sekretaru svaka cast za onu statistiku

Moderatori/ce: insider,deyo,Mig_Mig,KonjicBOY,defender
super to je prava stvar nek si bas to stavio i meni olaksao i napravio jos bolje, eto pa cemo vidjet koja ce tekma biti izabrana za derbi 13.koladefender je napisao/la:sta mislis o anketi ?evo gore sam napravio mozda je bolje ovako :S
Novine: Izabran si za kapitena ovog tima koji je sad na losem glasu, kakvi su ti planovi sa ovom ekipom?
Edin TM87: Ne zelim komentarisati proslost kluba, ali nova uprava mi je ponudila ugovor i mjesto kapitena znajuci da zelim ici iz Formule, naravno da sam prihvatio. Cilj je uci u drugu ligu vec ove godine.
Novine: Da li znas nesto vise o svojim saigracima, da li su to vec okaljeni igraci u ovoj ligi ili su debitanti? Edin TM87:Naravno da su mi poznati, OTYNS_YNWA je sjajni napadac koji je prije igrao u Green Dragonsima, al' je protjeran zbog njihovog tada novog kapitena legende reala, koji je uveo diktaturu u tadasnju ekipu Dragonsa, te je ucjenjivao saigrace! Poslije toga OTYNS_YNWA nije uspio naci klub, al' je samostalno trenirao i napokon mu se ukazala prilika. GunnerS mi je manje poznat, no cuo sam da je pouzdan defanzivac.
Novine: I ako imas jos sta slobodno dodati a zelis da drugi cuju ovim putem izvoli.
Edin TM87: Samo porucite kapitenima ekipa FK Formula i Green Dragons da se nece dobro provesti protiv Backspacea, te da cemo sve uciniti da ostanu ove godine u trecoj ligi
pa nisam ja profesionalni novinar da izmisljam zbog boljeg tirazalegenda reala je napisao/la:Novine: Izabran si za kapitena ovog tima koji je sad na losem glasu, kakvi su ti planovi sa ovom ekipom?
Edin TM87: Ne zelim komentarisati proslost kluba, ali nova uprava mi je ponudila ugovor i mjesto kapitena znajuci da zelim ici iz Formule, naravno da sam prihvatio. Cilj je uci u drugu ligu vec ove godine.
Novine: Da li znas nesto vise o svojim saigracima, da li su to vec okaljeni igraci u ovoj ligi ili su debitanti? Edin TM87:Naravno da su mi poznati, OTYNS_YNWA je sjajni napadac koji je prije igrao u Green Dragonsima, al' je protjeran zbog njihovog tada novog kapitena legende reala, koji je uveo diktaturu u tadasnju ekipu Dragonsa, te je ucjenjivao saigrace! Poslije toga OTYNS_YNWA nije uspio naci klub, al' je samostalno trenirao i napokon mu se ukazala prilika. GunnerS mi je manje poznat, no cuo sam da je pouzdan defanzivac.
Novine: I ako imas jos sta slobodno dodati a zelis da drugi cuju ovim putem izvoli.
Edin TM87: Samo porucite kapitenima ekipa FK Formula i Green Dragons da se nece dobro provesti protiv Backspacea, te da cemo sve uciniti da ostanu ove godine u trecoj ligi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel ovo izmišljeno ili je on izjavio![]()
Ova druga izjava je kao iz njegovih usta![]()
Edo letiš ko fišek sredinom decembra
hehe cista slucajnost a i gledao sam tabele nakon 10.kola pa tako da ce mozda neki primjetiti ukoliko je doslo do nekih promjena123456 je napisao/la:Ma naravno zna se sta je derbi.Ali je zanimljivo da se u sve tri lige sastaju treceplasirani sa prvoplasiranim
nikad nisu zaigrali kod nas !???123456 je napisao/la:Izvinjavam se harisu ali evo ovdje cu pokusati da ispisem neku vrstu arhive svi timova to jeste koliko je igraca proslo kroz koji tim.
4.Mislish United(Zagor ©,GunnerS,Dubioza,Bayer 04,barca_messi,kidcudi09,Emir_BvB,__Lidson__,Feco,
afa97)-10.igraca
Ali su bili prijavljeni u vasem timu.Zagor je napisao/la:nikad nisu zaigrali kod nas !???123456 je napisao/la:Izvinjavam se harisu ali evo ovdje cu pokusati da ispisem neku vrstu arhive svi timova to jeste koliko je igraca proslo kroz koji tim.
4.Mislish United(Zagor ©,GunnerS,Dubioza,Bayer 04,barca_messi,kidcudi09,Emir_BvB,__Lidson__,Feco,
afa97)-10.igraca
Zagor je napisao/la:ma ti si se nešto gadno zezno.. ja se ne sjećam ovih imena nikako... provjeri još jednom..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.