li neko slike stadiona, jer na onom videu od Zuliania nisam primjetio razlog zbog kojeg utakmica ne bi bila odigrana. Npr. ono juče u Genoi je sasvim opravdano, jer je stadion bio pun vode!
I onda utakmicu odgodili za 14 decembar samo 2 dana nakon utakmice sa Romom, a ionako smo imali težak raspored u zadnje vrijeme, krivo mi je, jer je Juve u boljoj formi i mogli su ovo večeras dobiti, a sad slijedi i reprezentativna pauza!
I onda utakmicu odgodili za 14 decembar samo 2 dana nakon utakmice sa Romom, a ionako smo imali težak raspored u zadnje vrijeme, krivo mi je, jer je Juve u boljoj formi i mogli su ovo večeras dobiti, a sad slijedi i reprezentativna pauza!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Il Pinturicchio
- Kontakt:
Nadam se da ce im trebati pobjeda za prolaz grupne faze u ligi sampiona protiv Villareala na El Madrigalu 07 dec tako da idemo u goste umornom i slomjenom timu 
Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pravila kažu da se sljedeća utakmica treba igrati u prvom slobodnom terminu, Marotta je rekao da je prvi slobodni termin 30. novembar i da će tražiti od FIGC-a taj termin.
Ali neka, znam da i to neće ispoštovati i opet će na kraju svi pričati kako smo mi lopovi, a svako živ je vidio kako smo pokradeni prošle sedmice, a i evo i ove sad odgađaju utakmicu bez ijednog razloga.
Ali neka, znam da i to neće ispoštovati i opet će na kraju svi pričati kako smo mi lopovi, a svako živ je vidio kako smo pokradeni prošle sedmice, a i evo i ove sad odgađaju utakmicu bez ijednog razloga.
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.