RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Diavolo
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la Diavolo » 14 avg 2009, 17:49

Log Out je napisao/la:
Analic je napisao/la:
Log Out je napisao/la:Za razliku od Želje,mi smo 6 bodova osvojili na superioran način a ne iz dva,traljava,gola.
Ne trebamo se ni mi dizati sada. Euforija je jedno ali nafuravanje drugo.

Za razliku od nas Željo ima 3 gostujuća boda.
Tu su u prednosti ali pogledaj kakvom smo mi igrom došli do ovih bodova a kakvom oni.Nas raduje igra i zato je tolika euforija,a da su ove dvije pobjede bile tipa kao lani 1:0 i to ono ''na guzove'' sumnjam da bi ovolika euforija bila.Nisam rekao da ćemo sigurno pobjediti ali imamo se čemu nadati.
Mislim da ce ova utakmica biti prvi pravi test za Velez.
Sretno ;)
Il regno del Diavolo!

nisha
Kontakt:

Post Postao/la nisha » 14 avg 2009, 18:13

Log Out je napisao/la:
Analic je napisao/la:
Log Out je napisao/la:Za razliku od Želje,mi smo 6 bodova osvojili na superioran način a ne iz dva,traljava,gola.
Ne trebamo se ni mi dizati sada. Euforija je jedno ali nafuravanje drugo.

Za razliku od nas Željo ima 3 gostujuća boda.
Tu su u prednosti ali pogledaj kakvom smo mi igrom došli do ovih bodova a kakvom oni.Nas raduje igra i zato je tolika euforija,a da su ove dvije pobjede bile tipa kao lani 1:0 i to ono ''na guzove'' sumnjam da bi ovolika euforija bila.Nisam rekao da ćemo sigurno pobjediti ali imamo se čemu nadati.
Vi zaboravili da su vam juniori Sarajeva prije mjesec dana odrali g..... a sta ce vam tek uraditi prva ekipa
Šta je?

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 14 avg 2009, 18:24

Ja se sjecam toga. Samo sto smo mi tada igrali sa drugom ekipom i isprobavali smo sastave.

Da ti odgovorim. Sjecam se toga.

Ali mene nece cuditi da ce nas pokrasti na Kosevu, kao svake godine. Lani kvalitet Sarajeva je bio 100x bolji nego nas. Ali ove godine objektivno mislim da smo malkice bolji.

Kao sto sam rekao. FKS pobjeduje na Kosevu. Nase je da odigramo najbolje sto mozemo, da im pokazemo da nas trebaju pokrasti da pobjede protiv nas. :P
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 14 avg 2009, 18:27

Mont0 je napisao/la:Pa bolan moze li sada, jel kasno lol..Hajd da ne zachatavamo temu bezze, ako sta saznas, javi preko PP, bicu tu negdje..Hvala i tebi.. :D

evo drug,sad sam zvao prostorije Veleza,niko se ne javlja, tako da mislim da ne rade,,,,jbm ti koji sam ja peh....i nasjeo sam na price svakakve :x

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 14 avg 2009, 18:33

Red or Dead je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Pa bolan moze li sada, jel kasno lol..Hajd da ne zachatavamo temu bezze, ako sta saznas, javi preko PP, bicu tu negdje..Hvala i tebi.. :D

evo drug,sad sam zvao prostorije Veleza,niko se ne javlja, tako da mislim da ne rade,,,,jbm ti koji sam ja peh....i nasjeo sam na price svakakve :x

ne znam ni ja kad se ide jer idem sa autom ali na stanicu sutra oko podne i neces ostati ...nece se sigurno ici prije 14-15 h jer je utakmica u 20 h.., a za prijave ne brini ...moci ces ti uci u bus ...samo das 15 km ... ;)
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 14 avg 2009, 21:47

ima li neko dobre volje da objasni kad je sutra okupljanje navijaca,i gdje,na kojem mjestu,i u koliko sati treba biti na tom mjestu :!: :!: FORZA VELEŽ

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 14 avg 2009, 21:51

http://www.redarmy-mostar.ba/RA81/obavj ... sevo-.html

vidi na forumu - tamo imas sve potrebne informacije.. ;)

HOCEMO POBJEDU - POBJEDU NA KOSEVU...

VOLIM TE KO BOGA ZIVOTA MI MOGA..
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 14 avg 2009, 23:43

Red or Dead je napisao/la:ima li neko dobre volje da objasni kad je sutra okupljanje navijaca,i gdje,na kojem mjestu,i u koliko sati treba biti na tom mjestu :!: :!: FORZA VELEŽ
Ovdje to ne iznosite.Raspitaj se među rajom...uvijek ima rješenje !
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 15 avg 2009, 10:14

Došao je taj dan.Bit će spektakl na tribinama...mi idemo na sve,na sva 3 boda pa šta bude.

Nek' bolji pobjedi !

TI SI PONOS MOGA GRADA,SVAKE MAHALE !
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

Hugo Chávez
Kontakt:

Post Postao/la Hugo Chávez » 15 avg 2009, 11:04

Log Out je napisao/la:Došao je taj dan.Bit će spektakl na tribinama...mi idemo na sve,na sva 3 boda pa šta bude.

Nek' bolji pobjedi !

Slazem se, nek bolji pobijedi!!!!
Nek bude spektakl, nek vide navijaci iz nekakvih klubova bez imena i tradicije kako se navija za svoj klub i za svoj grad....
Zelim Vam dobrodoslicu u Sarajevo, lijepo se osjecajte u glavnom gradu, ali bodove ostavite na Kosevu :lol: :lol: :lol:

SVI NA KOSEVO!!!!!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!

Semir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Semir_Sa » 15 avg 2009, 11:17

Hugo Chávez je napisao/la:
Log Out je napisao/la:Došao je taj dan.Bit će spektakl na tribinama...mi idemo na sve,na sva 3 boda pa šta bude.

Nek' bolji pobjedi !

Slazem se, nek bolji pobijedi!!!!
Nek bude spektakl, nek vide navijaci iz nekakvih klubova bez imena i tradicije kako se navija za svoj klub i za svoj grad....
Zelim Vam dobrodoslicu u Sarajevo, lijepo se osjecajte u glavnom gradu, ali bodove ostavite na Kosevu :lol: :lol: :lol:

SVI NA KOSEVO!!!!!
F C S

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 15 avg 2009, 11:51

i koliko vas danas definitivno dolazi
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 15 avg 2009, 12:18

zar je vazno koliko ce nas biti??? i prosle godine, kao i onih prije, kada smo bili dno dna, bili smo gosti FK Sarajeva...

Ocekujemo spektakl, lijep dan u Sarajevu, lijepo druzenje, i nadam se povratak sa bodovima hehe....

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 15 avg 2009, 12:28

carina je napisao/la:zar je vazno koliko ce nas biti??? i prosle godine, kao i onih prije, kada smo bili dno dna, bili smo gosti FK Sarajeva...

Ocekujemo spektakl, lijep dan u Sarajevu, lijepo druzenje, i nadam se povratak sa bodovima hehe....

vazno je, sto vas vise bude, bolji je spetakl. vi ste jedininavijaci koje bi ja nagradio aplauzom kad udjete na stadion.
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 15 avg 2009, 12:30

e onda se ne sekiraj za spektakl...

Semir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Semir_Sa » 15 avg 2009, 12:41

irfan41 je napisao/la:
carina je napisao/la:zar je vazno koliko ce nas biti??? i prosle godine, kao i onih prije, kada smo bili dno dna, bili smo gosti FK Sarajeva...

vazno je, sto vas vise bude, bolji je spetakl. vi ste jedininavijaci koje bi ja nagradio aplauzom kad udjete na stadion.
A ti stvarno pojma nemas. Ko da pratis Sarajevo od jucer, i ne sjecas se kako su se odnosili prema nama u Mostaru. Treba ih malo sto bi Hercegovci rekli nadegenjecit. Ja vas ne volim jer ste supci.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 15 avg 2009, 12:46

Semir_Sa je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:

A ti stvarno pojma nemas. Ko da pratis Sarajevo od jucer, i ne sjecas se kako su se odnosili prema nama u Mostaru. Treba ih malo sto bi Hercegovci rekli nadegenjecit. Ja vas ne volim jer ste supci.
Ekcesa uvijek ima, imali smo ih i sa Zeljinim navijacima, jbg, dogodilo se, pa i dan danas su odlicni odnosi....Prosle godine su degenecili nasu djecu na Bajramskom turniru, pa sta , opet odlicni odnosi...
Uvijek ima, što bi nas narod rekao, hajvana. Ti si izgleda jedan od njih, i volio bi te sresti danas....
Odo sad u Rajvosa.... Pozzz ljudima...........

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 15 avg 2009, 12:51

Semir_Sa je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:

ajde ne prdi
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 15 avg 2009, 14:14

@Semir_Sa
"A ti stvarno pojma nemas. Ko da pratis Sarajevo od jucer, i ne sjecas se kako su se odnosili prema nama u Mostaru. Treba ih malo sto bi Hercegovci rekli nadegenjecit. Ja vas ne volim jer ste supci."

To hoces da kazes kako smo vas ispratili aplauzom kada su vas poceli specijalci izvoditi sa tribine, i da su i navijaci i simpatizeri bili protiv vaseg izvodjenja jer je atmosfera bila drama??? ( ili ti nikada nisi ni bio na tekmi u Mostaru ), drzi se ti foruma, a tribinu prepusti navijacima ;)
Rođeni brato

Hugo Chávez
Kontakt:

Post Postao/la Hugo Chávez » 15 avg 2009, 14:37

Obavijestenje navijacima RA koji dolaze na tekmu da ne idu kroz centar grada, glavna saobracajnica je blokirana na Cengic Vili zbog nedavnog ubistva naseg sugradjanina Amara...izaberite jednu od zaobilaznica i SRETAN PUT!!!

WELCOME TO SARAJEVO!!!

HZ FOREVER!!!

FC SARAJEVO....
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.