10 ljudi, 5 eura, ne bi nista zaradili da ti daju tako, svi bi pravili nove racune ondaOTNYS_YNWA je napisao/la:Pa hoće li nama početnicima udijeliti kakve sadake? Nije valjda da, kada napraviš korisnički račun, neće da te poguraj makar sa 0,50?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Za zivot cijeli!

WWin racun : adis87
Na pocetku su ljudi dali exstra bunus i sad je ovo dobor sto daju po10ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:10 ljudi, 5 eura, ne bi nista zaradili da ti daju tako, svi bi pravili nove racune ondaOTNYS_YNWA je napisao/la:Pa hoće li nama početnicima udijeliti kakve sadake? Nije valjda da, kada napraviš korisnički račun, neće da te poguraj makar sa 0,50?
- Eric Cartman
- Kontakt:
Pa sto mi ne daju napravio sam account na wwin i imam ni manje ni vise nego 0.00€Muris91 je napisao/la:Na pocetku su ljudi dali exstra bunus i sad je ovo dobor sto daju po10ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:10 ljudi, 5 eura, ne bi nista zaradili da ti daju tako, svi bi pravili nove racune ondaOTNYS_YNWA je napisao/la:Pa hoće li nama početnicima udijeliti kakve sadake? Nije valjda da, kada napraviš korisnički račun, neće da te poguraj makar sa 0,50?
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.
- aleksandarhz
- Kontakt:
jel to danas nema bonusa? 

Davali su po 20 bonusa ko se registrirao prije pocetka rada WWina sad ne znam kako mozes drugacije doc do bonusa nego preko ove nagradne igre idi u KL i uplati za 10Km i postavljaj listice ovdje dobit ces bonus sigurno u narednih par dana..pozzz
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ama davali su na pocetku kad se tek otvorilo da privuku raju, isto i sad daju po 10 na forumu da privuku raju, a ti imas logicno 0.00 € jer nisi nista uplatioEric Cartman je napisao/la:Pa sto mi ne daju napravio sam account na wwin i imam ni manje ni vise nego 0.00€Muris91 je napisao/la:Na pocetku su ljudi dali exstra bunus i sad je ovo dobor sto daju po10ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: 10 ljudi, 5 eura, ne bi nista zaradili da ti daju tako, svi bi pravili nove racune onda

Za zivot cijeli!
Raonic 1.Mayer 2vOluMme je napisao/la:Ima li ko nekih sigurica danas za neki tiket sa skupnom kvotom 2-3 ? Dvije, tri utakmice.
Koeficijent 3,14

EDIT-NISU DALI SVIMA BONUS,JA SAM SE REGISTROVAO DOK JOS NIJE NI POCELO S RADOM,I NISAM DOBIO FENINGA BONUSA

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Za danas:
Bogomolov 1
St Johnston zbroj golova manje od 3 očekujem pobjedu domaćina 1:0
Bari zbroj golova manje od 3
Oss - Dodreht probati manje od 3
Bogomolov 1
St Johnston zbroj golova manje od 3 očekujem pobjedu domaćina 1:0
Bari zbroj golova manje od 3
Oss - Dodreht probati manje od 3
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Za veceras : Murcia - Deportivo 2 prelaz 2/2
moguci rezultat 0:2
moguci rezultat 0:2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Davydenko-Seppi 1
Ferrero-Mahut 1
Mello-Schwank 2
Carreno B.-Naso 2
Bogomolov-Bellucci 23+
Kv.23,33
Ferrero-Mahut 1
Mello-Schwank 2
Carreno B.-Naso 2
Bogomolov-Bellucci 23+
Kv.23,33
RR#9
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ev' od jučer tiketa.

thespy

thespy
http://i42.tinypic.com/2wdykbq.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Šteta al mi nije toliko krivo više je parova .
http://i43.tinypic.com/35aixab.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Za ovo brate , jest kako ne bi bilo krivo !
http://i39.tinypic.com/158avf6.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Beze na dva 1x upade bože sačuvaj ..
Da ne bude da nisam i ove slike imao eto imam
ArminHz
Etoo !
Šteta al mi nije toliko krivo više je parova .
http://i43.tinypic.com/35aixab.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Za ovo brate , jest kako ne bi bilo krivo !
http://i39.tinypic.com/158avf6.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Beze na dva 1x upade bože sačuvaj ..
Da ne bude da nisam i ove slike imao eto imam
ArminHz
Etoo !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

korisnicko ime: stefan94
broj tiketa:263426841020

I na live odigrao da će bit 3 seta raoncic.
user thespy

korisnicko ime : stefan94
broj tiketa : 263426841231
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.