Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
pa dobro, i bilo je za ocekivati...Narin je napisao/la:Izvor - Goal.com
Top of the match - Ivan Klasnic,ocjena 9
Flop of the match - Asmir Begovic,ocjena 4
Jest',samo sto je Cechova zamjena Hilario(trecerazredni golman),pa Cech i poslije lose partije ne mora brinuti za mjesto u timu,Gomez je zahvaljujuci svojim "bravurama"vec izgubio mjesto prvog golmana Totenhama,a De Geu je Ferguson doveo kao najboljeg mladog golmana svijeta i vidi u njemu golmana koji ce braniti narednih 20 godina za United,i sigurno nece poslije par pocetnih kikseva(ionako pripisanih privikavanju na novi tim,ligu)odustati od njegovog forsiranja..Juve-TZ je napisao/la:samo pomalo...nek odradi Bajram i opusti se i biti ce to dobro
svaki golman ponekad ima balckout....od cecha, gomesa, de gee, engleska je to liga![]()
arsenal i man utd su znali ovu sezonu primit 6-7
A u pm,ja se taman bio opustio da su nam igraci u formi i tak.. kad ono opet necu moci zaspati zbog Begovica..jbg,nadam se da je to samo trenutno stanje i da ce u formi biti protiv onih gari iz Portugala...panties je napisao/la:pet
Svako se desi takav mec bice on dobro do 11Pauk je napisao/la:Sudija je poklonio prvi gol Boltonu, dok za drugi je djelimicno kriv (jedan igrac Stoke-a je vrlo lose vratio loptu Begovicu).
Mislim da najvecu krivicu, Begovic ima za treci gol, jer nije bio neki sut a Asko je sporo reagovao.
Za 4. i 5. gol nije Asko kriv.
on je najbolji nas golman, ja se ne brinem.sedra je napisao/la:A u pm,ja se taman bio opustio da su nam igraci u formi i tak.. kad ono opet necu moci zaspati zbog Begovica..jbg,nadam se da je to samo trenutno stanje i da ce u formi biti protiv onih gari iz Portugala...panties je napisao/la:pet
Ma sve to stoji i uvjek sam za Begu,ali nesto me strecnulo brate,zato sto se baraz blizi..da je to za mjesec dva nebih se toliko brinuo,ali nadam se da ce Bega brzo zaboraviti danasnju utakmicu u svom klubu.Cartman je napisao/la:Begovic 3 sezone igra odlicno u najjacoj ligi Svijeta, i sad pocet sumnjam u njega radi jedne lose utakmice? Ma daj, Asmiru mozemo vjerovat 100%. Ovo mu samo moze pomoc da bude jos vise fokusiran u Zenici.
Tako je. Bilo koji golman moze imati los dan i to po nekom nepisanom pravilu mora biti tako. Raduje me sto se to desilo prije baraza, jer nemoguce je da golman brani lose dva puta zaredom.Cartman je napisao/la:Begovic 3 sezone igra odlicno u najjacoj ligi Svijeta, i sad pocet sumnjam u njega radi jedne lose utakmice? Ma daj, Asmiru mozemo vjerovat 100%. Ovo mu samo moze pomoc da bude jos vise fokusiran u Zenici.
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2 i 34 gosta.