Mensur Bajramovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

23 KING JAMES
Kontakt:

Re: Smjena Bajramovića?

Post Postao/la 23 KING JAMES » 14 avg 2009, 23:32

pasha_the_one je napisao/la:Sta mislite sto se utakmice reprezentacije slabo kad igraju u Tuzli, dok je selektro MB. Odgovor na pitanje je lagan, zato sto je uvijek sputavao igrace koji su iz Slobode, a nakon sto nije zelio da ubaci Teletovica u igru, mislim protiv Holandije ili Makedonije, ne sjecam se dobro, u Mejdanu, kada je BiH vodila preko oko 30 razlike, tada je citav Mejdan pjevao MB-u: "Mensure, Mensure... napusi se ***cine..." (a Teletovic je tek otisao iz Slobode u Belgiju)... tada je MB mijenjao boje lica isto kao semafor, dok su se "njegovi" igraci na klupi smijali...
Tek nakon 4-5 minuta "pjevanja MB-u" odlucio se da ubaci Mirzu...

Nakon toga svaki put kad dodje MB u Tuzlu, dobije istu "cestitku" od navijaca Slobode i BiH it Tuzle...

..::ZELIM BiH reprezentaciju BEZ MENSURA BAJRAMOVICA::..
i treba mu tako ja sve se slažem s tobom nisam iz tuzle al to da sputava igrače je svakako istina
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 avg 2009, 00:24

jednostavno,Menso je panj koji je vrlo loš trener i pedagog (BHT u par navrata nije smijela prenositi time-out je je on upravo pokazivao sav raskošan seljački rijecnik nešeg selektora i njegove konstantne psovke)...da je šta valjao i vrijedio nebi danas šljakao u yebenoj Siriji, vec bi našao kakav pristojan klub u evropi...iako je skupio finu brojku nastupa kao selektor jedne nacionalne selekcije (na klupi je vec nekoliko godina) niti jedan evropski klub nije pokazao interesovanje za ovog vrlog "strucnjaka",niko nije lud da se toliko zayebe i angažuje trenera koji je ispod svih prosjeka i standarda...zato sad može prodavati muda za bubrege amaterima po Siriji.
Neko ga iz KSBiH opasno gura na ovoj poziciji (Mr."jednom guzicom na 3 stolice" Imamović ,društveni parazit Đelilović i ostali lešinari iz KS)...problem je što neukim novinarima košarka nije na kraj pameti niti se njome bave...sve su snage usmjerili u pracenje NSBiH,a ovaj košarkaški je mafija gora nego fudbalska 10 puta.
Što se tice "strucnjaka" sa klupe,sve je vec receno...zahvalio se Ikoniću,Teletoviću (trenutno naš najbolji igrac ubjedljivo),Hukiću,Vasiljeviću sve kvalitetni igraci,da bi dao i otvorio prostor za razvijanje "super-talenata" poput panjeva Jazvina,Bavčića,Tuljkovića,Miloševića...Kikanovića maximalno zapostavlja i drži ga na klupi konstantno, a momak je klasa igrac za maljeve poput Jazvina i Bavčića...i šta covjek da drugo kaže nego Mensure Bajramoviću **** više i ti i oni koji su te instalirali na tu poziciju.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 15 avg 2009, 03:14

drop je napisao/la:jednostavno,Menso je panj koji je vrlo loš trener i pedagog (BHT u par navrata nije smijela prenositi time-out je je on upravo pokazivao sav raskošan seljački rijecnik nešeg selektora i njegove konstantne psovke)...da je šta valjao i vrijedio nebi danas šljakao u yebenoj Siriji, vec bi našao kakav pristojan klub u evropi...iako je skupio finu brojku nastupa kao selektor jedne nacionalne selekcije (na klupi je vec nekoliko godina) niti jedan evropski klub nije pokazao interesovanje za ovog vrlog "strucnjaka",niko nije lud da se toliko zayebe i angažuje trenera koji je ispod svih prosjeka i standarda...zato sad može prodavati muda za bubrege amaterima po Siriji.
Neko ga iz KSBiH opasno gura na ovoj poziciji (Mr."jednom guzicom na 3 stolice" Imamović ,društveni parazit Đelilović i ostali lešinari iz KS)...problem je što neukim novinarima košarka nije na kraj pameti niti se njome bave...sve su snage usmjerili u pracenje NSBiH,a ovaj košarkaški je mafija gora nego fudbalska 10 puta.
Što se tice "strucnjaka" sa klupe,sve je vec receno...zahvalio se Ikoniću,Teletoviću (trenutno naš najbolji igrac ubjedljivo),Hukiću,Vasiljeviću sve kvalitetni igraci,da bi dao i otvorio prostor za razvijanje "super-talenata" poput panjeva Jazvina,Bavčića,Tuljkovića,Miloševića...Kikanovića maximalno zapostavlja i drži ga na klupi konstantno, a momak je klasa igrac za maljeve poput Jazvina i Bavčića...i šta covjek da drugo kaže nego Mensure Bajramoviću **** više i ti i oni koji su te instalirali na tu poziciju.
svaka cast majstore na ovom postu...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 15 avg 2009, 03:25

drop je napisao/la:jednostavno,Menso je panj koji je vrlo loš trener i pedagog (BHT u par navrata nije smijela prenositi time-out je je on upravo pokazivao sav raskošan seljački rijecnik nešeg selektora i njegove konstantne psovke)...da je šta valjao i vrijedio nebi danas šljakao u yebenoj Siriji, vec bi našao kakav pristojan klub u evropi...iako je skupio finu brojku nastupa kao selektor jedne nacionalne selekcije (na klupi je vec nekoliko godina) niti jedan evropski klub nije pokazao interesovanje za ovog vrlog "strucnjaka",niko nije lud da se toliko zayebe i angažuje trenera koji je ispod svih prosjeka i standarda...zato sad može prodavati muda za bubrege amaterima po Siriji.
Trebas cuti sta Dusko Vujosevic govori igracima Partizana jer je po tvome onda i on los trener.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 avg 2009, 03:39

Dylan Dog je napisao/la:
Trebas cuti sta Dusko Vujosevic govori igracima Partizana jer je po tvome onda i on los trener.
nisam ja napisao da je Menso loš trener samo zato što psuje ko kočijaš na time-out ovima...ali kome ja pišem :oops: nekome je lakše utjerati metar u guzove nego cenat u glavu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 15 avg 2009, 03:55

drop je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
nisam ja napisao da je Menso loš trener samo zato što psuje ko kočijaš na time-out ovima...ali kome ja pišem :oops: nekome je lakše utjerati metar u guzove nego cenat u glavu.

drop tebi bi najbple bilo da umjesto p stavis t osto tako i razmisljas, a o svemu nabrojanom pojma nemas...
i ako ne vrijedi tebi nista objasnjavati evo ti nekoliko informacija da nepises ovoliko ne istine:
1. hukic nece vise da igra za repku izvlaci se evo vec nekoliko ciklusa na povrede i slicno
2.ikonic i teletovic povrijedeni odbili poziv jer ne mogu da igraju zbog ozlijeda
3. vasiljevic se isto povrijedio i do samog pocetka ovih dodatnih kvalivikacija je bilo pitanje da li ce igrati slicno kao i sa ikonicem

4. sto je najvaznije covjek je igrao ove dodatne kvalifikacije sa onim igracima koji su htjeli da igraju , izborio tri pobjede i najvjerovatnije ce se plasirati u barz at amo kako am Bog da a dace aBd bolje nego sto bi ecina tvoih istomisljenika voljela pa da ponovo pise gluposti o mensi

5. otice i menso poslije ovih kvalifikacija ili aBd poslije EP ali takvi ko ti ce i dalje pljuvati po selektoru jer je tako njalakse...
U ime Gospodara...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 avg 2009, 04:03

hajd ne rise šabane,vec se prihvati LBJ i na njega drkaj po starom dobrom obicaju...samo nemoj pretjerati ;)
imam pravo da piše o Mensi,ovo je forum gdje je to dozvoljeno...prema tome SIKTER!!

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 15 avg 2009, 04:05

drop je napisao/la:hajd ne rise šabane,vec se prihvati LBJ i na njega drkaj po starom dobrom obicaju...samo nemoj pretjerati ;)

i skoro da si zamjenio p i t ali posto si ovo drugo mozda nisi shvatio kako to da uradis...
U ime Gospodara...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 avg 2009, 04:06

LeBronJamesKing je napisao/la:
drop je napisao/la:hajd ne rise šabane,vec se prihvati LBJ i na njega drkaj po starom dobrom obicaju...samo nemoj pretjerati ;)

i skoro da si zamjenio p i t ali posto si ovo drugo mozda nisi shvatio kako to da uradis...
ti bi da koristiš ovaj forum za svađu sa mnom,jelde...ti bi da se prepireš ko kakva tetkica nešto,ha??
e moj papak,nikad ti neces nauciti za šta koristi ovaj forum.

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 15 avg 2009, 04:11

drop je napisao/la:
LeBronJamesKing je napisao/la:

ti bi da koristiš ovaj forum za svađu sa mnom,jelde...ti bi da se prepireš ko kakva tetkica nešto,ha??
e moj papak,nikad ti neces nauciti za šta koristi ovaj forum.

p i t ne d i t i ako da na kraju toga jos dodas na to a takav bi i bio...

nisi skonto nema veze jer ti si d r o jesil zamjenio slova p i t
U ime Gospodara...

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 15 avg 2009, 12:55

Postovani MODERATORU,

Šta je sad ovo!? kakva je ovo "civilizovana polemika iliti "prepucavanje"? Ovo je ako ne za "makaze" onda barem za opomenu - momci smanjite gas i izbacite uvrede i prostakluke iz polemike i bice sve OK, jer Forum i jeste za polemisanje....ali!
Nadam se da ce i Moderator(i) malo reagovati, slicno kao i... ma vidijeti samo nekoliko stranica prije.

Pozdrav svima
Bosno moja poharana....

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 15 avg 2009, 13:58

lebron i drop, mislite li da ste pretjerali?

smatrajte se upozorenim
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 16 avg 2009, 06:06

nedzad je napisao/la:
svaka cast majstore na ovom postu...
e neka ti znas nest o kosarci,,hahahah glupsona ko si ti da tako o njemu...niko

tarikz
Kontakt:

Post Postao/la tarikz » 17 avg 2009, 12:06

Drago mi je da ste otvorili ovu temu pa bih zelio i ja da se ukljucim u diskusiju:

Volio bih da Menso ne bude vise selektor zbog nekoliko razloga:

1. Covjek je unistio KK Bosnu a sjetite se kakav smo samo sastav imali.
2. Nije nikakav strucnjak a motivator, on vise sputava nase igrace nego protivnicke.
3. Covjek je glup ja gledam time-out objasnjava neku ko akciju govori Keno!!!, trazi Kenu ovaj pored njega: -Evo me-, a ovaj nakon 5 minuta skontao ko mu odgovara.
4. Pise nesto na onoj tabli ja gledam svrlja svrlja a nista se ne vidi.
5. Igraci bolje igraju kad ga ne slusaju.
6. Ruzan nekakav ja kad ga vidim isto ko da bijeli luk jedem, dodje mi da placem
7. Nije nikad dobio trecu cetvrtinu ili pocetak cetvrte.
8. Trenira nekakav klub u Siriji, da je ozbiljniji trener imao bi pristojan klub u Evropi.
9. Zbog njega mi je zao ove reprezentacije jer se vidi da imamo dobre igrace ali on to ne iskoristava.
Someone's mouth said paint them all red.

presley_sa
Kontakt:

Post Postao/la presley_sa » 17 avg 2009, 12:48

Ovo se pitanje trebalo davno staviti na dnevni red razmatranja rukovodstva KSBiH.Slažem se sa prethodnikom, sa većinom nabrojanih stavki jer čovjek kao prvo nema toliko potrebnu KARIZMU da bi bio selektor..kao motivator je NULA...sigurno imamo igrače koji i Portugal i Belgiju mogu uzeti po 20 koševa razlike,i da ozbiljno uđemo u koštac sa Francuskom, ali nažalost selektor je taj koji je glavni kočničar napretka. Pa Teletović prvi neće da igra zbog njega, da dalje ne nabrajam...i da, zove Tuljkovića, čovjeka koji ne bi imao mjesta ni u jednoj iole ozbiljnijoj ekipi u BiH, ali naravno "para vrti, gdje burgije neće".
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 17 avg 2009, 13:59

tarikz je napisao/la:Drago mi je da ste otvorili ovu temu pa bih zelio i ja da se ukljucim u diskusiju:

Volio bih da Menso ne bude vise selektor zbog nekoliko razloga:

1. Covjek je unistio KK Bosnu a sjetite se kakav smo samo sastav imali.
2. Nije nikakav strucnjak a motivator, on vise sputava nase igrace nego protivnicke.
3. Covjek je glup ja gledam time-out objasnjava neku ko akciju govori Keno!!!, trazi Kenu ovaj pored njega: -Evo me-, a ovaj nakon 5 minuta skontao ko mu odgovara.
4. Pise nesto na onoj tabli ja gledam svrlja svrlja a nista se ne vidi.
5. Igraci bolje igraju kad ga ne slusaju.
6. Ruzan nekakav ja kad ga vidim isto ko da bijeli luk jedem, dodje mi da placem
7. Nije nikad dobio trecu cetvrtinu ili pocetak cetvrte.
8. Trenira nekakav klub u Siriji, da je ozbiljniji trener imao bi pristojan klub u Evropi.
9. Zbog njega mi je zao ove reprezentacije jer se vidi da imamo dobre igrace ali on to ne iskoristava.
mozda si i upravu za neke stavke, ali recimo ova pod 6. ti je nevjerovatno "racionalna".
pa daj jarane stavi svoju sliku, pa da uporedimo ljepotu. a ako je ljepota kriterij, normalno ne zelim da vrijedjam iciji izgled, ali recimo Mirko Novosel po tvome ne bi nikad dobio sansu, a covjek je jedan od najtrofejnijih trenera u Europi.
7. stavka je stvarno nevjerovtan stereotip za koji se precesto svi hvatate, a sigurno nije istinit. dosad se uvijek pricalo nemoze dobiti 3/4, pa kad je dobio i protiv Belgije i protiv Portugala, sad malo da prosirimo. i ja smatram da imamo padove, mada je malo ekipa koje ga nemaju, ali sad da je bas uvijek jedan te isti period je smijesno.
8. navedi ime trenera, pa i selektora moze i nogomet koji je poceo poslije rata trenersku karijeru u BiH, a da vodi ozbiljan klub u Europi. evo u tom nogometu imamo i trenersku skolu sa profi-licencom pa nijedan nije vodio ista ozbiljno osim po igrackoj zasluzi(Baka u Hajduku, al' poslije toga i njemu je domet bio Albanija). sad cete spomenuti Nenu, al' on se nije dokazao na klupi reprezentacije, a poziciju u (opet ne bas vrhunskom klubu) Panionisu je dobio i zbog igrackih zasluga. koliko su mu stvarno vjerovali vidili smo kad je izborio Euroligu dobio je shutku.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

tarikz
Kontakt:

Post Postao/la tarikz » 17 avg 2009, 16:26

OK, 6. razlog sam malo pretjerao ali zaboravio sam dodati jos neke stvari:

Zbog njega smo izgubili MIRZU TELETOVICA, jednog od najboljih KC u Europi i Mirza nece sad da igra lafo umoran a znamo koliko je prilike dobijao.
A ako 7. razlog smatras stereotipom za kojeg se svi precesto hvatamo objasnicu ti da imamo i pravo:

Izgubili smo svaku trecu cetvrtinu u gostujucim utakmicama u grupi sa V. Britanijom, Izraelom i Ceskom. Ti kazes da to i nije neka greska i da svi imaju padove ali da tih nasih padova nije malo previse. Da smo te 3/4 dobili mi bi vec bili na EP umjesto Britanije ili Izraela.

Ne bih ti bas znao navesti takav primjer jer nisam toliko star, 1996. sam godiste. Ne mora voditi CSKA, Real Madrid, TAU ili PAO ali moze se naci solidan klub u Turskoj ili Njemackoj, Francuskoj ligi.

tarikz
Kontakt:

Post Postao/la tarikz » 17 avg 2009, 22:16

Mensureeeeeeeeeeeeeeeee odlaziiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 17 avg 2009, 22:20

ljudi drzte me, odrobijacu ga!

nekako kad skontam - nije on kriv sto ne zna, nego oni koji mu pruzaju priliku!
nosite grobara bh kosarke nihada imamovica

kolektivna ostavka cijelog saveza i stozera repke!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 17 avg 2009, 22:24

e ovako nikad vise necu gledati ovu reprezentaciju pa ovo je sramota ali krenimo redom:
gordic-mali je odlican
djedovic-nafuran dati mu ovakvu slobodu u igri sa 19 god i 0 nastupa za barcu nevjerovatno
varda-pristojan ali sloodna mu ne idu
jovanovic-kloc koliko ga je neno4 i bosna druzina hvalila igrac ispod prosjeka odbrana katastrofa seta se igrac oko njeg ko da ga nema
kikanovic-solidan
bajramovic-pa je li to M.J????????????
tuljkovic-kloc
opacak-ispod prosjeka igrac ne zasluzuje poziv treba naci nekog beka sutera
bavcic-suhi prosjek
jazvin-znali pravila kosarke
e saad o igri pa panjevi bi bolju odbranu igrali posle picka ne mogu zatvoriti pa protiv nas neki polu igraci zabijaju po 3-4 trice zasto??zato sto se odbrana igra 2 metra od igraca.napad katastrofa bez akcije sve horuk napamet nesto na silu akcije nemamo.o mensi takticar 0 motivator -5
ali nije menso kriv sto igraci ne mogu skociti iako je veci za 20 cm ne moze menso uci umjesto jazvina da da kos ko covjek a nesto da se blamira da zakuca ili promasi ili korake pravi
kad se sjetim igre kod sabita a ne kod ovih grobara mense i markovica ali eto sto me majko ne rodi u L.A
R.I.P. BH KOSARKO
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.