haj ak je tako onda mu je super u Zelji.. a i ostali ak imaju visoke plate ne kontam onda kako ne zapinju svi.. i kod nas i kod vas..nidi je napisao/la:ima sigurno te pare,ja sam se iznenadio kad mi je frajer iz kluba rekao da je lazo imao 6 000 KM platu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
mosa rajvoSa
molim gospodina da ispoštuje dogovornidi je napisao/la:može paša moj solidni ,x nikom ništabordo je napisao/la:Ko zeli neka prihvati ovu opkladu!!! Kod nerijesenog rezultata nikom nista!! To je fer i posteno!!
ne vjerujem da svi imaju tako velike plate,vasilić,jamak,svraka itd plafon 2 000 -2 500 KMCasperbeg je napisao/la:haj ak je tako onda mu je super u Zelji.. a i ostali ak imaju visoke plate ne kontam onda kako ne zapinju svi.. i kod nas i kod vas..nidi je napisao/la:ima sigurno te pare,ja sam se iznenadio kad mi je frajer iz kluba rekao da je lazo imao 6 000 KM platu
ne smiju ni horde zla,mogle su i fukare doći na grbavicu bez šalova,transparenata i gledati slobodu,na kraju vas je ovo najmanje pogodilo vama je plafon gostovanje u gradačcuVolimTz je napisao/la:Niko ne smije na gostovanje samo Horde Zla i ostale sarajlijce, Dođe čovjeku da opsuje i državu za koju su mnoge ne-sarajlice položili živote.
330postova u 20dana,pa je li te stid no liferu?VolimTz je napisao/la:Niko ne smije na gostovanje samo Horde Zla i ostale sarajlijce, Dođe čovjeku da opsuje i državu za koju su mnoge ne-sarajlice položili živote.
nidi je napisao/la:molim gospodina da ispoštuje dogovornidi je napisao/la:može paša moj solidni ,x nikom ništabordo je napisao/la:Ko zeli neka prihvati ovu opkladu!!! Kod nerijesenog rezultata nikom nista!! To je fer i posteno!!
Kojih 20 dana.FredPerry je napisao/la:330postova u 20dana,pa je li te stid no liferu?VolimTz je napisao/la:Niko ne smije na gostovanje samo Horde Zla i ostale sarajlijce, Dođe čovjeku da opsuje i državu za koju su mnoge ne-sarajlice položili živote.

De pogledaj malo bolje.
@nidi
Ne govorim samo za Fukare.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Pa ovaj lik samo laze od kad je dosao u torpedo. Kojašević: Jedno znam, zabit ću ga Želji na Grbavici

- SarajlijaTM
Jaaaaaviiiii seeeeeeeeenidi je napisao/la:molim gospodina da ispoštuje dogovornidi je napisao/la:može paša moj solidni ,x nikom ništabordo je napisao/la:Ko zeli neka prihvati ovu opkladu!!! Kod nerijesenog rezultata nikom nista!! To je fer i posteno!!

- storm_raider
- Kontakt:
Mora biti malo komsijskog prcanja.
Danas mi vas, za 50 godina vi nas i tako.
Salu na stranu, ocekivao sam od onog vaseg malog Suljica mnogo vise. Valjda se prepao derbija.

Salu na stranu, ocekivao sam od onog vaseg malog Suljica mnogo vise. Valjda se prepao derbija.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ti ocito imas ogromni problem koji je u tvojoj glavi . Vidim da jako mrzis i sarajevo i ''sarajlijice'' ali moras znati jedno SARAJEVO JE GLAVNI GRAD . Sarajlijice ce vam uvijek ocitavati lekcije u svim sferama zivota .. sto kulurno sto sportski . Uzivaj komplexas budi mi pozdravljen iz GLAVNOG gradaVolimTz je napisao/la:Niko ne smije na gostovanje samo Horde Zla i ostale sarajlijce, Dođe čovjeku da opsuje i državu za koju su mnoge ne-sarajlice položili živote.

Nek si mu rekoColorado je napisao/la:Ti ocito imas ogromni problem koji je u tvojoj glavi . Vidim da jako mrzis i sarajevo i ''sarajlijice'' ali moras znati jedno SARAJEVO JE GLAVNI GRAD . Sarajlijice ce vam uvijek ocitavati lekcije u svim sferama zivota .. sto kulurno sto sportski . Uzivaj komplexas budi mi pozdravljen iz GLAVNOG gradaVolimTz je napisao/la:Niko ne smije na gostovanje samo Horde Zla i ostale sarajlijce, Dođe čovjeku da opsuje i državu za koju su mnoge ne-sarajlice položili živote.

Da nije bilo ne-sarajlijca Sa bi bilo srpska provincija, a vi ni hvala. Daleko od toga da vas mrzim ali niste nikakvi ljudi.Colorado je napisao/la:Ti ocito imas ogromni problem koji je u tvojoj glavi . Vidim da jako mrzis i sarajevo i ''sarajlijice'' ali moras znati jedno SARAJEVO JE GLAVNI GRAD . Sarajlijice ce vam uvijek ocitavati lekcije u svim sferama zivota .. sto kulurno sto sportski . Uzivaj komplexas budi mi pozdravljen iz GLAVNOG gradaVolimTz je napisao/la:Niko ne smije na gostovanje samo Horde Zla i ostale sarajlijce, Dođe čovjeku da opsuje i državu za koju su mnoge ne-sarajlice položili živote.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Tuzlaci,inace u historiji su poznati kao ljudi iz cijih je redova najvise poznatih izdajnika Bosne i Hercegovine.VolimTz je napisao/la:Da nije bilo ne-sarajlijca Sa bi bilo srpska provincija, a vi ni hvala. Daleko od toga da vas mrzim ali niste nikakvi ljudi.Colorado je napisao/la:Ti ocito imas ogromni problem koji je u tvojoj glavi . Vidim da jako mrzis i sarajevo i ''sarajlijice'' ali moras znati jedno SARAJEVO JE GLAVNI GRAD . Sarajlijice ce vam uvijek ocitavati lekcije u svim sferama zivota .. sto kulurno sto sportski . Uzivaj komplexas budi mi pozdravljen iz GLAVNOG gradaVolimTz je napisao/la:Niko ne smije na gostovanje samo Horde Zla i ostale sarajlijce, Dođe čovjeku da opsuje i državu za koju su mnoge ne-sarajlice položili živote.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ti ocito imas ogromni problem koji je u tvojoj glavi . Vidim da jako mrzis i sarajevo i ''sarajlijice'' ali moras znati jedno SARAJEVO JE GLAVNI GRAD . Sarajlijice ce vam uvijek ocitavati lekcije u svim sferama zivota .. sto kulurno sto sportski . Uzivaj komplexas budi mi pozdravljen iz GLAVNOG grada
[/quote]
Da nije bilo ne-sarajlijca Sa bi bilo srpska provincija, a vi ni hvala. Daleko od toga da vas mrzim ali niste nikakvi ljudi.[/quote]
Posto vidim da nije prvi put da pises I naglasavas kako bi mi bili srpska provincija da nije bilo vas 'ne-sarajlijica' ja cu ti odgovoriti,pa i po cijenu brisanja i bana sa ovog foruma
Prvo,vrijedjas mnoge ljude tim,pa i mene kojem je nekoliko clanova porodice dalo zivote za odbranu ovog grada(sigurno nisam jedini),a onda se nadjes ti,JADO JADNI(da ti ne kazem koga ti se sve n....),koj skoro ocima rata nisi vidio u Tuzli,da mi kazes kako ste nas vi odbranili
Jeste,ali u k.urcu
Drugo,navijac sam Zelje i stoji da je zabrana bila za gostujuce navijace bez iznimke,ali ljudi se pojavili,bez obiljezja na nasoj tribini sa uredno kupljenim ulaznicama i odjednom ustali i poceli navijati(bez ijednog incidenta) da bi ih potom ogradili redari i policija...Sta je trebalo,izbaciti ljude vani,koji nemaju obiljezja,a pjevaju svom klubu!!?? I treca stvar,nemoj slucajno da mi repliciras,ograniceni d.ebilu,koji kalupiras sve ljude.....

Da nije bilo ne-sarajlijca Sa bi bilo srpska provincija, a vi ni hvala. Daleko od toga da vas mrzim ali niste nikakvi ljudi.[/quote]
Posto vidim da nije prvi put da pises I naglasavas kako bi mi bili srpska provincija da nije bilo vas 'ne-sarajlijica' ja cu ti odgovoriti,pa i po cijenu brisanja i bana sa ovog foruma

Ma pustite ga klinjo mali
Komisnice puno srece u borbi za 3 mjesto

Komisnice puno srece u borbi za 3 mjesto

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
@VolimTz
Klasinic primjer jednog balije fuuj kako mi se gade likovi kao ti gade jedan , ti si nekog obranioo i takvi kao ti ili ste se drzali zenama za suknjuu ili cak bili na maminoj sisi
Klasinic primjer jednog balije fuuj kako mi se gade likovi kao ti gade jedan , ti si nekog obranioo i takvi kao ti ili ste se drzali zenama za suknjuu ili cak bili na maminoj sisi

IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta se ti palis momak? momak je upravu! ali to nije tema ovog podforuma, tako da su ovakvi komentari suvisni !Urban je napisao/la:@VolimTz
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma sta je upravu 96 godiste,e moj Belmine...Bosniacum Lilium je napisao/la:sta se ti palis momak? momak je upravu! ali to nije tema ovog podforuma, tako da su ovakvi komentari suvisni !Urban je napisao/la:@VolimTz
||| FKZeljeznicar |||
a sta se ti mjesas ...da nije bilo Sarajlija sad bi vi svi zivjeli u SRBIJI ...telad jedna nezahvalna...Bosniacum Lilium je napisao/la:sta se ti palis momak? momak je upravu! ali to nije tema ovog podforuma, tako da su ovakvi komentari suvisni !Urban je napisao/la:@VolimTz
4 godine nisi mogao iz grada izaci..golubove i konzerve sa isteklim rokovima jeli...koliko ste vi bili pod opsadom...na pola gradova vam granata pala nije i fol vi nesta...

u grad Sarajevo mi nece niko dirat,a ja da presutim..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, keli, NeSamSafetee, Rule_hz i 43 gosta.