FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Casperbeg
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Casperbeg » 06 nov 2011, 21:05

nidi je napisao/la:ima sigurno te pare,ja sam se iznenadio kad mi je frajer iz kluba rekao da je lazo imao 6 000 KM platu
haj ak je tako onda mu je super u Zelji.. a i ostali ak imaju visoke plate ne kontam onda kako ne zapinju svi.. i kod nas i kod vas..
mosa rajvoSa

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 nov 2011, 21:09

nidi je napisao/la:
bordo je napisao/la:Ko zeli neka prihvati ovu opkladu!!! Kod nerijesenog rezultata nikom nista!! To je fer i posteno!!
može paša moj solidni ,x nikom ništa
molim gospodina da ispoštuje dogovor

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 nov 2011, 21:15

Casperbeg je napisao/la:
nidi je napisao/la:ima sigurno te pare,ja sam se iznenadio kad mi je frajer iz kluba rekao da je lazo imao 6 000 KM platu
haj ak je tako onda mu je super u Zelji.. a i ostali ak imaju visoke plate ne kontam onda kako ne zapinju svi.. i kod nas i kod vas..
ne vjerujem da svi imaju tako velike plate,vasilić,jamak,svraka itd plafon 2 000 -2 500 KM

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 nov 2011, 21:17

VolimTz je napisao/la:Niko ne smije na gostovanje samo Horde Zla i ostale sarajlijce, Dođe čovjeku da opsuje i državu za koju su mnoge ne-sarajlice položili živote. :evil:
ne smiju ni horde zla,mogle su i fukare doći na grbavicu bez šalova,transparenata i gledati slobodu,na kraju vas je ovo najmanje pogodilo vama je plafon gostovanje u gradačcu

FredPerry
Kontakt:

Post Postao/la FredPerry » 06 nov 2011, 21:22

VolimTz je napisao/la:Niko ne smije na gostovanje samo Horde Zla i ostale sarajlijce, Dođe čovjeku da opsuje i državu za koju su mnoge ne-sarajlice položili živote. :evil:
330postova u 20dana,pa je li te stid no liferu?

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 nov 2011, 21:42

nidi je napisao/la:
nidi je napisao/la:
bordo je napisao/la:Ko zeli neka prihvati ovu opkladu!!! Kod nerijesenog rezultata nikom nista!! To je fer i posteno!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 06 nov 2011, 22:18

FredPerry je napisao/la:
330postova u 20dana,pa je li te stid no liferu?
Kojih 20 dana. :lol: :lol: :lol:

De pogledaj malo bolje.

@nidi

Ne govorim samo za Fukare.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 06 nov 2011, 22:36

Pa ovaj lik samo laze od kad je dosao u torpedo. Kojašević: Jedno znam, zabit ću ga Želji na Grbavici :lol: :lol:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 nov 2011, 10:49

nidi je napisao/la:
nidi je napisao/la:
Jaaaaaviiiii seeeeeeeee :lol: :lol: :lol:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 nov 2011, 10:55

Mora biti malo komsijskog prcanja. :mrgreen: Danas mi vas, za 50 godina vi nas i tako. :mrgreen:
Salu na stranu, ocekivao sam od onog vaseg malog Suljica mnogo vise. Valjda se prepao derbija.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Colorado

Post Postao/la Colorado » 07 nov 2011, 11:25

Ti ocito imas ogromni problem koji je u tvojoj glavi . Vidim da jako mrzis i sarajevo i ''sarajlijice'' ali moras znati jedno SARAJEVO JE GLAVNI GRAD . Sarajlijice ce vam uvijek ocitavati lekcije u svim sferama zivota .. sto kulurno sto sportski . Uzivaj komplexas budi mi pozdravljen iz GLAVNOG grada ;)

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 07 nov 2011, 12:52

Colorado je napisao/la:
Ti ocito imas ogromni problem koji je u tvojoj glavi . Vidim da jako mrzis i sarajevo i ''sarajlijice'' ali moras znati jedno SARAJEVO JE GLAVNI GRAD . Sarajlijice ce vam uvijek ocitavati lekcije u svim sferama zivota .. sto kulurno sto sportski . Uzivaj komplexas budi mi pozdravljen iz GLAVNOG grada ;)
Nek si mu reko :D

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 07 nov 2011, 15:31

Colorado je napisao/la:
Da nije bilo ne-sarajlijca Sa bi bilo srpska provincija, a vi ni hvala. Daleko od toga da vas mrzim ali niste nikakvi ljudi.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 07 nov 2011, 15:52

VolimTz je napisao/la:
Colorado je napisao/la:
Da nije bilo ne-sarajlijca Sa bi bilo srpska provincija, a vi ni hvala. Daleko od toga da vas mrzim ali niste nikakvi ljudi.
Tuzlaci,inace u historiji su poznati kao ljudi iz cijih je redova najvise poznatih izdajnika Bosne i Hercegovine.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 07 nov 2011, 15:59

Ti ocito imas ogromni problem koji je u tvojoj glavi . Vidim da jako mrzis i sarajevo i ''sarajlijice'' ali moras znati jedno SARAJEVO JE GLAVNI GRAD . Sarajlijice ce vam uvijek ocitavati lekcije u svim sferama zivota .. sto kulurno sto sportski . Uzivaj komplexas budi mi pozdravljen iz GLAVNOG grada ;)[/quote]

Da nije bilo ne-sarajlijca Sa bi bilo srpska provincija, a vi ni hvala. Daleko od toga da vas mrzim ali niste nikakvi ljudi.[/quote]
Posto vidim da nije prvi put da pises I naglasavas kako bi mi bili srpska provincija da nije bilo vas 'ne-sarajlijica' ja cu ti odgovoriti,pa i po cijenu brisanja i bana sa ovog foruma :!: :!: Prvo,vrijedjas mnoge ljude tim,pa i mene kojem je nekoliko clanova porodice dalo zivote za odbranu ovog grada(sigurno nisam jedini),a onda se nadjes ti,JADO JADNI(da ti ne kazem koga ti se sve n....),koj skoro ocima rata nisi vidio u Tuzli,da mi kazes kako ste nas vi odbranili :!: :!: :?: :?: Jeste,ali u k.urcu :!: Drugo,navijac sam Zelje i stoji da je zabrana bila za gostujuce navijace bez iznimke,ali ljudi se pojavili,bez obiljezja na nasoj tribini sa uredno kupljenim ulaznicama i odjednom ustali i poceli navijati(bez ijednog incidenta) da bi ih potom ogradili redari i policija...Sta je trebalo,izbaciti ljude vani,koji nemaju obiljezja,a pjevaju svom klubu!!?? I treca stvar,nemoj slucajno da mi repliciras,ograniceni d.ebilu,koji kalupiras sve ljude.....

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 07 nov 2011, 16:04

Ma pustite ga klinjo mali ;)
Komisnice puno srece u borbi za 3 mjesto :D
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Urban

Post Postao/la Urban » 07 nov 2011, 16:11

@VolimTz

Klasinic primjer jednog balije fuuj kako mi se gade likovi kao ti gade jedan , ti si nekog obranioo i takvi kao ti ili ste se drzali zenama za suknjuu ili cak bili na maminoj sisi :twisted:
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 nov 2011, 16:16

Urban je napisao/la:@VolimTz

Klasinic primjer jednog balije fuuj kako mi se gade likovi kao ti gade jedan , ti si nekog obranioo i takvi kao ti ili ste se drzali zenama za suknjuu ili cak bili na maminoj sisi :twisted:
sta se ti palis momak? momak je upravu! ali to nije tema ovog podforuma, tako da su ovakvi komentari suvisni !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 07 nov 2011, 16:19

Bosniacum Lilium je napisao/la:

sta se ti palis momak? momak je upravu! ali to nije tema ovog podforuma, tako da su ovakvi komentari suvisni !
Ma sta je upravu 96 godiste,e moj Belmine...
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 nov 2011, 17:33

Bosniacum Lilium je napisao/la:

a sta se ti mjesas ...da nije bilo Sarajlija sad bi vi svi zivjeli u SRBIJI ...telad jedna nezahvalna...
4 godine nisi mogao iz grada izaci..golubove i konzerve sa isteklim rokovima jeli...koliko ste vi bili pod opsadom...na pola gradova vam granata pala nije i fol vi nesta... :oops: :oops:
u grad Sarajevo mi nece niko dirat,a ja da presutim.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, keli, NeSamSafetee, Rule_hz i 43 gosta.