ma predobro je to osmisljeno izdase one sipke izgleda nisu mogli izdrzat inace ona "zmija" bi se odmah digla u nebo tako da bi to bilo skroz nesto novo na ovim prostorimaGrbavica moj zivot je napisao/la:Ma navijanje i nije bila tolika kriza mislim bilo je bolji izdanja ali nije to bruka a koreografija ovo kako je na kraju ispalo izgledalo je kao da je 2004 a ne 2011,a dobro je bi0 omisljen fazon2pride3 je napisao/la:pozdrav svim navijacima zeljeznicara,ja sam iz zenice i gledao sam sinocni derbi.ovi pitari sto se tice utakmice nisu se sa loptom sastavili.vise nego zasluzena pobjeda zeljeznicara.al sto se tice navijanja manijaka i one koreografije ono je bruka,jednio sto je valjalo je bakljada.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
1996
Amar_TM87 je napisao/la:Kad ti Robijas prica o nekom navijanju..Necemo dalje!![]()
Koreografija uopste nije jadna, kad se skonta fazon korea..Bar neka grupa brine za sigurnost navijaca![]()
A ono sto je Zeba sinoc radio, jel' ono humano molim vas? Pa lik prolazi pored njih ko pored cunjeva

[youtube][/youtube]
1996
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Sta je bilo bilo je treba zivjeti s tim.Dosta o koreografiji i onako ce Aco sve pobrisat.
svoj ti pos'o !
Amare odlazi
joj kad se sjetim ovog..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Sljedeca stanica Kozara - tesko gosotovanje ali moze se pobjediti.
Prije toga u Dolini protiv Reprezentacije BiH revijalna utakmica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sinoc rece 400, danas 800, ocekujem sutra 1600.samosarajvo je napisao/la:Necu da ulazim u raspravu sto se tice ove statistike, **** ga.Pobjedili ste, ima jos derbija, bice pobjeda i poraza i remija...ali vi ste FAKAT sila kad vas je 4000 uspjelo nadglasati nas 800.Jos se hvalit time.SarajlijaTM je napisao/la:
Reče Plišek :"Samo dvije minute su se igrale nadoknade",a mozda i samo jedno poluvrijeme,ko zna,opet teorija zavjere garant![]()
![]()
![]()
Rekoše pitari,imali smo šansi,bolji smo bili,bla,bla,bla![]()
![]()
ko gubi ima pravo da se ljuti
![]()
![]()
![]()
A sto se tice navijanja,sad pogledah ovaj snimak i nisam ih nikako cuo,ispravite me ako grijesim![]()
![]()
Normalno da se nismo culi, nismo ni dosli na utakmicu da vas nadglasamo, bar ne ovaj put.Dosli smo da pokazemo da "ni zakoni ni zabrane ..." i da igraci vide da smo tu i da ih podrzavamo maximalno.Najmanja briga na utakmici ste nam bili vi.
Stvarno si smjesan i naporan lik.
NO PYRO NO PARTY
evo Kojasevic spasio Barsu od poraza 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Seahawks Boy
- Kontakt:
19TM87 je napisao/la:evo Kojasevic spasio Barsu od poraza
Ah taj balkasnki Messi
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
19TM87 je napisao/la:evo Kojasevic spasio Barsu od poraza
Sad ce poziv u reprezentaciju CG.Seahawks Boy je napisao/la:Ah taj balkasnki Messi19TM87 je napisao/la:evo Kojasevic spasio Barsu od poraza
Treba samo pogledati Njemacku ligu, ima toliko perfektnih domacih igraca da naprave 3 prejake ekipe, ali opet nema mjesta za te momke.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
posmatrac sa juga 87
- Kontakt:
Jedan sut u okvir gola , i taj sa 20 metara torlaka stvarno zalosno i premalo za ekipu koja zeli
titulu, u derbiju im jedino islo kolanje oko naseg sesnesterca i vracanje prema nazad i kazu oni nas stisli.. Mislim da trebamo zavrsit pricu oko derbija razvalili smo ih i tacka....KRAJ PRICE... neg mozemol do jesenje titule???? Mi imamo kozara i leotar, a siroki zrinjski pa olimpik na otoci, prilika da bodrimo vuka rascica 
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
alo ludzaci u pravom smislu te rijeci...jestel vi normalni
vas tim je pobjedio ,treba da slavite ,da pisete o svojim igracima ...oni opleli o igracima sarajeva ko kakve mahaluse..

vas tim je pobjedio ,treba da slavite ,da pisete o svojim igracima ...oni opleli o igracima sarajeva ko kakve mahaluse..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma teško ćemo do titule, važno je u ova dva meča zadržati ovaj razmak od 3 boda ili smanjiti na 1, a u prvom kolu na proljeće ćemo ih na Grbavici mlatnuti i prestići na tabeli...posmatrac sa juga 87 je napisao/la:Jedan sut u okvir gola , i taj sa 20 metara torlaka stvarno zalosno i premalo za ekipu koja zelititulu, u derbiju im jedino islo kolanje oko naseg sesnesterca i vracanje prema nazad i kazu oni nas stisli.. Mislim da trebamo zavrsit pricu oko derbija razvalili smo ih i tacka....KRAJ PRICE... neg mozemol do jesenje titule???? Mi imamo kozara i leotar, a siroki zrinjski pa olimpik na otoci, prilika da bodrimo vuka rascica
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
LudLo 4 je napisao/la:Treba mi neko pouzdan ko bi mi mogao kupiti sal... ajde ako ima nek se javi na pp..
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Slavili bi mi, da ovi tvoji ne odgovore na svaki nas post o sinocnjoj tekmi, s' kojim se oni ne slazumma_hz je napisao/la:alo ludzaci u pravom smislu te rijeci...jestel vi normalni![]()
vas tim je pobjedio ,treba da slavite ,da pisete o svojim igracima ...oni opleli o igracima sarajeva ko kakve mahaluse..![]()
ja sam nepouzdan vjeruj miLudLo 4 je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Treba mi neko pouzdan ko bi mi mogao kupiti sal... ajde ako ima nek se javi na pp..
DRUG NEBI TI PUNCA
Ma nisibagrcavi je napisao/la:ja sam nepouzdan vjeruj miLudLo 4 je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Treba mi neko pouzdan ko bi mi mogao kupiti sal... ajde ako ima nek se javi na pp..![]()
![]()
![]()
||| FKZeljeznicar |||
-
Adnan 1986
- Kontakt:
Svaka cast zelji na pobjedi,al stvarno neznam sta se dizete vi ste na pol vodili 1-0 a niste imali suta u okvir gola sto statistika na pol pokazuje.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa živ bio, jel se gleda samo poluvrijeme ili komplet utakmica? 
Ž '21!
-
Adnan 1986
- Kontakt:
nista ja ne kazem, ovo gore sto ste bolji po statistici vecina je bila nakon crvenog kartona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.