Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
Drinin vuk je najjaci 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Svi smo mi drinin vuktanzla je napisao/la:Mozda je Tribalian drinin vuk?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Desnu ruku da nije.tanzla je napisao/la:Mozda je Tribalian drinin vuk?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Sad bez zjbancije, zanima me kako su Devil i Tribalian nabasali na ovaj forum, i postali clanovi, i to cijenjeni, naseg communitya. Vjerovatno su vec pisali negdje, al' ja il' sam zaboravio, ili nisam ni vidio.
Tribalian jesi plak'o sinoc kad je tvoj incognito klub izgubio?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Brate za Stefka ne znam,a ja sam nabasao tako sto @ Sarajlica reko mom drugu za ovaj forum pa on reko meni. Ovo je jedini normalan sportski forum u ex yu da ne racunam one koji su vezani za samo jedan klub.tanzla je napisao/la:Sad bez zjbancije, zanima me kako su Devil i Tribalian nabasali na ovaj forum, i postali clanovi, i to cijenjeni, naseg communitya. Vjerovatno su vec pisali negdje, al' ja il' sam zaboravio, ili nisam ni vidio.![]()
p.s. Nisam plakao
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto mene okrivljujes sad
Marko koji je River u ligi i koju ono ligu igra ?

Marko koji je River u ligi i koju ono ligu igra ?
River je veciti sampion prve argentinske ligeSarajlijc@ je napisao/la:
Marko koji je River u ligi i koju ono ligu igra ?![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Znam nego jel se i sad bore za titulu prve argentinske lige ? 
- spielführer_21
- Kontakt:
+1Tribalian je napisao/la:River je veciti sampion prve argentinske ligeSarajlijc@ je napisao/la:
Marko koji je River u ligi i koju ono ligu igra ?![]()
River mi amor!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ove sezone smo to prepustili nekim manjim ekipama koje retko dolaze do izrazaja,ne bi bilo zanimljivo da mi stalno dominiramo .Sarajlijc@ je napisao/la:Znam nego jel se i sad bore za titulu prve argentinske lige ?
p.s. Ja i Dzo se naostrili da gledamo veceras kod mene Napoli-Juve ,kad ono odlozeno
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrav svima. Ako moze lajk na sliku veoma je vazno i pomoci ce te mi pravo.
Pozdrav svima. Ako moze lajk na sliku veoma je vazno i pomoci ce te mi pravo.
1996
Za 3 sata sam dobio 5kg vec. Ubice me Bajram. Mislim da mogu u Ginisovu knjigu rekorda, koliko sam kalorija unio za kratko vrijeme. Sarma, burek, sitni cevap, bataci, baklava, sapice. Sve je u procesu probave.
Od ovog moze da se umre.
Od ovog moze da se umre.
tanzla je napisao/la:Za 3 sata sam dobio 5kg vec. Ubice me Bajram. Mislim da mogu u Ginisovu knjigu rekorda, koliko sam kalorija unio za kratko vrijeme. Sarma, burek, sitni cevap, bataci, baklava, sapice. Sve je u procesu probave.![]()
Od ovog moze da se umre.
Samo cepaj.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Tribaliana niko ne smije dirati. On i ja ćemo ući u poslovne vode i bićemo veoma uspješni u poslu kojim ćemo se baviti. Dakle, nemojte ni pod tačkom razno zayebavati mog jarana.
Interesantno je to da mnogi zbog Vuka i sličnih njemu, prema svakome "drugačijem" gledaju na taj način. @Tribi, @Devil, @MaGiCa, @Dantes (vjerovatno ću zaboraviti nekoga, pa nek mi halale) su najbolji dokaz da ne treba trčati pred rudo.
Dosta sam vas pohvalio, odoh sad potegnut koju.
Žena mi je spremila trpezu i po'. 
Interesantno je to da mnogi zbog Vuka i sličnih njemu, prema svakome "drugačijem" gledaju na taj način. @Tribi, @Devil, @MaGiCa, @Dantes (vjerovatno ću zaboraviti nekoga, pa nek mi halale) su najbolji dokaz da ne treba trčati pred rudo.
Dosta sam vas pohvalio, odoh sad potegnut koju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Halo ba zar mi sinoc nismo dogovorili biznis, kakav sad Tribalian, on je incognito pitar, PARTNERU!

Brate hvala tiMonolog je napisao/la:@Tribaliana niko ne smije dirati. On i ja ćemo ući u poslovne vode i bićemo veoma uspješni u poslu kojim ćemo se baviti. Dakle, nemojte ni pod tačkom razno zayebavati mog jarana.![]()
Interesantno je to da mnogi zbog Vuka i sličnih njemu, prema svakome "drugačijem" gledaju na taj način. @Tribi, @Devil, @MaGiCa, @Dantes (vjerovatno ću zaboraviti nekoga, pa nek mi halale) su najbolji dokaz da ne treba trčati pred rudo.![]()
Dosta sam vas pohvalio, odoh sad potegnut koju.Žena mi je spremila trpezu i po'.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma @Tribi i ja baratamo zelenilom.tanzla je napisao/la:Halo ba zar mi sinoc nismo dogovorili biznis, kakav sad Tribalian, on je incognito pitar, PARTNERU!![]()
![]()
Bićemo poput "Crane, Pool & Schmit". Samo, mi ćemo to odraditi sa "MTT" ili "TMT" (ne patim od prvog mjesta).
@Tribi,
Hvala u ime ovih oko mene.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim forumasima islamske vjeroispovjesti, te onima koji citaju forum, a nisu clanovi, da ga provedete u zdravlju, sreci i rahatluku te da pocistite tepsije 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
A ovaj vam je guru?Monolog je napisao/la:Ma @Tribi i ja baratamo zelenilom.tanzla je napisao/la:Halo ba zar mi sinoc nismo dogovorili biznis, kakav sad Tribalian, on je incognito pitar, PARTNERU!![]()
![]()
"Maj" ti još zelenila.
![]()
![]()
Možeš biti mlađi partner, a onda zaslugama, radom i zaradom zaraditi svoje ime na vratima naše kancelarije.
![]()
Bićemo poput "Crane, Pool & Schmit". Samo, mi ćemo to odraditi sa "MTT" ili "TMT" (ne patim od prvog mjesta).![]()