BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Zbog toga mrzim svu ovu situaciju, j.ebem ti pesimiste, daj makar da uzivamo u ovoj atmosferi i ložimo se da smo najjaci 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
-
necko_gradacac
- Kontakt:
Da Bog da se ujo za jezikkonjicanin01 je napisao/la:ma ljdi sta vam je uzenici ce nam ronaldo ocitat lekciju iz fzdbala utisace bilino polje zivi bil pa vidiliTrinity74 je napisao/la:Jedan dan optimizam i onda opet pesimizam... ccc
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
E ako se tako bude razmišljalo onda se ima šanse u prolaz.Oprez,oprez i samo oprez.I 0:0 u prvoj utakmici je superkonjicanin01 je napisao/la:ma ljdi sta vam je uzenici ce nam ronaldo ocitat lekciju iz fzdbala utisace bilino polje zivi bil pa vidiliTrinity74 je napisao/la:Jedan dan optimizam i onda opet pesimizam... ccc
"Indija,Pakistan..."
- raul-zakon
- Kontakt:
Slušaj druže, jesi mi zemljak(Konjičanin), ali nemoj tako crno...pusti da se makar malo nadamo ebem mu miša !konjicanin01 je napisao/la:ma ljdi sta vam je uzenici ce nam ronaldo ocitat lekciju iz fzdbala utisace bilino polje zivi bil pa vidiliTrinity74 je napisao/la:Jedan dan optimizam i onda opet pesimizam... ccc
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- Megamon
- Kontakt:

Ako nas ovaj pitar odvede na Euru onda smo duzni jednu ulicu u Zenici ili Sarajevo nazvati po njemu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Kad bi još i tebi očito jednu lekciju iz pravopisa i gramatike bilo bi superkonjicanin01 je napisao/la:ma ljdi sta vam je uzenici ce nam ronaldo ocitat lekciju iz fzdbala utisace bilino polje zivi bil pa vidiliTrinity74 je napisao/la:Jedan dan optimizam i onda opet pesimizam... ccc
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- spielführer_21
- Kontakt:
Spisak: Eduardo, Beto, Rui Patrício, Bruno Alves, Coentrão, Sereno, João Pereira, Pepe, Rolando, Sílvio*, Carlos Martins, Moutinho, Veloso, Raul Meireles, Amorim, Ruben Micael, Ronaldo, Danny*, Hugo Almeida, Postiga, Nani, Nuno Gomes i Quaresma.
*Danny i Silvio out- umjesto njih> Eliseu i Vierinha
Ovako je Portugal počeo protiv Danske:
Rui Patricio
Pereira-Rolando-Alves-Eliseu
Meireles-Moutinho-Martins
Nani-Ronaldo
Postiga
Sad im se vraćaju Pepe i Coentrao, koji nisu igrali protiv Danske. Samo je pitanje koje će pozicije zauzeti..
*Danny i Silvio out- umjesto njih> Eliseu i Vierinha
Ovako je Portugal počeo protiv Danske:
Rui Patricio
Pereira-Rolando-Alves-Eliseu
Meireles-Moutinho-Martins
Nani-Ronaldo
Postiga
Sad im se vraćaju Pepe i Coentrao, koji nisu igrali protiv Danske. Samo je pitanje koje će pozicije zauzeti..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Pepe zadnji vezni 100 % prosli put nas je unistio sa te pozicije 
To je to. Nadam se da ce igrat centar-halfa, Dzeko mu uvijek moze pobjec i on moze podnjet njegovu nevjerovatnu fiziku. Ali ako bude igrao zadnjeg veznog i "maltretirao" Pjanica i Misimovica, crno nam se pise. Dobro je sto nema Carvalha, on im je mnogo znacio, radi toga ce mozda Pepe igrat u zadnjoj liniji. Ovaj Rolando je odigrao kao amater protiv Danske.Stivi_Dzi je napisao/la:Pepe zadnji vezni 100 % prosli put nas je unistio sa te pozicije
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Old Milwaukee
- Kontakt:
Jednog moze,dvojicu ni u ludilu.Zato Pape i forsira i Pjanica i Misimovica zajedno.Cartman je napisao/la:To je to. Nadam se da ce igrat centar-halfa, Dzeko mu uvijek moze pobjec i on moze podnjet njegovu nevjerovatnu fiziku. Ali ako bude igrao zadnjeg veznog i "maltretirao" Pjanica i Misimovica, crno nam se pise. Dobro je sto nema Carvalha, on im je mnogo znacio, radi toga ce mozda Pepe igrat u zadnjoj liniji. Ovaj Rolando je odigrao kao amater protiv Danske.Stivi_Dzi je napisao/la:Pepe zadnji vezni 100 % prosli put nas je unistio sa te pozicije
Ja mislim da Cartman prije potencira na njegov zivotinjski instinkt, nego li na to da ce on njih dvojicu staviti pod strasan pritisan silnom trkom i slicno.Old Milwaukee je napisao/la:Jednog moze,dvojicu ni u ludilu.Zato Pape i forsira i Pjanica i Misimovica zajedno.Cartman je napisao/la:To je to. Nadam se da ce igrat centar-halfa, Dzeko mu uvijek moze pobjec i on moze podnjet njegovu nevjerovatnu fiziku. Ali ako bude igrao zadnjeg veznog i "maltretirao" Pjanica i Misimovica, crno nam se pise. Dobro je sto nema Carvalha, on im je mnogo znacio, radi toga ce mozda Pepe igrat u zadnjoj liniji. Ovaj Rolando je odigrao kao amater protiv Danske.Stivi_Dzi je napisao/la:Pepe zadnji vezni 100 % prosli put nas je unistio sa te pozicije
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
tevezito je napisao/la: Ti imas duplo vece sanse da slavis nakon baraza imas nasu reprezentaciju a imas i Tursku ako prodje kako vidim nisi nikad u zivotu slavio kao nakon tog pogotka.Jedno treba biti jasno.Svaki Hrvat u BiH bi trebao ako je imalo normalan navijati za Reprezentaciju BiH a sam pripadam tom narodu i evo vec se tresem pred ovo sa Portugalom.Oni Hrvati koji zive u BiH i ne navijaju za BiH meni nisu jasni.Ali isto mi nisu jasne osobe poput tebe koje su na utakmici Hrvatska-Turska navijale za Tursku a zive u BiH bez obzira na nacionalnost.Po meni to je ista vrsta ljudi iz prvog i drugog slucaja.Ali vratimo se temi Howard Webb nam sudi po meni to je dobro ne vjerujem da bi se on brukao pa da nas nesto zezne.Ja prezadovoljan sa njim.Idemo Zmajeviiiiiiii.............
A fakat, sto je to cudno ako neko iz BiH navija za tursku?
jel argentinci navijaju za brazil? Jel skoti ili irci navijaju za englesku? Te zemlje imaju losu historiju iza sebe isto ko BiH i hrvatska/srbija, i meni nije jasno cemu toliko cudjenje ako neko u BiH navija za tursku (koja je realno veliki prijatelj bih), a ne za hrvatsku. pa nisu turci rusili stari most.
znam da je ovo teski oftopik, al da neko navija za hrvatsku samo zato sto je susjedna zemlja, je malo poglupo.
a sto se tice tekme, ne smijemo trazit opravdanja u vidu veba, platinija, kastrola i toga, do nas je, i mi moramo da zapnemo.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Pepe moze zaustaviti samo jednog od njih dvojice,ako bude igro defanzivnog veznog,ne obadvojicu.Zbog Cirine gluposti (da ne mogu igrati Pjanic i Misimovic zajedno) je i zaustavio Misimovica. Uz to imamo uvijek raspolozenog Medunjanina,koji je po meni kljucni igrac ,koji iz defanzive loptu odlicno prensi u napad,ni on takodje kod Cire nije igrao,ustvari samo poluvrijeme,od dvije utakmice.Ako bi Pepe igro centarhalfa,onda nema tu problema,ne moze on Dzeku zaustaviti.Dzeko je i mnogo bolje spusto na zemlju. Mi smo mnogo bolja i zrelija ekipa od prije dvije godine.Jedini problem je kod nas ,ne igranje Papca i Pandze u prvoj utakmici,to nas moze kostati u prvoj utakmici.Cartman je napisao/la:To je to. Nadam se da ce igrat centar-halfa, Dzeko mu uvijek moze pobjec i on moze podnjet njegovu nevjerovatnu fiziku. Ali ako bude igrao zadnjeg veznog i "maltretirao" Pjanica i Misimovica, crno nam se pise. Dobro je sto nema Carvalha, on im je mnogo znacio, radi toga ce mozda Pepe igrat u zadnjoj liniji. Ovaj Rolando je odigrao kao amater protiv Danske.Stivi_Dzi je napisao/la:Pepe zadnji vezni 100 % prosli put nas je unistio sa te pozicije
Bitno je ne primiti gol u prvoj utakmici,bice tesko,al nadati se najboljem.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Pa očigledno je da nam je osnov igre sredina, ako uspije zatvorit jednog od ove dvojice (Pjana Miske ili Medo, zavisi od postave) pitanje je kolko će nam igra biti efektivna. Ako bude igrao Pepe zadnjeg veznog trebat će nešto posebno, možda da ga neko odvlači svojim prisustvom čime bi stvorio više prostora za naše veznjake. Znate i sami kako smo odigrali u Zenici prošli put protiv njih, nismo se vidjeli na terenu, možda i zbog Mede koji je tad bio jako neiskusan i nije mogao podnijet preveliki pritisak ali ja ipak mislim da je stvar bila u onom mesaru iz Madrida. Nadajmo se da neće imat svoj dani da neće koga povrijedit, a crveni može dobit, nek izvoli. 
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Yebala vas vise i Turska i Srbija i Hrvatska,koji vam je kyrac?
Svi koji navijaju za ove zemlja ,a iz BIH su,za mene su smece.Hajdi odskakucite sa ove teme,nema mjesta ni jedoj od nabrojanih.
Svi koji navijaju za ove zemlja ,a iz BIH su,za mene su smece.Hajdi odskakucite sa ove teme,nema mjesta ni jedoj od nabrojanih.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Eh majko moja, nacina razmisljanja. Mada toj raspravi ovdje mjesto nije, ti kada budes malo ucio o Historiji (to dok dodjes do 5. ili 6. razreda osnovne, polako), neke ce ti stvari postati jasnije, pa ces vidjeti da Turci i nisu toliki prijatelji nama odvijeka bili, mada ni sada nisu neki posebni prijatelji.hamo_pipa je napisao/la:tevezito je napisao/la: Ti imas duplo vece sanse da slavis nakon baraza imas nasu reprezentaciju a imas i Tursku ako prodje kako vidim nisi nikad u zivotu slavio kao nakon tog pogotka.Jedno treba biti jasno.Svaki Hrvat u BiH bi trebao ako je imalo normalan navijati za Reprezentaciju BiH a sam pripadam tom narodu i evo vec se tresem pred ovo sa Portugalom.Oni Hrvati koji zive u BiH i ne navijaju za BiH meni nisu jasni.Ali isto mi nisu jasne osobe poput tebe koje su na utakmici Hrvatska-Turska navijale za Tursku a zive u BiH bez obzira na nacionalnost.Po meni to je ista vrsta ljudi iz prvog i drugog slucaja.Ali vratimo se temi Howard Webb nam sudi po meni to je dobro ne vjerujem da bi se on brukao pa da nas nesto zezne.Ja prezadovoljan sa njim.Idemo Zmajeviiiiiiii.............
jel argentinci navijaju za brazil? Jel skoti ili irci navijaju za englesku? Te zemlje imaju losu historiju iza sebe isto ko BiH i hrvatska/srbija, i meni nije jasno cemu toliko cudjenje ako neko u BiH navija za tursku (koja je realno veliki prijatelj bih), a ne za hrvatsku. pa nisu turci rusili stari most.
znam da je ovo teski oftopik, al da neko navija za hrvatsku samo zato sto je susjedna zemlja, je malo poglupo.
a sto se tice tekme, ne smijemo trazit opravdanja u vidu veba, platinija, kastrola i toga, do nas je, i mi moramo da zapnemo.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
guber90 je napisao/la:Eh majko moja, nacina razmisljanja. Mada toj raspravi ovdje mjesto nije, ti kada budes malo ucio o Historiji (to dok dodjes do 5. ili 6. razreda osnovne, polako), neke ce ti stvari postati jasnije, pa ces vidjeti da Turci i nisu toliki prijatelji nama odvijeka bili, mada ni sada nisu neki posebni prijatelji.hamo_pipa je napisao/la:tevezito je napisao/la: Ti imas duplo vece sanse da slavis nakon baraza imas nasu reprezentaciju a imas i Tursku ako prodje kako vidim nisi nikad u zivotu slavio kao nakon tog pogotka.Jedno treba biti jasno.Svaki Hrvat u BiH bi trebao ako je imalo normalan navijati za Reprezentaciju BiH a sam pripadam tom narodu i evo vec se tresem pred ovo sa Portugalom.Oni Hrvati koji zive u BiH i ne navijaju za BiH meni nisu jasni.Ali isto mi nisu jasne osobe poput tebe koje su na utakmici Hrvatska-Turska navijale za Tursku a zive u BiH bez obzira na nacionalnost.Po meni to je ista vrsta ljudi iz prvog i drugog slucaja.Ali vratimo se temi Howard Webb nam sudi po meni to je dobro ne vjerujem da bi se on brukao pa da nas nesto zezne.Ja prezadovoljan sa njim.Idemo Zmajeviiiiiiii.............
sta me bolan briga sta je bilo prije 500 godina, o tome ne razmisljam. o tome mogu bolesnici da raspravljaju, mene se ne tice.
zanima me sta je bilo prije 20 godina, a to mi ne daje nijedan opravdan razlog da navijam za susjede samo zato sto su susjedi.
kako god, ta me utakmica i ne interesuje previse, jer imamo svoju reprezentaciju, samo sam onako generalno htio da kazem, da ne vidim sta je toliko cudno u tome da neko vise voli tursku od hrvatske.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- marseille7
- Kontakt:
Ti si im sad bas rekoguber90 je napisao/la:Eh majko moja, nacina razmisljanja. Mada toj raspravi ovdje mjesto nije, ti kada budes malo ucio o Historiji (to dok dodjes do 5. ili 6. razreda osnovne, polako), neke ce ti stvari postati jasnije, pa ces vidjeti da Turci i nisu toliki prijatelji nama odvijeka bili, mada ni sada nisu neki posebni prijatelji.hamo_pipa je napisao/la:tevezito je napisao/la: Ti imas duplo vece sanse da slavis nakon baraza imas nasu reprezentaciju a imas i Tursku ako prodje kako vidim nisi nikad u zivotu slavio kao nakon tog pogotka.Jedno treba biti jasno.Svaki Hrvat u BiH bi trebao ako je imalo normalan navijati za Reprezentaciju BiH a sam pripadam tom narodu i evo vec se tresem pred ovo sa Portugalom.Oni Hrvati koji zive u BiH i ne navijaju za BiH meni nisu jasni.Ali isto mi nisu jasne osobe poput tebe koje su na utakmici Hrvatska-Turska navijale za Tursku a zive u BiH bez obzira na nacionalnost.Po meni to je ista vrsta ljudi iz prvog i drugog slucaja.Ali vratimo se temi Howard Webb nam sudi po meni to je dobro ne vjerujem da bi se on brukao pa da nas nesto zezne.Ja prezadovoljan sa njim.Idemo Zmajeviiiiiiii.............
To ono ko hrvati su nam sad prijatelji
Inače slažem se sa ovim da Pepe treba igrati Centarhalfa protiv Dzeke, radije taj 1 na 1 duel nego ona njegova islećanja na sredini. Prva stvar je tezina njegovog udaranja, ako je u Boxu onda vjerujem da je Dzeko toliko iskusan da izvuce penal. Pepe ako bude na sredini progledat ce mu dosta toga.
-
karameldar
- Kontakt:
Yebo vas ronaldo! Nece do lopte doci pored Rahimica,Medunjanina,Spahe i ostalih.
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.