FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Daj link za Vranjesa,ne mogu vjerovati,ja ocekujem pojacanja kad ono...Da nije Ognjen Vranjes iz Zvezde?
Ma informacija je totalno ne provjerena,to sam procitao na http://www.**** na komentarima na Ljubojevicev interviju,neko je napisao,ja se nadam da je loza,al jbg ima i ime kluba pa pitam da ne znam neko vise sta.
PS sad i ne mogu otvoriti boracsport ne znam sta je reci.
PS sad i ne mogu otvoriti boracsport ne znam sta je reci.
"Otpozdrav" za tebe i odmah da te pitam kakav interes imas da omalovazavaš Borac?
Prvo mi smo klub koji nikada al baš nikada nije na nesportski način nešto napravio, znači odmah ta tvoja prva rečenica pada u vodu.
Sada po redu: Borac je kup Maršala Tita osvojio u sezoni kada je igrao odličan fudbal pa je tada kao drugoligaš izbacio prvoligaše: Osijek, Vojvodinu, Spartak, Prištinu, a u finalu je igrom nadvisio najveći klub na prostorima bivše države, a odmah sledeće sezone je izborio ulazak u prvu ligu Jugoslavije da bi odmah igrao i polufinale kupa u kojem je na penale ispao od Hajduka koji je poslije osvojio taj isti kup.
Tačno da je Borac igrao u SR Jugoslaviji 92/93/94/95, a na samom kraju je zamrznuo svoje takmičenje u trećoj ligi i vratio se u Banjaluku, utakmice su kao domaćini igrali u Valjevu, Sremskoj Mitrovici i još nekim mjestima...
Navijači Borca nikada nisu bili u ljubavi sa bilo kom grupom iz tzv. velike četvorke, a tačno je da imaju poseban odnos sa navijačima iz Novog Sada (Firma).
Što se tiče gradnje novog stadiona u Banjaluci, trenutno je u toku izrada projektne dokumentacije koja bi trebala biti završena do kraja godine ili na samom početku sledeće, a do sada je izvršeno geodetsko ispitivanje terena na kojem će se graditi. Sama projektna dokumentacija tog prelijepog fudbalskog zdanja košta cirka oko četiri miliona KM, jer je sam objekat perfektno idejno riješen, a mi se nadamo da će biti izgrađen u najkraćem mogućem objektivnom roku...[/quote]
Ja mislim da su sva pitanja na mestu, dobronamerna i edukativnog karaktera (dobio sam par odgovora koja dosada nisam znao.
Ma, ne omalovazavam ja nikoga, samo sam pitanja postavio iz Zvezdine perpektive( navijacki). Nezvanicno se pricalo da je svesrpski klub (Zvezda) poklonio braci trofej. Na kraju krajeva , to su spekulacije, istina je da je Borac vlasnik marsalovog trofeja.
Sto pre Borac dobije novi stadion to pre ce krenuti da nize uspehe. Sretno vam u nastavku sezone. Pozdrav
Prvo mi smo klub koji nikada al baš nikada nije na nesportski način nešto napravio, znači odmah ta tvoja prva rečenica pada u vodu.
Sada po redu: Borac je kup Maršala Tita osvojio u sezoni kada je igrao odličan fudbal pa je tada kao drugoligaš izbacio prvoligaše: Osijek, Vojvodinu, Spartak, Prištinu, a u finalu je igrom nadvisio najveći klub na prostorima bivše države, a odmah sledeće sezone je izborio ulazak u prvu ligu Jugoslavije da bi odmah igrao i polufinale kupa u kojem je na penale ispao od Hajduka koji je poslije osvojio taj isti kup.
Tačno da je Borac igrao u SR Jugoslaviji 92/93/94/95, a na samom kraju je zamrznuo svoje takmičenje u trećoj ligi i vratio se u Banjaluku, utakmice su kao domaćini igrali u Valjevu, Sremskoj Mitrovici i još nekim mjestima...
Navijači Borca nikada nisu bili u ljubavi sa bilo kom grupom iz tzv. velike četvorke, a tačno je da imaju poseban odnos sa navijačima iz Novog Sada (Firma).
Što se tiče gradnje novog stadiona u Banjaluci, trenutno je u toku izrada projektne dokumentacije koja bi trebala biti završena do kraja godine ili na samom početku sledeće, a do sada je izvršeno geodetsko ispitivanje terena na kojem će se graditi. Sama projektna dokumentacija tog prelijepog fudbalskog zdanja košta cirka oko četiri miliona KM, jer je sam objekat perfektno idejno riješen, a mi se nadamo da će biti izgrađen u najkraćem mogućem objektivnom roku...[/quote]
Ja mislim da su sva pitanja na mestu, dobronamerna i edukativnog karaktera (dobio sam par odgovora koja dosada nisam znao.
Ma, ne omalovazavam ja nikoga, samo sam pitanja postavio iz Zvezdine perpektive( navijacki). Nezvanicno se pricalo da je svesrpski klub (Zvezda) poklonio braci trofej. Na kraju krajeva , to su spekulacije, istina je da je Borac vlasnik marsalovog trofeja.
Sto pre Borac dobije novi stadion to pre ce krenuti da nize uspehe. Sretno vam u nastavku sezone. Pozdrav
Стојан % " - " $ &. " $ ? тренутно се ? у ", $ је " / $ у & ? ' " &.
- Уз ? ?, % је " у ", $ - " о ? трансферу. " " " познато " % ? његовог & - & је $ & $ ".
$ $ је % у " " " на " сајту ', $ се ? " о ? трансферу.
- Уз ? ?, % је " у ", $ - " о ? трансферу. " " " познато " % ? његовог & - & је $ & $ ".
$ $ је % у " " " на " сајту ', $ се ? " о ? трансферу.
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
- Simpatizer
- Kontakt:
Daj bar neku postenu paru da izvucemo za njega!
Da...i da za te pare dovedemo jednog ili dva spica.
U srednjem redu gdje igra Vranja imamo Ljubojevica,Jandrica,Grahovca,Maksimovica i jos par solidnih igraca a u spicu nemamo nikoga ako se ne daj boze Bilbija ili Kajkut povrijede ili dobiju kartone.....
U srednjem redu gdje igra Vranja imamo Ljubojevica,Jandrica,Grahovca,Maksimovica i jos par solidnih igraca a u spicu nemamo nikoga ako se ne daj boze Bilbija ili Kajkut povrijede ili dobiju kartone.....
Ma ljudi treba da ide ko god je nezadovoljan...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Problem je sto nije niko zadovoljan,osim par igraca koji su dobili kes na ruke necu da imenujem al znas o kome je rijec,a ovi sto igraju za platu katastrofa jbg,plata mala jos neredovna ko god bude imo sansu negdje otici ima da ode.Ma ljudi treba da ide ko god je nezadovoljan...
$ отварање " " остварене $ $ " % $ на & & $ су ' " с $ $ за & ? &. У " $ $ ', тренер ? " " на ? све $, " Стојана %, " се ? у " на ". " " у " на $ $ ? (&, 20 ¥) путује -, ? не $ $ $ $ ?.
- ' се & " за & $ ". " ' " ? $ $ на ноге " " " ?, а " ' $ " " $ ? за ". " $ тога, & $ " у & - " $ " $ ? - & тренер & ? ".
Не $ се тратег ? " $ $ је ? на ' терену поражен у ' ? $ ", & " " $ је у $ " ? првенства & ? у " ? 1:2.
- $ су ? $. ? та " " " ?, првенство је " - ? ", а " ' је $ " $ ' " $. ' су $ & нова ?, & $ је % $ ове $ " - % ".
Тренер ? увео је & " " " & за $ " ' ' ? $ " у ' рангу &. ".
- То је ?. " на ? 25 " " не ' " $ ". " " не " " " & ? $ своју ? $ & & & " ". На тај " $ " ', " " & те првјере. Ово је првенствено важно за $ $, а $ " & те провјере ' $ своју % " у првенству - " ".
- ' се & " за & $ ". " ' " ? $ $ на ноге " " " ?, а " ' $ " " $ ? за ". " $ тога, & $ " у & - " $ " $ ? - & тренер & ? ".
Не $ се тратег ? " $ $ је ? на ' терену поражен у ' ? $ ", & " " $ је у $ " ? првенства & ? у " ? 1:2.
- $ су ? $. ? та " " " ?, првенство је " - ? ", а " ' је $ " $ ' " $. ' су $ & нова ?, & $ је % $ ове $ " - % ".
Тренер ? увео је & " " " & за $ " ' ' ? $ " у ' рангу &. ".
- То је ?. " на ? 25 " " не ' " $ ". " " не " " " & ? $ своју ? $ & & & " ". На тај " $ " ', " " & те првјере. Ово је првенствено важно за $ $, а $ " & те провјере ' $ своју % " у првенству - " ".
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
svi u zenicu!!!!!!!!
Ljudi...ja imam prijedlog (koji naravno ne mora da bude prihvacen),da prestanemo sa ovim bezveznim copy-paste vijestima ili iz rezimskih medija ili sa **** jer svi to mozemo i sami procitati,a sigurno ovaj sportsport.ba nije jedini site gdje se informisemo o Borcu,a te bla,bla sterilne price "spremni docekujemo sledeceg protivnika","nema bijele zastave" i sl stvarno nisu vrijedne toga da zauzimaju 80% prostora u topicu "FK Borac"!
Dajte da poput ostalih grupa na ovom forumu diskutujemo o tome sta nas zanima,sta nas raduje,a sta nervira u nasem klubu,jer takvih sajtova gdje bismo to mogli raditi skoro da i nema osim sajta Lesinara gdje je ipak malo drugacija tematika....
Za pocetak,mene zanima da li je ikome od vas jasno sta se u nasem klubu desilo u zadnjih 10 dana,pocev od one famozne Skupstine na kojoj je izabran novi predjednik kluba Mico Milovanovic koji se btw jos nigdje nije oglasio,izabran Upravni odbor (Kopanja,Kalinic,Dedukic....) ciji se nijedan clan takodje jos nije oglasio ni sa planovima ni sa ambicijama,nadzorni odbor takodje...
Da li je to bio neki prevrat,da li je Janjetovic Predsjednik ili Milovanovic,primaju li igraci platu...?
Izabran je i novi direktor Milutinovic koji se takodje nigdje nije oglasio,a u isto vrijeme rezimski mediji koje vi ovdje citirate nam donose izjavu Spice u svojstvu direktora??? (o slucaju Vranjes)
Da li je ikome ista jasno? Ako jeste neka nam objasni ovdje,a ako nije,daj barem da prestanemo sa ovim kpoiranjem tekstova iz Fokusa,Glasa ili Nezavisnih jer nas to samo jos vise zbunjuje,a koga takvi clanci zanimaju,lako moze otici na neki od tih sajtova,evo linkova ako slucajno ima neko da ne zna za njih:
http://www.****/
http://www.nezavisne.com/
http://www.glassrpske.com/
Oprostite na poduzem postu,ali bio sam ponukan da ovo napisem jer se uvijek razocaram kada vidim da ima novih postova o Borcu,udjem u nadi da ce neko informisaniji od mene da napise nesto ili bar da komentarisemo nove dogadjaje a onda naletim na ove bezvezne clanke iz brojnih SNSD-ovih novina....
Dajte da poput ostalih grupa na ovom forumu diskutujemo o tome sta nas zanima,sta nas raduje,a sta nervira u nasem klubu,jer takvih sajtova gdje bismo to mogli raditi skoro da i nema osim sajta Lesinara gdje je ipak malo drugacija tematika....
Za pocetak,mene zanima da li je ikome od vas jasno sta se u nasem klubu desilo u zadnjih 10 dana,pocev od one famozne Skupstine na kojoj je izabran novi predjednik kluba Mico Milovanovic koji se btw jos nigdje nije oglasio,izabran Upravni odbor (Kopanja,Kalinic,Dedukic....) ciji se nijedan clan takodje jos nije oglasio ni sa planovima ni sa ambicijama,nadzorni odbor takodje...
Da li je to bio neki prevrat,da li je Janjetovic Predsjednik ili Milovanovic,primaju li igraci platu...?
Izabran je i novi direktor Milutinovic koji se takodje nigdje nije oglasio,a u isto vrijeme rezimski mediji koje vi ovdje citirate nam donose izjavu Spice u svojstvu direktora??? (o slucaju Vranjes)
Da li je ikome ista jasno? Ako jeste neka nam objasni ovdje,a ako nije,daj barem da prestanemo sa ovim kpoiranjem tekstova iz Fokusa,Glasa ili Nezavisnih jer nas to samo jos vise zbunjuje,a koga takvi clanci zanimaju,lako moze otici na neki od tih sajtova,evo linkova ako slucajno ima neko da ne zna za njih:
http://www.nezavisne.com/
http://www.glassrpske.com/
Oprostite na poduzem postu,ali bio sam ponukan da ovo napisem jer se uvijek razocaram kada vidim da ima novih postova o Borcu,udjem u nadi da ce neko informisaniji od mene da napise nesto ili bar da komentarisemo nove dogadjaje a onda naletim na ove bezvezne clanke iz brojnih SNSD-ovih novina....
Koliko ja znam nova uprava je postavljena, zato sto su u subotu protiv leotara bili svi u loži, a sa njima je bio i Janjetović, zajedno sa ljudima iz FS/RS i GFS, a da bi u počeli da rade u punom kapacitetu potrebna je primopredaja, kaja će biti obavljena u toku sledeće sedmice. Špica će obavljati ulogu sportskog direktora, a Milošević je generalni menadžer, to mi nismo nikada do sada ni imali u klubu a to je funkcija koju mora da ima klub koji aplicira za euro licencu, nadalje igračima su prije nastavka prvenstva isplaćena neka dugovanja i to u visini od oko 80 posto, a plate su valjda redovne zato sto su jako male ali premiranje je puno bitnije, pa je konačno došlo do izražaja to kako igraš,znači ako igraš dobro zaradićeš, ako ne imaš platu, pa ti vidi...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Hvala VB,to su postovi koje volim da vidim na nasoj temi,a osim toga uvjerio sam se da ti uvijek imas najtacnije i najbrze informacije od svih nas i radujem se tvojim postovima.
Hvala ako zaista tako misliš, ali ja zaista volim Borac mozda toliko da je to teško i shvatiti, a znam dosta ljudi i od njih dobijam informacije, nekad me oni zeznu, a i ja često nisam u Banjaluci pa mi je drago kad bilo šta čujem o Borcu...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
dao ti je covjek gore informacije sa kojih se to uzmaSova je napisao/la:& не ', ја ? овај " пејст јер се ' $ " о &

Jesi siguran za ovo,zato sto sam bio pred utakmicu sa Laktasima sa jednim igracem reko mi je da kasne plate 4 mjeseca ,sad mozda su dobili u medjuvremenu a mozda me i on slagao al ne vjerujem, pa zato te pitam?nadalje igračima su prije nastavka prvenstva isplaćena neka dugovanja i to u visini od oko 80 posto, a plate su valjda redovne zato sto su jako male ali premiranje je puno bitnije, pa je konačno došlo do izražaja to kako igraš,znači ako igraš dobro zaradićeš, ako ne imaš platu, pa ti vidi...
' & не " ? $ " све то $, " $ % " " $ " $ ?19BL87 je napisao/la:dao ti je covjek gore informacije sa kojih se to uzmaSova je napisao/la:& не ', ја ? овај " пејст јер се ' $ " о &

I ko se nad'o ale...
ma neka odlazi koga nema bez njega se mora a i nije mi toliko vise gotivan poslje cjepanja dresa.jer znase sta to znaci,ali dobro hvala mu za sve dobro.sutra jedva cekam nove bodove na borcevom kontu.poz
Ma da ja sam bio sa jednim od igraca prema kojem su imali dugovanja i on mi je rekao da je dobio dio para pred laktaše, a nije dobio sve ali to što je dobio je bogami fina cifra, nebih sada ovdje da je pišem, uglavnom u pitanju su premije i rata ugovora, a za plate on mi je rekao doslovce: "j.e.b.e.š platu". Usput Vranja se vraća, ništa od odlaska u Tom, ovi naši su zacijepili obeštećenje, jer je pod ugovorom još dvije godine...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.