FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
odkad se igra kup takmicenje BiH, Zeljo je u 17 godina samo jednom porazen kuci u tom takmicenju... bilo je to na proljece 2005. kada je Siroki Brijeg u sklopu 4.finala slavio na Grbavici sa 0-1
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Mogu li navijaci BiH doci na utakmicu ili je na snazi odluka komiteta ? Vjerovatno ce iih smjestit u Zdenku, pa ce zaliti da zele slovo "O" pa ce im Osim reci "nas stadion, kraj price" ! 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hehe. Sto bi volio da ih ZZ izvrne koji put da se Papetu pojave upitnici iznad glave.babilonTM je napisao/la:MarkoDa je napisao/la:Sutra igramo s ovim Bosancima....Ko su oni??Sta su???![]()
Jel tu onaj Dzeko,Pjanic,Spaha???
![]()
![]()
Bogicevic ce sve to zaustavi,a Zeba ce da se sprda i pokaze da je za Reprezentacije....Volim te BiH Volim te Zeljo
Ma joj, odbrana reprezentacije je ionako oslabljena, još kad Zeba dođe u iskušenje da Spahi slomi kičmu, strah me Boga mi.
Osim - drugo ime za Želju !
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ovo je samo jedna revijalna utakmica u kojoj ce biti vise zezancije nego igre , sta mislite da ce se igrati grubo ili nesto pa da se povrijede igraci pred Portugal. A to da ce Zeba izvrcati igrace mogao bi da ima neku pomoc tu na sredini terena , a ne da ide sam na Zahirovica,Rahimica,Pjanica etc etc.. Poenta je da se uziva u utakmici bez povreda ili gluposti 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
najveci niz bez poraza u prvenstvu drzi Zeljo iz sezone 2002/2003 kada nije izgubio od 17. do 37. kola. Znaci, 20 utakmica bez poraza je rekord lige. Zeljo je sada na 10 utakmica bez poraza, i vrlo lako bi Zeljo mogao oboriti ovaj svoj rekord, jer u narednih 10 utakmice igra 6 kuci i 4 na strani (Kozara, Rudar, Zrinjski, Zvijezda)...
Sretno Zeljo!!!
Sretno Zeljo!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
kakva reprezentacija sta nas biga idemo u kost i po pobijedu
.To ce bit revijalna utkamica sam da Želji ne utrpaju par komada fino bi blo mozda neki remi ili jedno 3-2 da se raja nagleda golova,a i da se portugalci malo zavaraju 
svoj ti pos'o !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 07 nov 2011, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !
bila bi dobra furka da sutra kada izađu igraci puste himnu bih,pa onda himnu zelje,kao one nacionalne himne
Država ŽELJO
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Trebali bi te u upravu s' obzirom kakve ideje imasMoggiano je napisao/la:bila bi dobra furka da sutra kada izađu igraci puste himnu bih,pa onda himnu zelje,kao one nacionalne himneDržava ŽELJO
- partibrejker1921
- Kontakt:
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ib ... ma-nagradu
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ib ... ma-nagradu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ib ... ma-nagradu" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma sutra samo pobjeda.
Serija utakmica bez poraza se mora nastaviti!
Serija utakmica bez poraza se mora nastaviti!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kol'ko se gledalaca ocekuje sutra?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Treba uzeti u obzir da su karte skoro pa jeftine, nekom je to k'o kutija cigara jeftina, onda pobjeda u derbiju, zatim se i igra protiv reprezentacije, ima ljudi koji će maksuz doći da vide Džeku, Spahića itd...
Može se očekivati nekih 8 hiljada, normalno ukoliko to sve kiša ne pokvari.
Ja lično na jug dolazim pa nek i čuskije padaju.
Ž '21!
I ja sam tako mislio, valjda cemo bit' upravu 
Evo gledam vremensku prognozu sutra promjenjivo oblacno..
Evo gledam vremensku prognozu sutra promjenjivo oblacno..
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22 ... 81&nDate=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i malo prognoze za sutra. Nemaju obicaj da fule, e sad...vidjecemo.

Evo i malo prognoze za sutra. Nemaju obicaj da fule, e sad...vidjecemo.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- pintol_TM87
- Kontakt:
hmmm ne znam koliko je tačno bilo na derbiju ali ja očekujem otprilike onoliko ljudi kao i na derbiju ako ne i vise ljudi...Bianconeri1988 je napisao/la:Treba uzeti u obzir da su karte skoro pa jeftine, nekom je to k'o kutija cigara jeftina, onda pobjeda u derbiju, zatim se i igra protiv reprezentacije, ima ljudi koji će maksuz doći da vide Džeku, Spahića itd...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Negdje napisaše da je na derbiju bilo 12 milja.
Moj gadget govori da će sutra biti pretežno oblačno, sa sunčanim intervalima
Max 14, min 5 stepeni.
Moj gadget govori da će sutra biti pretežno oblačno, sa sunčanim intervalima
Max 14, min 5 stepeni.
Ž '21!
mogo je vala džeko jedno poluvrijeme odigrat u svetom dresu 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Nek bude 15 000, ja zadovoljan
Hocel' Fanatinejkosi moci doci?
Hocel' Fanatinejkosi moci doci?
Volim koristititi statističke podatke, da bih lakše riješio određene nedoumice, ali u biti više vjerujem svojim očima, nego statističkim podacima.Adnan 1986 je napisao/la:Svaka cast zelji na pobjedi,al stvarno neznam sta se dizete vi ste na pol vodili 1-0 a niste imali suta u okvir gola sto statistika na pol pokazuje.
Još mi je pred očima šut glavom Eldina Adilovića u prvom poluvremenu i fantastične parade starijeg mu brata. Centaršut sa desne strane, a Eldin glavom poluvisoko u suprotni ugao i Adi brani, što je ne propusti u gol Bože dragi.
Toliko o statistici na poluvremenu, jer sam se više fokusirao na igru pitarskog Messija. Momak stalno igra lijevo - desno. Koliko je igrao na taj način, jedva sam ga upratio. Ada čoče, nevidljiv za publiku, a tek za suparnike. Ka soko je.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.