Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
kad pokrenem igricu izbaci mi ovo:
The procedure entry point SKIDROW could not be located in the dynamic link library Steamclient.dll
PLS..pomozite
The procedure entry point SKIDROW could not be located in the dynamic link library Steamclient.dll
PLS..pomozite
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
NK/RK Krivaja je napisao/la:Ljudi pomozite![]()
Upalim FM 2012, ono na početku sve OK, normala, i čim dođe do "loading" tek na početku, FM se samo ugasi i to je to, nit izbaci kakav error nit koji k, samo off. Znate li kako to riješiti?
kada krekujes nemoj kopirati one .dll fajlove..Sada izbrisi igru pa je ponovo instaliraj i iz kreka prebaci samo fm.exe u folder gdje je instalirana igraalacious je napisao/la:kad pokrenem igricu izbaci mi ovo:
PLS..pomozite

ja sam pocinjao igrati sa leedsom,leverkuzenom,cityem(to mi je dosadilo,ne mozes izgubit),parmom,juvetom ali jos to nije to..Sljedeci tim koji uzmem s njim cu ozbiljno i krenuti,ja mislim da ce to biti Aston Villa ili QPR
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
kao sto je Moggiano objasnio u postu iznad...NK/RK Krivaja je napisao/la:NK/RK Krivaja je napisao/la:Ljudi pomozite![]()
Upalim FM 2012, ono na početku sve OK, normala, i čim dođe do "loading" tek na početku, FM se samo ugasi i to je to, nit izbaci kakav error nit koji k, samo off. Znate li kako to riješiti?
samo kopiraj fm.exe (ikona FM-a) iz cracka...
100% ce ti raditi nako toga...

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- nero.piroman
- Kontakt:
evo nasa liga, al nisu odradjeni svi transferi pa ko zeli neka skine
http://fmbosnia.com/forum/index.php?top ... 298081#new" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fmbosnia.com/forum/index.php?top ... 298081#new" onclick="window.open(this.href);return false;
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Bajram Serif Mubarek Olsun svim forumasima islamske vjeroispovjesti sve najbolje vam zelim kako na FM 2012 tako i u stvarnom zivotu
)

crash dump na ovom 12.0.4!
kad pokušate "compare" igrače, izbaci iz igre!
Nil Satis Nisi Optimum
- pintol_TM87
- Kontakt:
kad je izasao 12.0.4 i kad prijeNumber1 je napisao/la:crash dump na ovom 12.0.4!

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Skinuo sam patch i nisam instalirao bas sam eto cekao da vidim ocel biti kakav crash dump. Nista cekam dok skidrow popravi. Neg ljudi jesul kod vas ceste povrede? Meni se ozljedjuju ko na traci, inace igram sa reprezentacijom. Jedino eto sad na Evropskom prvenstvu su bili svi zdravi ali kad se zavrsilo opet su ozljede pocele. I da ne mogu da vjerujem Hasagic se povukao iz fudbala kod mene poslje Evropskog.Number1 je napisao/la:crash dump na ovom 12.0.4!

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Znal neko u cemu je problem?Ovo mi izbaci kad hocu da pokrenem igru
Error:Unable to find some essential data. Please ensure that the game is installed correctly.If the problem persits,please contact tehnical support.
Error:Unable to find some essential data. Please ensure that the game is installed correctly.If the problem persits,please contact tehnical support.
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
i na proslom su napravili da se povuce nakon dvije sezoneBIHfan je napisao/la:Skinuo sam patch i nisam instalirao bas sam eto cekao da vidim ocel biti kakav crash dump. Nista cekam dok skidrow popravi. Neg ljudi jesul kod vas ceste povrede? Meni se ozljedjuju ko na traci, inace igram sa reprezentacijom. Jedino eto sad na Evropskom prvenstvu su bili svi zdravi ali kad se zavrsilo opet su ozljede pocele. I da ne mogu da vjerujem Hasagic se povukao iz fudbala kod mene poslje Evropskog.Number1 je napisao/la:crash dump na ovom 12.0.4!

a ozljede redovne...kad krenu po da po utakmici

kod mene pato i boateng svaka utakmica u reprezentaciji bar dvije sedmice pauze :SBIHfan je napisao/la:Skinuo sam patch i nisam instalirao bas sam eto cekao da vidim ocel biti kakav crash dump. Nista cekam dok skidrow popravi. Neg ljudi jesul kod vas ceste povrede? Meni se ozljedjuju ko na traci, inace igram sa reprezentacijom. Jedino eto sad na Evropskom prvenstvu su bili svi zdravi ali kad se zavrsilo opet su ozljede pocele. I da ne mogu da vjerujem Hasagic se povukao iz fudbala kod mene poslje Evropskog.Number1 je napisao/la:crash dump na ovom 12.0.4!
Sa Zvezdom se ne isplati igrati jer je OGROMAN bug napravljen.Naime Sopot nije stavljen kao rezervni tim,ali hajde sto nije to,stavljen je kao sopstveni tim,nego sto niti jedan igrac nije na pozajmici iz Zvezde vec su svi Sopotovi igraci.
Tako da prakticno juniora i nemam a svi talenti su tamo,gledam po ocenama i relano su uradjeni.
Da li neko zna da li se u editoru mogu promeniti rezervni timovi,da umesto sadasnjih rezervi ubacim Sopot,ili cu u editoru pokusati staviti celi Sopot u moje rezerve.

Tako da prakticno juniora i nemam a svi talenti su tamo,gledam po ocenama i relano su uradjeni.
Da li neko zna da li se u editoru mogu promeniti rezervni timovi,da umesto sadasnjih rezervi ubacim Sopot,ili cu u editoru pokusati staviti celi Sopot u moje rezerve.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- badblueboylivno
- Kontakt:
Prebaci svoje igrače koji su u Sopotu u svoj rezervni tim, i preimenuj ga u Sopot.
Hayley <3
Imal iko da ce pomoc ?armanix je napisao/la:Znal neko u cemu je problem?Ovo mi izbaci kad hocu da pokrenem igru
Mozel mi iko slikati ili napisati koje fajlove ima u program files/sega/fm2012.
Ako neko zna koji je problem u onom erroru iznad jos bolje.Pokusao sam na 100 nacina i nece vec se pocinjem nervirat,valjda neko zna u cemu je problem.
Ako neko zna koji je problem u onom erroru iznad jos bolje.Pokusao sam na 100 nacina i nece vec se pocinjem nervirat,valjda neko zna u cemu je problem.
101 nacin kupis irginalni cd i nemas problema

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ne znam, niakad nisam imao ovakav problem, al pokusaj ponovo instalirati igricu, ili ako ni tad ne bude moglo pokusaj skinuti ponovo...armanix je napisao/la:Mozel mi iko slikati ili napisati koje fajlove ima u program files/sega/fm2012.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
znali iko kako instalirati editor ???
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
kad otpakujes, ubaci folder football manager 2012 editor i folder football manager 2012 reso.urce archiver pored foldera football manager 2012simo95 je napisao/la:znali iko kako instalirati editor ???
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.