GNK Dinamo Zagreb
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Vaha je sa lošijom ekipom naguzio Villareala koji je tada bio u izvanrednoj formi, nisu im doslovno centra prešli u Maksimiru.
Ova ekipa je respektabilna (po imenima) da ugrabi koji gol i bod, ali ima jednog veoma netalentiranog (ne)stručnjaka na klupi.
Ne vjerujem da bi sa ijednim malo boljim trenerom dopustili da od ovakvog Ajaxa primaju 6 komada.
Vlak, Profa, Cico pa i Lončarević su za KitoSlava izmislili trenerstvo.
Ova ekipa je respektabilna (po imenima) da ugrabi koji gol i bod, ali ima jednog veoma netalentiranog (ne)stručnjaka na klupi.
Ne vjerujem da bi sa ijednim malo boljim trenerom dopustili da od ovakvog Ajaxa primaju 6 komada.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Klaun,cirkus trener, koliko je Mamić uložio i dao im sve .Ima fakat dobrih igrača ,moglo se tu dosta napravit. Igrači su sami po izjavama svijesni blamaže,užas.
Ali baksuz trener,neka staromodna igra ,užas. Šteta za Zagreb .
Ali baksuz trener,neka staromodna igra ,užas. Šteta za Zagreb .
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
grubo prizemljenje i povratak u realnost,sad ce ih mamic nagazit

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ja samo mogu rec da mi je stvarno zao sto dok sam trenirao nogomet nisam imao Jurcica za trenera, nikad nakon poraza nebi sa strahom ulazio u svlacionicu i ocekivao je*avanje majki, nego bi dosao sretan da nas pohvali kako smo primili 4 komada...stvarno je smijesan lik, ne moze bit smijesniji...u Mamicu sve ku'a, samo cekam kad ce eksplodirat, a tad ce razveselit sve navijace Dinama, jer ce otjerat ovo ne znam kako da ga nazovem, ajde Jurcica...sad ga ne moze otjerat jer jos ima teoretske sanse za prolaz u EL + on nas je nakon toliko vremena uveo u LP pa nije moralno da ga nabije tek tako, iako ima pravo za to...gledajuci Dinamo u zadnjih 10 godina Jurcic ispada najbolji trener, osvojio je Ligu i Kup, te se plasirao u LP, to u zadnjih 10 godina nije napravio ni jedan...stvarno je to ironija i nije bas za vjerovat da je on najuspjesniji, place mi se kad pomislim na to, place mi se kad god u zadnje vrijeme posmislim na Dinamo...ja se nadam da ce nas Real i Lyon jos osramotit, da cemo u prvenstvu do zime bit izjednaceni s Hajdukom i sa Splitom u bod-dva gore-dole, te da ce ovaj jednostavno morat dobit otkaz, jer ovo vise ovako ne ide...nadam se nekom uglednom treneru koji nece iskustvo stjecat u Dinamu, vec ce doc i svoje iskustvo primjenjivat u Dinamu...
sad da nisu prešli centra nije tačno, imali su dobrih prilika ali taj dinamo je igrao super odlično...Titova-Juga je napisao/la:Vaha je sa lošijom ekipom naguzio Villareala koji je tada bio u izvanrednoj formi, nisu im doslovno centra prešli u Maksimiru.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
gdje ste vi nafurani
sta ste ono pricali mozete vi kao nesto i osvojiti
cak i do treceg mjesta mozete xD
mozete sa samo pokriti i oboriti glavusine
Spartak je napisao/la:gdje ste vi nafurani
Za koga ti dragi navijas?? Di tvoja ekipa igra? radije se ti pokri usima i lezi u rupu iz koje si izgmiza bijednice.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jesu ovo Boysi opet u bojkotu ili ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
boysi su nebitan faktor i mamic to zna
evaj gore nepismeni lik sto mi se obratio
ja sam sa sela za koje niko nije cuo al opet ostaje da je dinamo dobio po piksni i zato tisina
ja sam sa sela za koje niko nije cuo al opet ostaje da je dinamo dobio po piksni i zato tisina
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
neki su dobili po piksi, a neki nisu dobili ni priliku da dobiju po piksi i zato crtaSpartak je napisao/la:boysi su nebitan faktor i mamic to zna
Zna li neko mozda kolika je prosjecan plata fudbalera Dinama ? Mislim na prvih 11 + klupa !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
gospodin Seljakovic je napisao/la:neki su dobili po piksi, a neki nisu dobili ni priliku da dobiju po piksi i zato crtaSpartak je napisao/la:boysi su nebitan faktor i mamic to zna
Sta ce jadnik iskompleksirani, izgleda da mu je Mamic nanio neko zlo pa nemoze nego da prosipa svoju zuc ovdje na forumu....
Kako mi se gade takvi likovi, vjerojatno ima tlinajst godina i sve sta mu preostaje je da sere....
a sta ces oprostit cemo mu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Pise se NE MOZE al dobro
Mamic je kralj samo nek kara jadnike od navijača
nego imacete cast da budete najgora ekipa u povijesti LP
oko 10 000euraElegant je napisao/la:Zna li neko mozda kolika je prosjecan plata fudbalera Dinama ? Mislim na prvih 11 + klupa !
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
kao sto rekoh, neki nemaju priliku ni to postatSpartak je napisao/la:Pise se NE MOZE al dobro![]()
hvala bogugospodin Seljakovic je napisao/la:kao sto rekoh, neki nemaju priliku ni to postatSpartak je napisao/la:Pise se NE MOZE al dobro![]()
doduse real je osvajao lp 9x al hajd kako ti kazes xD
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
joj sto ne mogu ovih sto se loze na velike strane klubove, a sve domace ismijavaju...cc...strasno...Spartak je napisao/la:hvala bogugospodin Seljakovic je napisao/la:kao sto rekoh, neki nemaju priliku ni to postatSpartak je napisao/la:Pise se NE MOZE al dobro![]()
doduse real je osvajao lp 9x al hajd kako ti kazes xD
nek budu sretni sto ih ima neko i ismijavati
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
zar nebi bilo logicnije da odes na temu svog kluba i podrzis svoj klub, a ne da tu prosipas neke komplekse...samo dzabe vrijeme trosisSpartak je napisao/la:nek budu sretni sto ih ima neko i ismijavati
Spartače, u redu, shvatili smo tvoju priču, mislim da je dosta bilo. Dinamo je katastrofa, ogavan klub, ući će u anale kanala kao najgori u povijesti svemira i ljudskog roda.. oke, odlično, super, blago njima i nama s njima takvima..
A vi ostali pišite o Dinamu, jer kad se uvučete u provokacije, sami ćete nastradati..
A vi ostali pišite o Dinamu, jer kad se uvučete u provokacije, sami ćete nastradati..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.