Bez jakog Leverkusena i Karlsruea(Scholl i Kahn) nema ni jakog BayernaRz88 je napisao/la:Njega sam zaboravio haha. Kad se smo sjetim tih loših (dobrih) vremena, kako je sve lijepo bilo.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Hah, to je i glavni razlog zašto je Bayern loš. Bez Bayera nema ni Bayerna. Ovaj Renato Augusto i Artuto Vidal su dobri, ali ovaj prvi spor, drugi sklon nekim ispadima.
- bayernovac
- Kontakt:
Jeli to tebi nešto krivo.Evo kod njih je na kaljenju naš Kroos koji je od kako je došao Heynkes u bayer nezamjeniv u početnoj postavi.Heynkes to sigurno radi zbog nas jer nas je vodio pred kraj prošle sezone i zbog toga jer je dobar prijatelj sa Henesom.Što se tiče njihovih drugih igrača tu su kao naša potencijalna pojačanja Vidal,Rolfes,Barneta,Renato Agusto,Helmes,Adler,Derdiyok.Phill Jackson je napisao/la:Bez jakog Leverkusena i Karlsruea(Scholl i Kahn) nema ni jakog BayernaRz88 je napisao/la:Njega sam zaboravio haha. Kad se smo sjetim tih loših (dobrih) vremena, kako je sve lijepo bilo...nego se vi molite da ovi Leverkusenovi skauti prorade i dovedu normalne igrace koje cete im vi poslje klepit
![]()
![]()
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
- bayernovac
- Kontakt:
Što se tiče Riberya i ja bih volio da se ovo što prije završi.Mislim i da hoće do 31.augusta i ukoliko Real stvarno ponudi 30mil€ i Snajdera i Robena ili Vdv to će Rumenige mislim prihvatiti.Sa ovim transferom dobili bi smo da igrača za jednog i dosta love za koji bih mogli još nekog kupiti npr(Bosingwa,Rafinha, ili Klerk).Očekujem ovaj transferJameS je napisao/la:nekako mi ovo izgleda previse Robenn,Snejder+30mil.eura...svakako da bi volio da Ribery dodje bilo bi to nenormalno dobro pojacanje,ali bar da su umjesto Robenna stavili VDV-a onda bi mi bilo svejdeno
hhhahhhaahahah....kako ce boumjohan sjedit na klupi kad je protiv hoffenhajma bio medzu najboljim...svasta na svijetu...a kroos je bolji nego sto je cristiano ronaldo bio u njegovim godinama ...ove godine ce u potpunosti stasati i bice vrhunska zamjena za riberija sljedece godine...
- bayernovac
- Kontakt:
slažem sa stobombubooty je napisao/la:hhhahhhaahahah....kako ce boumjohan sjedit na klupi kad je protiv hoffenhajma bio medzu najboljim...svasta na svijetu...a kroos je bolji nego sto je cristiano ronaldo bio u njegovim godinama ...ove godine ce u potpunosti stasati i bice vrhunska zamjena za riberija sljedece godine...
A evo nešto od baumjohana iz prosle sezone
DA ih pošaljemo Van gaalu možda se predomisli Ovaj protiv bremena nema premca sigurno
daj bolan protiv hofenhajma svaka ama bas svaka mu je lopta imala oko...pa skoro svaki put kad je bajern ozbiljnije priprjetio golu on je bio u akciji...klasicna 10tka trenutno jedina u bajernu
- bistrikboy
- Kontakt:
Top 10 nogometnih stadiona u izboru The Timesa:
1. Westfalenstadion
2. San Siro
3. Anfield
4. Inonu
5. Allianz Arena
6. Santiago Bernabeu
7. La Bombonera
8. Stadionul Dinamo
9. Nou Camp
10. Craven Cottage
1. Westfalenstadion
2. San Siro
3. Anfield
4. Inonu
5. Allianz Arena
6. Santiago Bernabeu
7. La Bombonera
8. Stadionul Dinamo
9. Nou Camp
10. Craven Cottage
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Craven Croattage ona rupa od Fulhamovog stadiona medju 10 

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Cuj nadamo se da ce Bayern pobjediti
Sta se imas nadati kad se to zna.
Ima da im vrate za proslju sezonu.
Predvidjam razbijanje Alofsovih pulena.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Nail for Real
- Kontakt:
Samo ti predvidjaj ima da vas razbiju!secer je napisao/la:Cuj nadamo se da ce Bayern pobjediti![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
e moj zuckeru.. da vas ne bi zadesila ista sudbina ko i prosle sedmicesecer je napisao/la:Cuj nadamo se da ce Bayern pobjediti![]()
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
nema se tu sta nadatt bavarci ce ih pregazit i to je to!!!!
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- rob do bagro
- Kontakt:
bice ovo dobra utakmica werder ce sigurno ici na pobjedu ali ne kao Bayern koji ce ih zgazit 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajmo momci, nadam se pobjedi i osveti za proslu sezonu. Imamo definitivno velike sanse za pobjedu s obzirom da u Werderu ne igra nekolicina igraca. Ako odigraju kao drugo poluvrijeme protiv Hoffenheima trebali bi ih razbiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Tesko da sta mozete uraditi bez Riberya, ali eto vidjet cemo. Werder samo malo ako bude ozbiljniji u odbrani moze da ne izgubi.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa po svemu sudeci Ribery bi trebao igrati, za Francusku je igrao posljednjih 10 tak minuta. Ocekujem ga barem pola sata, a ako ne udje opet kazem imamo velike sanse za pobjedu, slab je Werder, bez Diega su 0.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mislim da Ribery ne zeli jos da igra za Bayern, jer ako bi zaigrao za Bayern onda ako predje u Real ne bi mogao igrati do polusezone, tako sam negdje procitao. Zato vam on simulira neke povrede, palca, klinca, lik jednostavno nece da igra, jer hoce u Real.omerbavarac je napisao/la:Pa po svemu sudeci Ribery bi trebao igrati, za Francusku je igrao posljednjih 10 tak minuta. Ocekujem ga barem pola sata, a ako ne udje opet kazem imamo velike sanse za pobjedu, slab je Werder, bez Diega su 0.
Nadam se iskreno da nece igrati i da ce preci u Real do zavrsetka prijelaznog roka.
RIBERY CEKAMO TE U REALU ! ! !
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma vidim ja da si ti dosao ponovo da provociras, nemas razloga jer mi je vec ohladilo to sve u vezi s Bilalom. Nek uzmu sto im je ponudjeni za njega i svi sretni. A bolje ti se prihvati svoje Afrike ostavi Bilala, nemas ti nikakve koristi od njega...

Hoeness: Po 98. put, Ribery ostaje!
ULI HOENESS, sportski direktor bavarskog nogometnog diva Bayerna, morao je još jednom odgovarati na novinarski upit o još uvijek aktualnom zanimanju madridskog Reala i Manchester Uniteda za francuskog reprezentativca Francka Riberyja.
Nakon što je Real iz Liverpoola doveo Španjolca Xabija Alonsa, sportski direktor ''kraljevskog kluba Jorge Valdano nedvosmisleno je poručio da njegov klub ovoga ljeta više neće dovoditi pojačanja. Prije toga je, podsjećamo, Real doveo Cristiana Ronalda, Kaku i Karima Benzemu, sve klasu do klase.
Pa ipak, novinari i dalje pišu o Realovoj želji za dovođenjem 26-godišnjeg Riberyja, kojeg bi u svojim redovima jako želio imati i Manchester United.
"Reći ću, ako treba, i po 98. puta: Franck Ribery ostaje u Bayernu! Taj slučaj smo jednom zauvijek zaključili još prošlog mjeseca. Sve ponude za njega koje su došle nakon toga, ili koje još uvijek stižu ili će stići, neće zaokupiti ali baš niti jedan trenutak naše pažnje", rezolutno tvrdi Höness.
ULI HOENESS, sportski direktor bavarskog nogometnog diva Bayerna, morao je još jednom odgovarati na novinarski upit o još uvijek aktualnom zanimanju madridskog Reala i Manchester Uniteda za francuskog reprezentativca Francka Riberyja.
Nakon što je Real iz Liverpoola doveo Španjolca Xabija Alonsa, sportski direktor ''kraljevskog kluba Jorge Valdano nedvosmisleno je poručio da njegov klub ovoga ljeta više neće dovoditi pojačanja. Prije toga je, podsjećamo, Real doveo Cristiana Ronalda, Kaku i Karima Benzemu, sve klasu do klase.
Pa ipak, novinari i dalje pišu o Realovoj želji za dovođenjem 26-godišnjeg Riberyja, kojeg bi u svojim redovima jako želio imati i Manchester United.
"Reći ću, ako treba, i po 98. puta: Franck Ribery ostaje u Bayernu! Taj slučaj smo jednom zauvijek zaključili još prošlog mjeseca. Sve ponude za njega koje su došle nakon toga, ili koje još uvijek stižu ili će stići, neće zaokupiti ali baš niti jedan trenutak naše pažnje", rezolutno tvrdi Höness.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.